Asi je to malo pravdepodobne ale skusim. ma tu niekto problem s vypadavnim vlasov? Chalan ci baba to je jedno a ci neviete co je na to najlepsie pouzit. Pocul som o nejakom Volluma produkte je tu niekto taky kto ho ma a zabera mu? alebo aj nieco ine..daku
Tak neviem ako mam na to prist..mam uz trochu kuty a vidim ze aj na temene to zacina. Ale videl som co robi Volluma a ked je to naozaj take ako s aukazuje tak by to malo pomoct hockomu s tymto problemom nie?
@mjet a ako dlho Ti už vypadávajú? Može to byť aj také "sezónné " padanie vlasov.Pokiaľ to však máš v genetike,tak Ti nepomôže žiadny prípravok. Pokiaľ Ti vypadávajú už dlhšie (a pravdepodobne to nemáš ani v genetike) choď na kožné a endokrinológiu.Može to byť niečo hormonálne...
Myslím si, že príčinou môže byť hormonálny problém, u mužov často vyššia hladina testosterónu, ktorá spôsobuje že sa z pokožky vylučuje viac mazu... pre vlasy to znamená, že začnú vypadávať. Na vine môže byť aj teplo... vplyvom tepla sa tvorí takisto viac mazu a vlasy vypadávajú... no a poslednou vecou je genetika. Ja ti odporúčam zájsť za dermatológom , event. endokrinológom, aby sa zistila skutočná príčina a tak to riešiť.
Píšeš, že máš kúty, tzn. ide o androgénnu alopéciu. V lekárni dostať taký roztok za cca 13 € , volá sa Decapinol a je určený práve na tento druh alopécie a je to zatiaľ to najlepšie na našom trhu na tento problém. Určite ti poradia aj Mgr. pri kúpe
Skús brať zinok, alebo sa popýtaj v lekárni... pomáha tuším aj keď sa vlasy kúpu aj v žihlavovom čaji.. Možno to máš dané genetikou, možno ti niečo vadí a podobne.
Mne ale brutálne vypadávali vlasy, ale strašne, ale na mojej hrive to vidieť nebolo čo som sa aj čudovala. Časom som k vôli iným veciam začala užívať B-komplex, čiže vitamín B a aj zinok a nejak to tuším ustúpilo.. Alebo som možno vynechala zo stravy niečo čo mi vadilo.. doteraz neviem príčinu.. síce stále mi vypadávajú, ale zdá sa mi že o takých 20 vlasov menej
Ja som pred časom tiež mala problém s vypadávaním vlasov. Išla som kožnej a tá mi niečo predpísala (príliš pravidelne som to neužívala), poslala ma očnej, ktorá mi predpísala okuliare, lebo ževraj vypadávanie vlasov má niečo spoločné s očami (ale čo, to neviem). Hlavné je, že mi vlasy prestali vypadávať, aj keď teraz neviem, čo zabralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
máš v rodine niekoho holohlavého? otec, starý otec . . . lebo ak je to genetické, tak moc nevyriešiš
Píšeš, že máš kúty, tzn. ide o androgénnu alopéciu. V lekárni dostať taký roztok za cca 13 € , volá sa Decapinol a je určený práve na tento druh alopécie a je to zatiaľ to najlepšie na našom trhu na tento problém. Určite ti poradia aj Mgr. pri kúpe
Mne ale brutálne vypadávali vlasy, ale strašne, ale na mojej hrive to vidieť nebolo čo som sa aj čudovala. Časom som k vôli iným veciam začala užívať B-komplex, čiže vitamín B a aj zinok a nejak to tuším ustúpilo.. Alebo som možno vynechala zo stravy niečo čo mi vadilo.. doteraz neviem príčinu.. síce stále mi vypadávajú, ale zdá sa mi že o takých 20 vlasov menej
vola sa to Volluma, cierny sprej s modrym napisom. Daj si Volluma.sk
ja to poznam. Ale ono ti to hlavne vizualne zahusti vlasy, nepodpori to ich rast.