Prosím vás hlavne holky mate niaky typ pre zdrave vlasy? alebo aky pužívate šampon ?.. s ktorým ste vy spokojné a neškodí ? .. a ešte niaky typ aby mi nevypadavali ="( lebo ich mam strašne zničene =/ dakujem
No tak tu modročiernu farbu čo maš na vlasoch ti maximalne vysúša vlasy. Ide zima, ser na farbenie. Ak možeš, vlasy si zmyvaj v studenšej vode, tá totiž nevysušuje vlasy.. a nefenuj sa a nežehli sa, vlasy nechaj nech sa ti samé sušia.. uvidiš ten skvelý rozdiel za par mesiacov. Vyskušala som kopec šamponov, kombinacii všeličoho, overil sa mi lacny dixi šampon alebo klasicky zihlavovy.. K tomu Dixi predavaju take ampulky za 2 ečka, ktore si vmasiruješ do korienkov, a tie sa ti aktivuju a budu ti rast vlasy a hlavne ti nebudu padat.. Alebo skus tabletky pre zdrave vlasy, alebo pozri na nete domacke masky na vlasy..
@xnikushinkax aj keď som chalan,ale večne som mal lupiny.tak som pouzival head a shoulders.vzdy mi pomohol.prestal som mat lupiny a prestali mi tak vypadavat.teraz mame dixi brezovy.najprv som mal lupin az az a po dlhsom pouzivani nemam viditelne lupiny a zdrave vlasy.mam ich dlhe
ja mam rada elseve sampony aj kondicionery, alebo gliss kur, vzdy si umyvam viac krat vlasy roznymi samponmi a potom si dam kondicioner na konceky raz tyzdenne si davam kuru na vlasy, niekedy si spravim velke presso a v sprche sa nim po cisteni oblejem a aj vlasy kava je velmi dobra proti striam, celulitide a celkovo posilnuje kozu aj vlasy, je to dive ist s tou salkou kavy do sprchy ale pomaha to a este kokosovy olej na vlasy z oriflame je dobry, je to taka mala tubicka a stoji to okolo 1-2 eur a to si davam vacsinou v zime ked mam vlasy znicene najviac
obyčajny žihlavovy značka Dixi alebo brezovy DeMiclen, ak si žehlim aebo fenujem vlasy použivam kondicioner na to určeny, inač prežijem aj bez neho a ked mam moc zničene vlasy alebo vysušene tak raz za dva mesiace si dam panensky olivovy olej na hlavu, necham cely den na vlasoch a večer to treba poriadne zmyť šampono niekedy aj viackrat aby neostali vlasy mastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a potom si klikaj ďalej
A z osobnej skúsenosti, ak si ich prestaneš farbiť (čo som urobila aj ja) a zostriháš si ich, oni sa zregenerujú