To asi nenájdeš, keďže RTVS športové záznamy na internete nemá (asi by to aj tak nebolo v zhode s vysielacími právami, neviem). A keďže sme aj prehrali, tak ťažko čakať, že to niekto nahrával a ešte si aj po prehre dal tú námahu a zavesil to na net.
@enkidu no nasiel som to nakoniec jednoducho na uloz to… a po cesky Lebo som tam bol a bol som tam na zabere.. Teraz robím dokument z cesty do bieloruska tak to tam chcem dat..
@jeddy som rád, že sa ti to podarilo nájsť. Aspoň, že každá televízia vysiela tú istú verziu, takže si aj na tejto. Tak už len škoda toho výsledku kvôli ktorému sme nepostúpili do QF
@enkidu No ale cakal som ze tam viac krat budeme. Lebo na obrazovke co tam je sme boli asi 6 krat.. Som si myslel ze to j ten isty strih co je ak vo vysielani .ale. Nebol no.. No a ten vysled0k..este sme si naschval na francuzov kupili listky.. Ze su slabi a vyhrame a bude dobra atmosfera na zápase...No aj bola ale len prve dve tretiny
@enkidu No mali sme listky len na fran uzov ale este sme boli aj na Kanade. To sme pred stadionom zhanali. Jeden sme dostali do saru a jeden sme kupili za 20e. Este som sa bol pozriet v Minsk arene na Svajciarsko-Kazachstan, tam ma pustili zadara po druhej tretine. Inac mali sme najlacnejsie listky a sedeli sme na najlepších a najdrahších miestach
@enkidu no tak to bolo v Helsinkach.. Tu bolo oficialne vypredane.. Ani v kase sa uz listky kupit nedali… ale miest bolo voľných kopu.. Zevraj to agentury pokupili a nepredali ci co..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov