no vies, mas 21 rokof a zvetsa take ankety robia teenagery. to znamena ze my mladsii mame ine "zaujmi" a problemi ako dospelaci a zadalsie, ked si si nevsimol tak su tu take ze "kategorie" a k tym su tie rozne ankety. takze ankety niesu len o sexe, keby sa ti racilo aj dakedi si pozriet kolko kategorii a ocom vsetkom su
kedze som dnes videl anketu kto ma vcsi penis , ci modroky alebo hnedoky (jasne ze hnedooky pretoze ja ich mam modre a tam dole nic moc ) tak nabuduce zrejme pride anketa : Mali ste uz penis vo vyfuku , alebo ci si strkate do vaginy rajciny na prezimovanie
@bobe noo suhlasim s tebou .. ale tak asi sa tito ludia nudia cele prazky tak furt riesia taketo veci hmm sak nech si riesia kej ich to tak velmi zaujima .
tak tak je tez nechpem naco su tam diskusie do ktoych uz pol roka nik nezahlaosval mohol by sa dat limit ze po pol roka nekomentovania sa diskusia anketa aj blog vymaze
no ja si nemyslim ze tieto temy su nejake extra zle.. myslim ze to kopu ludom pomaha trosku ventilovat napatie.. stale je to lepsie nez aby to drzali v sebe.. potom sa ozrali a skusali to riesit inak. a myslim si ze to k tomu patri.. mlady ludia odrastli na internete, ja mam teda nedozitych 21 ale uz ma to tak napoli chytlo, takze to este chapem. ale vela ludi starsich to nedokaze pochopit. cize si myslim ze to je normalny generacny pokrok
uz aj ja som sa pri tom prichytila ze s par kamaratmi som sa rozpravala na normalnu temu... a o par minut na to som sa pocula, ze kecame o sexe .. proste, je cas parenia
tak s kamosmi ked sme pri fernete na intraku tiez sme rozoberali baby ale vlastne nie sex len baby.... ale kecame aj o inom.. teda teraz vobec ja nie lebo som vacsinou sam .. ale ako uchylny si velmi nepripadam..
ale sak su tu aj inee diskusie...ja tie uchylne moc nečitam...tak si začni aj ty vyberať inee..a nemusiš sa rozčulovať nad tym že jake uchilnosti tu ssuuu
mne to nesere....je mi to fuck, ale je tu toho poslednu dobu az moc....bavit sa o sexe je v pohode ale tak riesit ci by som pretiahol sestru ktoru nemam je uz vela aj na mna
zdá sa ti, že sa vo fóre riešia čoraz väčšie trápnosti a povrchnosti? priam pičoviny?
a veruže je to tak, úroveň diskusie neurčitým tempom klesá
oveľa väčším tempom však ty rastieš
birdz je furt ten istý detský server. to ty sa meníš k lepšiemu
riešiš skutočnejšie problémy, si dospelejší, nad väčšinou tu rozoberaných tém len mávneš rukou. ak je tu aj normálna téma, mladí ju zaplavia volovinami.
@21 tak ano v tom mas naozaj pravdu, niekedy sa tu najde aj nieco hodne mojho casu...
Osobne by som bol radsej keby som v zivote musel riesit len taketo banalnosti ako cakat kazdy den ako na ihlach ci mi uz konecne pride nejaka kladna odpoved na pracu pretoze cim dalej tym horsie je to s krizou....
Je faktom, ze je to tu "detmi" zaplavene, ale tak aspon od takych 18-nych by sm tu ocakaval nejake normalne komenty.....samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca, ale je to smutna statistika
ako som povedal na zaciatku ja ties necitam vsetko a aj ked tak sa aspon zasmejem
lebo ako nexapem co tu cakas...nejake odborne vedecke vazne diskusie a ankety alebo co?!
ako nexapem takix ludi co tu to kritizuju...wed ked sa wam nepaci tak nikto vas tu nedrzi a mozte ist prec. ako nepoxopim toto...nepaci sa im tu, ale aj tak su tu a len pindaju...
ako priklad prispevok @21 no ked sa ti nepaci, a sam to pises, tak mozes kludne odist.
to iste aj ty @22 tak naco tu si?! premna sokujuce je to ze si osebe tito luda @21 a @22 osebe myslia ze aki su asi " inteligentni", ale pritom v prispevku @21 vydim kopec bezdvovodne pouzitix nadaviek a vulgarizmou... a @22 ked sa mu nepaci nex ide...ako ma 21 rokof a caka tu asi ze sa budeme bavit o problematike stiepenia jadier atomou v kozme alebo co.....
pozri kamoško. v mojom príspevku @21 nie je kopec nadávok a vulgarizmov. sú tam 2 vulgarizmy a jeden krát slovo volovina. takže nepreháňaj. okrem toho ja zas vidím v tvojom príspevku viacero gramatických chýb, nahrádzanie písmen ch písmenom x a pod.
vedz, že sa zapájam do vážnejších diskusií. to však neznamená, že nebudem poukazovať na plytkosť takých ako je táto.
