dobry večer , s frajerkou sme niečo vyše roka..ale už od začiatku sa hádame koli uplnym zbytočnostiam , ešte sme sa len riešili a sme sa hadali za uplne blbosti a ja som to vždy žehlil a zachranoval lebo mi na nej záleži a milujem ju , aj ona mna stale mi
ale ona s každej blbosti vytvorí hádku , keby je to na mojej strane tak s jednym ucho dnu druhym von a nehadame sa až tak ...ale zas mi to je blbe sa jej stále ospravedlnovať a vnucovať jak zajko , ale keby to nespravim viem že ona len mávne rukou ...keby sa tak velmi nelubime tak si myslim že dávno spolu niesme , teda aspon s mojej strany
a zas ona strasne bere buducnosť važdne , proste už teraz plati dovolenku čo neni iste že nám dovtedy vydrži
a ja sa hlavne bojim že do kym sa najbližšie stretneme tak niečo zas pojebem , lebo ona sa rada vyhraža
dobra rada: nelipni mocn a tej spolocnej buducnosti, ona totiz nebude.
akoze neviem ako to medzi vami je ani nic ale viem ti s velkou urcitostou pvoedat, ze ak ma byt vztah schopny vydrzat par desiatok rokov a rodinu tak to nemoze predsa byt uz na zaciatku taketo... ked sa hadate o malickosti, steproste prilis odlisnych povah a raz vas to unavi, zazila som...
takto vyzera vztah? Mna by porazilo... ja som strasny rypak a byvam casto uprimny , takze potrebujem pri sebe dievca co to vydrzi... a cuduj sa svete mam take kamaratky a vsetky si to skor cenia, nie ze to beru za moju zlu vlastnost Dokonca aj tie co sa zo zaciatku urazali, si zvykli ...
pozri my sa s chlapom dodrbavame ako o zivot a milujeme sa. ide o to aby ste si vedeli vzajomne prejavit lasku a drzat spolu ked ide do tuheho. pokial je u vas problem v komunikacii resp. ona alebo ty vymyslas ked sa snazite nieco racionalne riesit je to predlzovanie utrpenia. NIkdy som neboal fanusikom vztahov na dialku a myslim ze je to pruser. Zeny sa obcas same spravaju vedome iracionalne ked im postupne zacina vztah liezt hore krkom s tym ze nevedia ukoncit dany vztah tak dobrovolne zacnu liezt chlapovi na nervy. mam to odpozorovane. Taktiez je kriteriom i to ci pravidelne komunikujete, zverujete sa vzajomne z kazdej strasti i radosti, lebo ak ta v poslednej dobe furt dodrbava bijem ti na poplach, je to nic moc, pokial ide o osobu vztahovacnu, ze ona ti moze a ty jej nie musis najst nejaku rovnovahu a prebojovat si miesto k rovnakemu postaveniu lebo ta po case moze mat za putka alebo zvieratko ktore moze natahovat, netreba sa nechat obijat ale zaroven neskocit jej po krku. Na internete mas vela tutorialov pre chlapov ako zbalit zenu (ano zeny si treba ziskavat pocas celej doby vztahy nielen na zaciatku) ako sa jej liskat ale zaroven si zachovat tvar i muznost po ktorej zeny tak bazia (fenomen zlych chlapov, a erotickych poviedok...) ako bolo spmenute uprimnost nadovsetko ale i pravdu musis vediet povedat sposobom aby si ju neurazil na smrt. len mierne nakopol jej jesitnost a preukazal svoju samostatnost a nezavislost tym ze niesi jej pripinacik a neprevezmes hned kazdy jej nazor.hlavne nehraj len podla jej pravidiel, neskor by si si plieskal hlavu o stenu
@robo12 skus zacat ( nežehliť ) veci...nech žehli ona...ked sa urazi kvoli kravinam tak ako sorry...nenechaj si skakat po hlave, napriek tomu ze ju mas rad...drzim palce
No asi to máte obaja v povahe....ale skús sa jej raz nevnucovať a uvidíš čo uribí. Ak ťa naozaj tak miluje, tak by nemalalen mávnuť rukou a možno potom príde ona
Hlavne ale neplánuj budúcnosť, kýmmáte takéto problémy....aby si sa náhodou ešte potom nesklamal a nepopálil....
a este sa obranuje, ze si len robi srandu...podla mna su velmi tenke hranice srandy a ked ti dava naajvo, kde su a nevies to pochopit, tak od nej ruky prec.
Ja by som už vo vzťahu, kde sú stále škriepky nezotrvával... je to zbytočné. Mi to príde ako umelé udržiavanie vzťahu. Buď viete spolu vychádzať, alebo neviete. Neviete? Rozumný človek si prizná, že Game over skôr ako stratíš ďalšie roky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ženy majú tendenciu brať veci vážne, aj keď to myslíš zo srandy
a zas ona strasne bere buducnosť važdne , proste už teraz plati dovolenku čo neni iste že nám dovtedy vydrži
a ja sa hlavne bojim že do kym sa najbližšie stretneme tak niečo zas pojebem , lebo ona sa rada vyhraža
otázkou je, či aj ty s ňou?
akoze neviem ako to medzi vami je ani nic ale viem ti s velkou urcitostou pvoedat, ze ak ma byt vztah schopny vydrzat par desiatok rokov a rodinu tak to nemoze predsa byt uz na zaciatku taketo... ked sa hadate o malickosti, steproste prilis odlisnych povah a raz vas to unavi, zazila som...
Hlavne ale neplánuj budúcnosť, kýmmáte takéto problémy....aby si sa náhodou ešte potom nesklamal a nepopálil....
udobrovanie je mňám!