Ja fest nechápem, radšej keby so mnou konverzovala na hodine, myslím, že by mi to viac pomohlo ako taký nabiflený dialóg... no čo ja zmôžem, pár krát som jej povedala, že načo je to dobré a ona taká kľudejšia bola a povedala, že tak si ho aspoň prečítajte a vedzte odpovedať a teraz som chorá, tak sa nikto neozve... Horzné
Nám tiež dávala jedno "učiteľka" v tretej triede na základnej učiť sa články naspamäť...
A asi to veľký význam nemalo.
Ale to bola taká, čo vedela po anglicky dobre že nie menej ako my, lebo si robila kurz angličtiny, neovládala základné slovíčka, ale čo už...
A na strednej nás zase učila taká, čo nevedela nič vysvetliť, nemala ani pedagogické minimum alebo podobne, neviem, či mala vôbec maturitu...
A vysledok je taký, že sa učím anglinu 12 rokov a viem z nej s prepáčením hovno. :/
mňa to celkom baví. profesorky na nemčinu sú nemky a TO je hrozná prdel kks fuuuurt si z pani Rebstock robíme sranduu a určite aj ona z nás keď niekto povie niečo zle
prepáčte ale
nám toto robí krava profesorka z ruštiny na každej hodine, to ak sa chcem pripraviť poctivo na jednu hodinu ruštiny zaberie to tak 2 hodiny
Možno je to o tom pochopiť danú maturitnú tému a vedieť o nej rozpávať aspoň to minimum čo sa pri maturite vyžaduje? Žeby? Alebo je vaša učiteľka potomok Hitlera a jedinou zámienkou je týrať vás nasmrť, cudzím jazykom ktorý určite nikdy v živote nevyužijete, však ?
@15 myslíš, že si z tých dialógov budem pamätať pri maturite aspoň jednu vetu??
Nebolo by lepšie, keby sa nám dala pripraviť na danú tému a konverzovala, by s nami na hodine a žiadne biflenie?? Hmm žeby?
oni sa vám to dávajú naučiť možno preto, že chcú aby keď budete spíkovať, aby ste si spomenuli na nejaký dialóg a máte to .. ale aj tak je to nezmysel ..
nam anglinarka nakaze sa naucit obsah z nejakeho clanku nejakych 10-15 viet vzdy ..ale vecsinou su z toho jednotky dvojky a trojky a samozrejme patky ale to vzdy iba nejaki 2-3
nemcinarka nam to robi... a podla mna je to zbytocne ten nabifleny dialog aj tak do buducej hodiny zabudnem este ze anglinarku mame normalnu a s tou mame volnu konverzaciu na hodine a nie nejake drble dialogy
@24 ale chapes ked sa budes musiet naucit 6 viet z dialogu tak minimalne 1 sa ti bude hodit napr. v restauracii too ze tamtych 5 ASI nikdy v zivote nebudes potrebovat to uz je o dacom inom
áno, je to úplne normálne :p A buď rada, že ťa hnevá iba toto, lebo keby si mala moju nemčinárku, neviem, koľko by si prežila :p To nie je iba o blbých dialógoch, radšej sa budem učiť dookola nejaké blbé vetičky
aspon sa cosi ucis...je jasne ze naspamat je to hovadina..ale aspon cosi...ym na hodine angliny dostaneme vzdy volaky papier..niekto ju hned nasere ze to ofrfle..ona sa urazi a viac sa s nami nebavi no... bavi sa ale len s par privilegovanymi,ktorym aj gramatiku vysvetli,takym stylom ze to pocuje len jeden a my ostatni sa mozme ist past...akoze enchapem...anglinu sa ucim 13 rokov....a co viem?velke prd...a to len koli tomu ze moje ucitelky sa radsej rozpravaju po slovensky o kobercoch a ciernych mackach..
ja som zazil, teraz nedavno, na hodine angliny, sme v obdobi volieb prezidenta v USA mali pocuvat prejav Obamu a potom nam dala vypracovat cvicenie s tym prejavom a na dalsej hodine, ked sme mali test, tak tam dala tuto ulohu za 7 bodov a to nie, ze mozes pouzit synonyma ani nic, presne od slova do slova a to ma nasralo a minule, ked sme mali temu indiani, tak bola esej na 150 slov, co ni je vela, ze dokoncit pribeh, ktory sme citali, tak som ho dokoncil, ale mal som len 80 a to som mal fakt vsetko napisane, co bolo v tej knizke a mal som z toho 1 bod zo 7, lebo tam som mal napisat ajuvod jadro a zaver, tak som ju vtedy nechapal, ze ci jej sibe, abo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A asi to veľký význam nemalo.
Ale to bola taká, čo vedela po anglicky dobre že nie menej ako my, lebo si robila kurz angličtiny, neovládala základné slovíčka, ale čo už...
A na strednej nás zase učila taká, čo nevedela nič vysvetliť, nemala ani pedagogické minimum alebo podobne, neviem, či mala vôbec maturitu...
A vysledok je taký, že sa učím anglinu 12 rokov a viem z nej s prepáčením hovno. :/
Našťastie teraz mám už inú učiteľku a po prvý krát po 6 rokoch angličtiny mám pocit že z nej aspon trošičku viem...
nám toto robí krava profesorka z ruštiny na každej hodine, to ak sa chcem pripraviť poctivo na jednu hodinu ruštiny zaberie to tak 2 hodiny
Nebolo by lepšie, keby sa nám dala pripraviť na danú tému a konverzovala, by s nami na hodine a žiadne biflenie?? Hmm žeby?