ludia ked sa vam to pismo nepaci tak to nerieste! je kazdeho vec jak pise (nepoviem ked niekto pise s gramatickymi chybami)! musite to hned rozoberat, ze?! nech si kazdy pise jak chce.. ved na tom nie je nič zlé, spametajte sa, zaostalci!
@matus123 tak myslim ze oveľa smutnejšie ked 15 ročný chalan napise: mi sme zaostalci!
ved neviem co musis hned ze pisat jak kokot.. ved to je kazdeho vec.. proste hodnotit ludi a ešte im aj pičovať za to že PiSu TakTo.. sa uvedom! ved to dievca ma 13 rokov.. myslim že to skorej ty si kokot ked nevies ze to ma byt: mY sme..
@lenkaska1 dievča ale nepochopí, že to písmo je retardované, kým jej to niekto minimálne takto nenaznačí... tu ide o to, že my sa snažíme NEBYŤ zaostalci a píšeme NORMÁLNE ako ĽUDIA...
@bloodsuckingvampire ale ved zalezi na tom ako pise? ked sa nudi, nech si píše ako chce.. keby tak pisala 30 ročna žena tak vtedy mozeme povedať že je to retardovane
@lenkadska1 že to práve ty hovoríš prečo TY riešiš to, čo sme jej napísali? to je asi taká istá otázka, že prečo to MY vôbec riešime... lebo nám to vadí, prekáža, irituje nás to... vyber si
@lenkaska1 keď ta irituje to, že som sem napísala koment, tak si ho mala jednoducho ignorovať... to je PRESNE to isté... prečo si zareagovala? lebo si CHCELA aj JA som na to zareagovala, lebo som CHCELA so... wazzup?
@bloodsuckingvampire no ved tu je jeden velky rozdiel: ja som v prave! a ty nie lebo urazas druhu osobu kvoli takej stupidite ako je štýl písania v jednej ankete
a prečo vlastne si každý myslí, že keď niekto píše striedavo je to pokec písmo? však to je úplne jedno.. horšie je keď tam je q a h a podobne.. striedanie veľkých a malých písmen nie je až také zlé
mne sa napríklad páči keď jendo je veľké, dve malé atď..to nie je až také zlé
1. ty si zase urazila nás 8 čo si otagovala v príspevku @26 , lebo si nás nazvala "zaostalcami". My sme TEBA neurazili, ty si sa začala miešať do niečoho, čo sa teba ABSOLÚTNE netýkalo čiže ONA by bola v práve, keby nás nazvala zaostalcami - len by vrátila útok
2. urazila som ju snáď? povedala/napísala som, citujem "YeZhIsHi yAsNeEe, LoWiIiSkUyEm nAyWiAc nA SwEtE!!! lUuUbIm tA, bY SoM Ta wYbOzKaAaWaLa!!!!!!!!! MoYa!!!!!!!!!!!!!!! (smajlík) FsHeCkY WaAaS LoWiIiSkUyU!" vidíš tam niekde JEDINÚ urážku?
Prečo sa hádate skrz jebnuté písmo? Ja som tak písala tiež, myslela som si, že som cool a že mi bude písať viac ľudí. Neskôr som presedlala už len na W a teraz sa snažím písať správne. Tzn. správna gramatika, dĺžne, mäkčene atď. Tento blog alebo ako to nazvem je o tom, že každý ma vyjadriť svoj názor nie? Tak prečo by oni nemohli napísať svoj názor na to, ako píše. Mala sa obhajovať ona a nie ju obhajujete vy!
Na Vianoce sa moc teším. Je to čas, ktorý trávim s rodinou a má to isté čaro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
StlasHne LadÁ bY Shom THáÁa SpomznLááá
(vypatlator.cz)
@matus123 @bloodsuckingvampire
ludia ked sa vam to pismo nepaci tak to nerieste! je kazdeho vec jak pise (nepoviem ked niekto pise s gramatickymi chybami)! musite to hned rozoberat, ze?! nech si kazdy pise jak chce.. ved na tom nie je nič zlé, spametajte sa, zaostalci!
ved neviem co musis hned ze pisat jak kokot.. ved to je kazdeho vec.. proste hodnotit ludi a ešte im aj pičovať za to že PiSu TakTo.. sa uvedom! ved to dievca ma 13 rokov.. myslim že to skorej ty si kokot ked nevies ze to ma byt: mY sme..
@lenkaska1 ono je to retardované v KAŽDOM veku... a ľudia, čo to obhajujú, tiež
a prečo vlastne si každý myslí, že keď niekto píše striedavo je to pokec písmo? však to je úplne jedno.. horšie je keď tam je q a h a podobne.. striedanie veľkých a malých písmen nie je až také zlé
mne sa napríklad páči keď jendo je veľké, dve malé atď..to nie je až také zlé
1. ty si zase urazila nás 8 čo si otagovala v príspevku @26 , lebo si nás nazvala "zaostalcami". My sme TEBA neurazili, ty si sa začala miešať do niečoho, čo sa teba ABSOLÚTNE netýkalo čiže ONA by bola v práve, keby nás nazvala zaostalcami - len by vrátila útok
2. urazila som ju snáď? povedala/napísala som, citujem "YeZhIsHi yAsNeEe, LoWiIiSkUyEm nAyWiAc nA SwEtE!!! lUuUbIm tA, bY SoM Ta wYbOzKaAaWaLa!!!!!!!!! MoYa!!!!!!!!!!!!!!! (smajlík) FsHeCkY WaAaS LoWiIiSkUyU!" vidíš tam niekde JEDINÚ urážku?
a už viac neriešim, pekny večer
mimochodom, "už viac neriešim" = "úhybný manéver, keď ma už nenapadá nič trefné, čo by som napísala?"
Na Vianoce sa moc teším. Je to čas, ktorý trávim s rodinou a má to isté čaro