Zažili ste už obdobie vo svojom živote "ako z rozprávky"?
Zažili ste? Zažívate? Alebo vás ešte v živote nič také nestretlo?
Ja som zaažila a naozaj to bolo ako z rozprávky...Ja to tak beriem že rok sa mi začína Vianocami takže od Vianoc 2007 do Vianoc 2008 dá sa povedať že skoro celý rok bol naozaj nádhern
Neverím na "ako z rozprávky". Netreba preháňať, netreba aby všetko bolo dokonalé a treba nájsť nejaké to šťastie aj inak. No a keď to beriem takto, tak možno aj áno. Avšak určite je to už minulosť...
nie. ale žijem v niekoľkozväzkovej rodinnej ságe. som malá postava, ktorá sa uprostred tých všetkých osobností so silnou charizmou a špecifickými vlastnosťami snaží nájsť. keby som to mohla čítať v tretej osobe..
minulé leto, krásne bezchybné a hodne neočakávané, odvtedy nemám jedinú peknú spomienku ktorá by aspoň po päty siahala tým z leta. a spravila som najväčšiu chybu že som čakala že toto bude rovnaké. blbosť,také veci sa už neopakujú
@anitchka Ako vravíš...škoda že tie pekné veci trvajú tak strašne krátko...A možno ani nie...Lebo pripekných veciach ti čas zbehne raz dva lebo sa bavíš ale pri zlých len čakáš stále na to kedy zasa prídu tie dobré...
môj život je skôr horor a najmä posledné mesiace a nie rozprávka ...ale áno ...BOL ako z rozprávočky...akože ..nebolo nič dokonalé,ale bola som veľmi šťastná obdobie,ked som spoznala svoju lásku ,môjho priateľa ,a to ,tie časy,ked sme sa spoznávali ,dali dokopy a s ním momenty ,to bola rozprávka ...škoda,že táto rozprávka nemala šťastný koniec ....ale dovtedy som nebola šťastná,až jedine pri nom ..to boli úžasné chvíle,ktoré sa však už nikdy nevrátia späť ....a nemyslím ,že by toto niečo vyvážilo niekedy
Ako z rozprávky? podľa tooho z ktorej Milujem rozprávky a verím , dúfam , že sa možu aj splniť... Zažiť som zažila a zažívam každý deň po období ako z hororu Môj deň sa skladá z SEN- KRUTˇY BUDIČEK- HOROR- CHVIĽKA V OBLAKOCH( úsmev vždy a všade)- REALITA (plač, zlá nálada)- ROZPRÁVKA (smiech, smiech, smiech) -.......
Pamätám sa na ten deň keď sa mi začal smutný neveselý život hojdala som sa na hojdačke ako zvyčajne a moja mama mi oznámila že zajtra pôjdem do školy..od tej chvíle sa mi skončilo rozprávkové obdobie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a dosť ma štve, že tie krajšie veci trvajú krátko