Dnes som prišiel o svoju lásku. Už sa mi nikdy nevráti. Má ju iný. Najradšej by som ho za to zastrelil. Ale, ako zvyknem hovoriť, život je hravý. Preto sa naša krásna zelená Brera dostala do vlastníctva človeku, ktorý k nej určite nebude mať tak citový vz
@Radiophonic Normálne si ma v istom zmysle potešil. Už som myslel, že kríza postihla v podnikaní len mňa. Škodoradosť? Nie, neber to tak. Ber to tak, že nie si v tom len ty sám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Alebo si nebol až ty taký dobrý ako očakavala?
...a žeby to nik nepochopil?
Kde odletel LET?
Kríza je sviňa. Postarala sa o to ona. Asi si začnem s ňou, keď už som musel milovanú prenechať inému, veď svine dnes vedú.
Vidíš, mal som sa tu zdôveriť dávnejšie, možno by sme sa dohodli. Fakt by si ju vedel milovať? Lebo ona je toho hodná!
Takmer 1 a 1/2 roka. Zvykli sme si na seba. Miloval som jej vnútro. Ale bola krásna aj zvonku.
A k tomu, život je ako tvoje lano.....teraz sa ti pretrhlo čas ti ho dá dokopy s5...ale uzol zostane
uprimnu sustrast teda...
No presne, ibaže moja bola pre mňa celá zelená. Ďakujem za prejavenú spolupatričnosť.
A už si jedol Breru? Obdivujem sa, že som veselý.
Autobus.
Na záchranu veci, ktorá je nezachrániteľná.
Správne, je to podnikanie.