@27 myslim ze slova ako " pičoviny" "odjebať" su nadavki, a nie vulgarizmy. to ako pisem ja je moja vec! myslim gramticki! asi zijes v neviem akom roku, lebo dnes sa bezne pise v roznix chatoch a diskusiax x!!!
mas 22 rokof, tak pre teba sa muzu zdat take diskusie "plytke" ale pre inix, mladsix od teba nie. mne sa zda uplne odveci zakladat diskusiu otom ze sa ti nepaci nejaka tema alebo kategoria. ked sa ti nepaci tak ju jednoduxo necitaj alebo napis do nej ze sa ti nepaci. a tym to hasne. tot vsjo .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale nie, mne to tu nevadi tie uchylne diskusie. Ja ich mam rada. Asi preto, lebo rada citam aj uchylnu poradnu
Na druhej strane v diskusiách starších než 3 dni pribudne 1 príspevok za mesiac...
Blbosť. Ani sa mi nechce hovoriť prečo, snáď to povie niekto po mne
tak s kamosmi ked sme pri fernete na intraku tiez sme rozoberali baby ale vlastne nie sex len baby.... ale kecame aj o inom.. teda teraz vobec ja nie lebo som vacsinou sam .. ale ako uchylny si velmi nepripadam..
zdá sa ti, že sa vo fóre riešia čoraz väčšie trápnosti a povrchnosti? priam pičoviny?
a veruže je to tak, úroveň diskusie neurčitým tempom klesá
oveľa väčším tempom však ty rastieš
birdz je furt ten istý detský server. to ty sa meníš k lepšiemu
riešiš skutočnejšie problémy, si dospelejší, nad väčšinou tu rozoberaných tém len mávneš rukou. ak je tu aj normálna téma, mladí ju zaplavia volovinami.
čas odjebať sa odtiaľto
Osobne by som bol radsej keby som v zivote musel riesit len taketo banalnosti ako cakat kazdy den ako na ihlach ci mi uz konecne pride nejaka kladna odpoved na pracu pretoze cim dalej tym horsie je to s krizou....
Je faktom, ze je to tu "detmi" zaplavene, ale tak aspon od takych 18-nych by sm tu ocakaval nejake normalne komenty.....samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca, ale je to smutna statistika
lebo ako nexapem co tu cakas...nejake odborne vedecke vazne diskusie a ankety alebo co?!
ako nexapem takix ludi co tu to kritizuju...wed ked sa wam nepaci tak nikto vas tu nedrzi a mozte ist prec. ako nepoxopim toto...nepaci sa im tu, ale aj tak su tu a len pindaju...
ako priklad prispevok @21 no ked sa ti nepaci, a sam to pises, tak mozes kludne odist.
to iste aj ty @22 tak naco tu si?! premna sokujuce je to ze si osebe tito luda @21 a @22 osebe myslia ze aki su asi " inteligentni", ale pritom v prispevku @21 vydim kopec bezdvovodne pouzitix nadaviek a vulgarizmou... a @22 ked sa mu nepaci nex ide...ako ma 21 rokof a caka tu asi ze sa budeme bavit o problematike stiepenia jadier atomou v kozme alebo co.....
pozri kamoško. v mojom príspevku @21 nie je kopec nadávok a vulgarizmov. sú tam 2 vulgarizmy a jeden krát slovo volovina. takže nepreháňaj. okrem toho ja zas vidím v tvojom príspevku viacero gramatických chýb, nahrádzanie písmen ch písmenom x a pod.
vedz, že sa zapájam do vážnejších diskusií. to však neznamená, že nebudem poukazovať na plytkosť takých ako je táto.
mas 22 rokof, tak pre teba sa muzu zdat take diskusie "plytke" ale pre inix, mladsix od teba nie. mne sa zda uplne odveci zakladat diskusiu otom ze sa ti nepaci nejaka tema alebo kategoria. ked sa ti nepaci tak ju jednoduxo necitaj alebo napis do nej ze sa ti nepaci. a tym to hasne. tot vsjo .