ja som raz cestovala s kamoskinym psom vo vlaku... v kupe boli este dalsie tri postarsie pani a on zacal strasne prdiet... hlavne ten smrad bolo citit a neviem preco oni zazerali na mna?
Ja mám taký jeden super z dovolenky jak sa brat vysral do mora ci bože mňa tam tak bolelo bruchoo takže tak:
Sme sa prechádzali po pláži a bratovi trebalo strašne na WC na veľkú potrebu aa tak sa vysral pri útese do mora a tam to hovno plávalo v mori a oco zobral takú tácku, čo tam bola pohodená a chytil to hovno na tácku ja som tam pustila takých rehooooooooooooooot neskutočný sa aj teraz rehocem čo i len na to pomyslím, tak sa musím rehtoať
este asi v 5. rocniku na ZŚ sme boli z triedw vo Wien a sme mali ist do muzea a mi z kamkow sme isli ani newiem kam, a sme sa stratily niekde v podzemi.. vtedy to boli fakt stresy ze kde sme ale fajnowo sme sa pri tom zabavali.. ale nastastie sme nasli cestu naspet..=D a maju tam fakt dobre vytahy=D
ja ich mám toľko, že sa pre každý prípad nebudem rozpisovať... ale chcem aspoň pozdraviť týmto všetkých BA-rákov, ktorí kedy prišli do kontaktu so mnou aj deda z Liptova
no my keď sme pricestovali s partiou do chorvátskeho mestečka,tak sme mali hľadať vilu(kde budeme bývať),ktorá je vraj v blízkosti benzínky...
prešli sme 100m,200m,500m,1km,2km...a nič...
nakoniec sme sa zúfalí vrátili na benzínku...a čuduj sa svete...tá vila bola rovno oproti
no mna dost pobavilo ked som bola s mamou v parizi v jednom bistre, kde obsluhoval talian.kedze viem trochu po taliansky, rozumela som ze sa pyta mojej mamy, ze akej je narodnosti. ona si myslela ze od nej pyta peniaze za bagetu. znelo to ais takto:
- Odkial ste?
- Pät? este pät centov?
- Rumunsko?
- Tu mate pät
- Cesko!
- Nie, nemam šek! Hotovost! H-O-T-O-V-O-S-T!
- Polsko?
- Ale nie, tu mate tych Pät, stalo to euro 55 centov, dala osm vam euro 50, tak tu mate pät!
- Neviem, vazne neviem, aka zvlastna rec. Vy budete asi madari
Vtedy som zakrocila a vysvetlila mu ze sme slovaci a moja mama mele o tom kolko mu ma zaplatit
A vlastne už viem, raz ked som bol na dovolenke na krete tak tam bol taky bazen zo snalou vodou, no a otec sa ma snažil "potopit" respektive sa hrall na piranu no a ja som na omylom napil slanej vody a pogrcal som sa do bazena... bleee ale potom sa to rychlo vyčistilo ale ja som uz do toho bazena nešiel
no ked sme sli z vyletu z Martina tak ja som uz v busi zaspavala a mi tiekli sliny po celej sedačke a jeden z áčky si vopchal hlavu do stredu medzi sedačky a čumel na mna.. a potom mi do xichtu ze zahučal ze dobreee raaanko a ja tie sliny uplne trapne
a este ked som bola u kamosky tak sme sli do jedneho obchodu a taka predavačka na mna furt vriskala ze eváááááá a ked sme az dosli k pokladni si uvedomila ze som neni jej dcera
Noo ja mam taky pekny zazitok, teda skor moja mama V Parizi trebalo setre na wc, a nanestastie nikde naokolo neboly tolalety, tak jedina moznost zostavala restauracia A kedze ja som nebola ochotna ist sa spytat ci sestra moze ist na wc, tak sla s nou mama ktora ani po anglicky nejak uzasne nevie A prisiel za nimi casnik, ich usadit, a mama namiesto toho aby povedala toilet for her, povedala toilet for you
ja mám najlepšie zážitky asi z Rakúska kde som navštívila Viedeň asi 4-krát a chcem tam ísť znova..sranda je že vždy tam stretnem na ulici akurát jedného slováka Mikloška DDDDD
super výlety no proste prča, nie je nič lepšie ako super partia a dobrá nálada DDDD, super bolo aj na sírave, v michalovciach v blave, ked sme išli raz vlakom tak vo vedlajšom kupe boli akýsi arabi a celú cestu sme počúvali ich národné pesničky, hlava sa mi išla rozhodiť no sranda a v michalovcach sme prešli pešiu zonu asi 4-krát hore dole lebo sme nemohli nájsť bankomat No do popuku DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Sme sa prechádzali po pláži a bratovi trebalo strašne na WC na veľkú potrebu aa tak sa vysral pri útese do mora a tam to hovno plávalo v mori a oco zobral takú tácku, čo tam bola pohodená a chytil to hovno na tácku ja som tam pustila takých rehooooooooooooooot neskutočný sa aj teraz rehocem čo i len na to pomyslím, tak sa musím rehtoať
prešli sme 100m,200m,500m,1km,2km...a nič...
nakoniec sme sa zúfalí vrátili na benzínku...a čuduj sa svete...tá vila bola rovno oproti
- Odkial ste?
- Pät? este pät centov?
- Rumunsko?
- Tu mate pät
- Cesko!
- Nie, nemam šek! Hotovost! H-O-T-O-V-O-S-T!
- Polsko?
- Ale nie, tu mate tych Pät, stalo to euro 55 centov, dala osm vam euro 50, tak tu mate pät!
- Neviem, vazne neviem, aka zvlastna rec. Vy budete asi madari
Vtedy som zakrocila a vysvetlila mu ze sme slovaci a moja mama mele o tom kolko mu ma zaplatit
Ja som asi nic take nezazil
a este ked som bola u kamosky tak sme sli do jedneho obchodu a taka predavačka na mna furt vriskala ze eváááááá a ked sme az dosli k pokladni si uvedomila ze som neni jej dcera
Zážitky z výletov a dovoleniek-ine krajiny- dobre a pozitivne.
super výlety no proste prča, nie je nič lepšie ako super partia a dobrá nálada DDDD, super bolo aj na sírave, v michalovciach v blave, ked sme išli raz vlakom tak vo vedlajšom kupe boli akýsi arabi a celú cestu sme počúvali ich národné pesničky, hlava sa mi išla rozhodiť no sranda a v michalovcach sme prešli pešiu zonu asi 4-krát hore dole lebo sme nemohli nájsť bankomat No do popuku DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD