Chcel by som si pripojit notebook cez switch na internet na mojom PC. Kupil som switch edimax a uz som ho aj pozapajal. No neviem sa dalej pohnut. Myslim ze by trebalo dat zdielat PC co neviem ci sa da ak na PC mam winXp a na notebooku mam win7. Ak sa to
ok tak potom by to malo ísť, myslel som že je to len nejaký klasický jednoúčelový modem, ale vraj sa dá prepnúť do režimu router.
takže choď cez webovské rozhranie do nastavení toho modemu, zapni režim "router" (ak bude možnosť tak aj zapni DHCP), pripoj switch a malo by to fungovať...
@14 dlha rozpravocka no ked napojim ten modem/router podla schemy potrebujem do Explorera natukat tu IP-cku a nastavit aby to islo...no tu stranku mi nenacita tak sa nemozem pohnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to čo si kúpil je switch alebo router? aký model to je?
takže choď cez webovské rozhranie do nastavení toho modemu, zapni režim "router" (ak bude možnosť tak aj zapni DHCP), pripoj switch a malo by to fungovať...