na chaty ke´d som bol strašne malý a rodičia mne a taka partia s detmi co sme boli co sme amli skamaratených rodicov nám spravili v lese čarovný les to bolo neuveriteľné to by ste museli zažiť poprezliekaný za princezné a duchov, rytierov a kráľov a príšery najkrajšia spomienka na detstvo akú mám
Raz keď som prišla do novej školy tak na jednej z hodín slovenského jazyka som si začala obhrýzať nechty. Zrazu učiteľka imitovala pred celou triedou špáranie sa v nose (prst si doň nestrčila) a ešte pred tým stihla na mňa ukázať prstom. Muhahahaha. Ona si myslela, že si špáram v nose. Muha ha . Odkazujem jej aby si kúpila kvalitnejšie bríle lebo s tými čo má moc dobre vďaka tejto skúsenosti viem, že nevidí .
hej stale ekd som bola mala sa mi snivalo ze som padala odniekal a vzdy som sa zobudila presne na to ked som dopadla to bolo divne lebo som mala pocit ze som fakt padala .a co ja vieem naj zazitok je ich dost
Ja máám taký krásny, keď sa v škôlke pani učiteľka pri fotení opýtala, či sa chce niekto odfotiť vo dvojiciach a @ctrl sa prihlásil a takým ňuňu hláskom povedal že "ja s Luckou"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale hentake iste skrinky sme mali aj my v skolke
@ladyfox mne tiez posli! nech je to cokolvek