pamätám si na jeden, čo sme mali....riaditeľ asi nevedel dopredu, o čo ide, keď nás poslal na nábožensky orientovaný koncert keby aspoň nemali tie najchabšie argumenty na svete...("keď si idem kúpiť televízor, nezačnem sa predavača pýtať, odkiaľ mám veriť tomu, že tam ten signál ide, keď ho nevidím...a presne takto je to s Bohom!")
áno, keď si tesne po koncerte učitel požičal mikrofon a začal nadávať všetkým žiakom školy a mne nejak unikol dovod jeho rozhorčenia, bolo to dosť zaujímave pozerať na neho ako ho ide rozdrapiť
teraz pred prázdninami.. prišli.. hmm.. takí slepci.. sme si najprv mysleli.. že boože to zas bude.. ale podľa mňa.. bolo to zaujímavé... lebo.. hocikedy sa môžme ocitnúť v ich situácii...
Každý rok tá istá skupina Klaksón, každý rok rozhadzovali Disco keksy a rozdávali pollitrovky Fanty, Sprite-u a podobných nápojov a jeden rok som sa z toho koncertu vrátila s drobnými žuvačkovými guličkami vo vlasoch, ktoré mi odtiaľ potom sesternica asi hodinu vyberala.
Takže jediné pozitívum vidím naozaj len v tom, že sa neučilo...
členovia skupiny Aya mali raz koncert orientovaný proti rasizmu a tak... spomínali tam Daniela Tupého a bolo to celkovo nehorázne emočné a krásne.... pozrela by som ti to ešte raz
umenie je čisto individuálna záležitosť, ku ktorej sa musí každý jedinec dopracovať sám... takže nejaké "výchovné koncerty" sú podľa môjho skromného názoru blbosť.
Stále je to o tom isto, stále je to rovnako nudné. Strašná kravina ale aspoň sa nemusíme učiť, aj tak si myslím, že tie výchovné hovadiny by mali byť len pre prvý stupeň.
chlapici z Aya maju vyborne vychovne koncerty..my sme mali minule taky divny..spevacky zbor seniorov nam spievali pesnicky z roznych kutov sveta a roznych obdobi to bola taka kktina az to boli
Najlepšie asi bolo, keď k nám na školu prišla britská rockovo/punková skupina s nábožensky zameranými a výchovnými textami Dve hodiny poskakovania na školskom ihrisku, ešte v piatok, to bola bomba
Najhorši bol asi teraz ked k nam prišliel nejaky blbec z dvomi dievčatamy a spievaly take trapne pesničky že jedina zabava bola ked sme porovokovaly učitelky ale naj bol ked prišli tí dvaja finalisti zo superstar 2 tak sme mali v škole sukromny koncert a ešte ked prišla taka skupina ktora hrala všeliake pesničky a volali sa presne ako ja a moji dvaja kamarati že Stano, Mato, Tomaš a ešte im chibal nejaky ich bubenik... som mal aj ich podpis na ruke jaaaj a ešte zbožnujem ked ideme na vychovni koncert do kulturaku a tam posadame kamarati na poskladane stoly do zadu a bavime sa
V TN je taká skupina troch starších pánov, ktorí majú bicie nasamplované z PC a oni hrajú na gitarách a spievajú všetky slávne rockové skladby minulého storočia. Výborné. Škoda, že som na nich bol, keď som mal le asi 12, a tak so veľa z tých skladieb nepoznal. Teraz by som to ocenil viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Takže jediné pozitívum vidím naozaj len v tom, že sa neučilo...
ale o tej Ayi som aj ja počula, že majú výchovné koncerty fakt dobré.
a budú sa na východze robiť v máji, a tie budú najlepšie na svete
Nemala by tam byť účasť dobrovoľná?
ale volali sa Klaksón...
takže vidím, že viacerí tu pozname KLAKSÓN