@snehovavlocka kosili, lebo u babky sme pre ne mali taký výbeh, aby pri nich nemusel stále ktosi sedieť a mohli byť vonku aj celý deň a vždy sme im to aj behom dňa museli posúvať, lebo to tam tak vyhrýzli, že si presne videla, kde ten výbej predtým bol
Vlastnoručne by som zlomil väz tým ignorantom, ktorí tie sračky po svojich psoch na sídliskách a v meste nezbierajú. Roztrhal by som vás a z vášho čokla si spravil guláš.
Mať psa znamená aj nejaké povinnosti a zdaleka to nieje len venčiť ich a krmiť.
Kôli vašej debilite, ignorácii a totálne zaostalému zmýšlaniu si človek v slovenských mestách už ani nemôže v parku slobodne sadnúť na trávu, alebo sa proste po tráve len tak prejisť bez toho aby nemal topánky zajebané tým svinstvom.
strcila by som niektorym ludom to tych hovien hlavu, je to uzasne chutne ked nechaju svojho psa vysrat sa uprostred chodnika a ludia to potom musia obchadzat... a samozrejme tomu okolitemu ozonu sa clovek tiez nevyhne ak nevie lietat...
v žilina na marianskom námesti pokutovali poliši taku staru p.ču mestkí poliši, že nechala vysrať svoje male psisko pri fontáne a nezabalila to, oni ju sledovali a to videli, no a ta k.rva že to neni pravda, taky som zostal nasraný,prišiel k ním a hovorím tej starej pi... čo jebe ako počujete, ja som to tiež videl, a vycalovala 30€, mindža neskutočná!!!...filip
Tak podla vysledku ankety aspon viem preco to tak na sidliskacha vonku vyzera. Skratka humus a grc kde sa pozriem a kde slapnem! A uz sa ani nemusim cudovat. Na zapade by ste sa nedoplatili, co si po svojom zasranom psovi neupracete. Ja mam rodinny dom, ale psickari z panelakov chodia vencit psy k rodinnym domom a seru mi na kusku zelene pred mojim barakom. Nekompromisne som zacal zasahovat na nich a teraz neviem po kom mam ist ci po psovi alebo po jeho majitelovi, ale rozhodol som sa trafit jednou ranou dve muchy. Majitelovi nestaci povedat, este po mne vybehne nech zalezem, tak som zacal vyhadzovat najsilnejsie a najbrutalnejsie petardy, ktore som si za tymto ucelom zadovazil, na kazdy den asppon dva, takze mam toho hromadu a ked vidim ist nejakych pred barakom a pes sa zastavuje a hlada kam to nakladie uz leti petarda a bud zasiahne priamo majitela alebo psa. Snazim sa vsak hodit to medzi nich a pes nabuduce uz takto obchadza dokola niekolko metrov moj barak a ked ma vidi ani nejde. To sa mi paci. Zviera si aspon zapamäta ked jebnuty clovek nie!
Okrem toho by som zakazal psov v meste. Prisny zakaz! Alebo povolil, ale za podmienok ake su na zapade co staci sa pozriet do rakuska, take nieco ako u nas neexistuje! A nech skusi do mna niekto skocit, ze nemam rad zvierata. To nie je pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Mať psa znamená aj nejaké povinnosti a zdaleka to nieje len venčiť ich a krmiť.
Kôli vašej debilite, ignorácii a totálne zaostalému zmýšlaniu si človek v slovenských mestách už ani nemôže v parku slobodne sadnúť na trávu, alebo sa proste po tráve len tak prejisť bez toho aby nemal topánky zajebané tým svinstvom.
iba ich raz za cas pohrabem na kopu
Okrem toho by som zakazal psov v meste. Prisny zakaz! Alebo povolil, ale za podmienok ake su na zapade co staci sa pozriet do rakuska, take nieco ako u nas neexistuje! A nech skusi do mna niekto skocit, ze nemam rad zvierata. To nie je pravda.