Vselico...teraz uz ani tak nie, skor v minulosti. Ale moja najoblubenejsia, najzaujimavejsia a najrozsiahlejsi je zbierka cukrov - hlavne zo zahranicia, kedze som vela cestovala.
Jáj a este som zabudla, ze v poslednej dobe som si uz zacala nosit aj vselijake mozne zalozky, niektore aj take drahsie, celkom hodnotne... Vselijakych moznych tvarov a materialov... Tak este to sa mi zda, ze celkom stoji za zmienku
Inak a vzdy ked citam knihu, tak pouzijem inu zalozku
Špunty z flašek od vína xD A zapalovače, nože a Londýnský kasičky, ale za těch dvanáct výletů do Londýna mam už snad všechny co se dělaj, takže s timhle asi seknu..
a ja este zbieram veci, ktore mi maju ako pripomenut ludi alebo dni, na ktore nechcem zabudnut... selajake struny, obaly od tazkych bot (nezabudnem predsa na to ez som ich mam , stitky na ruku z festov a koncertov, listky na cokolvek (okrem mhd a sad a proste debiliny
aaa apodpivniky je celkom nova uchylka cizee tich mam zatim osemnast a mam dva opakujuce sa pary lenze kazdy je z ineho miesta
Ako malá som bola zažratá do servítok Mám ich vyše troch krabíc.. A občas tam aj dáky prihodím.. Teraz však hlavne zbieram tie "otvaráky" z plechovíc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
to je velmi hygienické
Inak a vzdy ked citam knihu, tak pouzijem inu zalozku
ale uz so na to zanevrel ale trebalo by opat zacat
- Čo preletí ose hlavou, keď narazí do kamiónu?
- Zadoček.
mám ich 177 a každá je iná
potom som istu dobu zbierala podpivniky..
momentalne zbieram zahranicne varovne napisy na cigaretach
inac zbieram vselico mozne od starych VGAciek,modely aut,lokomotiv,lietadiel,najnovsie mince a ktovie co este na co si ani nespomeniem
ale su aj extremy u niektorych co zbieraju napr dopravne znacenie , a pod tak ja som asi este v norme
a kedysi to boli pohľadnice,podpivníky,plyšáky,krabičky...a blbiny podobné...
aaa apodpivniky je celkom nova uchylka cizee tich mam zatim osemnast a mam dva opakujuce sa pary lenze kazdy je z ineho miesta
ake uz mas? rozmyslam ze by som ti teoreticky mohol prispiet do zbierky
aahoj, a máš ich ešte doma?