ahoj, ja zbieram vsetko, dokonca aj tie tvoje cukre, mam ich tiez vela z roznych krajin a z lietadiel...este zbieram sacky z cajov, tie su pre mna vzacne a male kalendariky...ak rusis zbierku, nevahaj so mnou
Ano ano! Cukre zbieram aj ja Teda teraz uz ani tak nie, ale kedysi hej a mam ich strasne vela. A jasne, tiez hlavne zo zahranicia. Niektore su velmi zaujimave Bravala som ich casto aj po dvoch, keby sa nasiel niekto, kto by si ich so mnou vymenil Nahodou cukre su na zbierku ako stvorene. Uplne ich mam rada mno a su pre mna akoby aj takymi spomienkami na miesta na ktorych som bola
20. ja som normalne rozmyslala, ze spravim nejaku fotodokumentaciu tych cukrov, bo nemam ziadny prehlad a nechcem sa v tom moc hrabat, aby sa nenicili. Ale az ked budem mat cas (a toho mam ja obrovsky nedostatok, takze je to v nedohladne). Inak okrem cukrov som kedysi zbierala aj ine veci, ale toto je jednoznacne moja naj zbierka uz to velmi nerobim, ale vsetci znami mi nosia cukre to uz je vlastne skor ich zbierka a nie moja
@Kavovar Heh Zuzka, ja mám v pivnici asi 2OO kg cukru Kŕmim ním včely, ale ak chceš tak môžeme pomeniť kilo za kilo
To inak prvý krát počujem, že niekto zbiera cukre, no sám doma mám pár s logami pivovarov, (ak som si ich už nedal do kávy )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
18. Kavovar: Pomenime? Ked budes niekedy v BA? Ja by som nebola proti, okrem toho ved sranda musi byt!
To inak prvý krát počujem, že niekto zbiera cukre, no sám doma mám pár s logami pivovarov, (ak som si ich už nedal do kávy )