už som také videla a určite som tam ja bola zbytočná, zvyčajne on kritizuje, to čo robím ja ale tak krásne krájať cibuľu, ako to robí on, môžete len v telke
Mne to príde naozaj milé,keď vie chalan variť, čo je v dnešnej dobe už bežné.. mňa pri sporáku vidieť máááááálo,keďže max. upečiem muffiny alebo si urobím kuracie gyros mäsko či iné 5minútové záležitosti
veľmi ale nie je to ani tak sexi, ako neskutočne zbližujúce som veľmi citlivá na jedlo a môj priateľ mi ho vie spraviť úplne skvele, je výborný kuchár, baví ho to a je strašne šťastný, keď mi chutí a ja tiež
rozhodne ANO!!! kedze mna varenie moc nebavi ( ale snazim sa prekonat a mozno ma to casom zacne viac bavit) tak si hladam kuchara a pride mi to sexi, ked sa chlap zvrta v kuchyni!! Len sa musim malo smiat a pozorvat opatrne, lebo ten moj ked je hladny tak je ako podrazdeny Lev, ktory vrci tak v kuchyni nikto iny nemoze byt
Som sa mu teraz ale strasne smiala, ked bol hladny a isiel si spravit zeleninovy salat sa cudujem, ze ked bol taky hladny, ze sa na tom smial tiez iny chlap by si dal skor maso
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Zdá sa vám atraktívne,keď váš partner je kuchár?
ale tá posledná možnosť
@fxx iba ked praktizuje yaoi s jeho kamaratom
veď tie vodné a fínske si navarím aj sám a rozvoz pizze u nás funguje dobre
...ale atraktívne by mi to neprišlo... skôr milé
DISCLAIMER: nie nestotoznujem sa s tymto nazorom, len mi pripada zabavny dakujem za pochopenie
Ale ináč ja varím rád, hocikedy a fakt skúšam hocičo variť čo len by chcela, takže zas nejako moc to od nej nevyžadujem
A celkovo, keď varí žena, tak mi to príde ako samozrejmosť, u chlapa mi to možno príde ako také plus.
.. jedno je ale iste ... sefkuchari nie su atraktivne individua
díky
Som sa mu teraz ale strasne smiala, ked bol hladny a isiel si spravit zeleninovy salat sa cudujem, ze ked bol taky hladny, ze sa na tom smial tiez iny chlap by si dal skor maso
Ale inak je to hrozne fajn.