ja som zas čítala, že Ashley bolo pôvodne chalanské meno Pamätám si, že raz som čítala knihu z obdobia americkej občianskej vojny Sever proti Juhu a tam bolo množstvo chalanaov s menom Ashley
@anussqqa no asi hej to som len zbadal na starom plagate arsenalu tak som si ho dat a potom uz trcalo len meno Fredrik Ljunberg a to sa mi uz ashley zdalo lepsie
@16 veru tak...ya som sa tez čudovala...hehe ... a inac asi to nieje najvhodnejší nick sry ... napr ya mam na pokeci ashley... ae tich ye tam fakt že dost...
To meno sa hodí skôr pre dievča... Ale keď je to podľa futbalistu tak prečo nie? Keď sa ti niekto bude za to smiať tak sa im vysmeješ ty že nepoznajú futbalistov
@ashley2 - Ashley was originally used for male children, but it gained popularity as a female first name in the United States in the late 20th century... z toho vyplíva že to bývalo len mužské meno, takže ženy s menom Ashley majú chlapské meno a nie naopak
Ashley sa vola moj kamarat z Anglicka.. ale taktiez kamoska z Texasu.. je to obojake meno ale vzdy sa mi viac spajalo s babami ako chalanmi az kym som nespoznala henteho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ashley Cole...to nieje náhodou Chelsea?
v jednej hre sme tiez mali v guilde chalana s nickom ashley... nebol si to ty?
tak asi toľko,či sa mi tvoj nick zdá ženský...