ziadnu nemam a keby aj mam je mi to uplne jedno existuju horsie veci ako daka trapna hlupa jazva... kebyze nemas nohy ruky tak sa nad tym mozes zamyslat ci ti to prekaza aach
mám tam dve, jednu keď ma očkovali v prvej triede a druhú (to neviem v koľkej triede očkujú) a nevadí mi, ale keď ma tam pichli, tak mi to vadilo, lebo to bolelo, chrasta sa mi odtŕhala a nemohla som hýbať rukou...
doktorka nadávala, keď to uvidela, vraj ju tam mám preto takú, že tie sestričky, čo chodili očkovať v našom meste, očkovať nevedia
na ockovanie sa pametam...sme boli 3 triedy natlacene v jednej miestnosti a ja som musela ist prva...a potom kazdy bolelo bolelo???... ...ale teraz sice ju mam ale ved je to jazva ako kazda ina tak co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Keď si dám na tričko na ramienka tak mne to ani neprekáža ale niektorým spolužiačkam sa to zdá nechutné tak preto sa pýtam
Ty znalec sak japonec nema mat preco jazvu odtial skor amik
doktorka nadávala, keď to uvidela, vraj ju tam mám preto takú, že tie sestričky, čo chodili očkovať v našom meste, očkovať nevedia