@mm47 sracka co je frajer len cez BIRDZ to si ty v skutocnosti by si sa hambil na nieaku takuto akciu prist taky kreten ma velke reci ako stale bol by som zvedavy na tvoje mudre reci ak by si dostaval vlecky na tvoju dementnu tvar
@regan hmm teraz premyslam ze ked vam dohodim hotelik v kt. pracujem tak by mi mohli dat proviziu ale chudence nenecham vas platit tolko za vyspanie daco sa najde
robievala som kedysi bz stretká, veľa bz stretiek..
a potom sme ešte mali birdzácky umelecký klub, bohužiaľ sme to nedotiahli nikam, pretože sme sa nedokázali stretnúť, nakoľko ľudia, ktorých "projekt" zaujal boli každý z inej časti republiky, a snažiť sa niečo stvoriť cez net proste nebolo to práve orechové.
@nesmies tá konkrétna akcia bola pred rokom v máji, nič extra, len sme boli vonku asi tak ôsmi birdzáci (a neskôr sa to ešte skresalo) a trochu sme sa prechádzali okolo detského ihriska a trampolín, kde sme sa jašili
Fakt je to dobrý napad ale co taky etelnair mm47 a dalsi ktorý by boli len v rohu luskali prstami do rytmu hudby a okukovali baby vazne taketo provokativne sracky tam netreba este by hodili nieakej babe do pitia nieaku drogu a znasilnili ju pretoze by to bola ich jedina sanca
@crowley chlape, davnejsie som bol na takom "birdz stretku" - co skor boli tak kamosky z bz, asi 5 zien minimal, @mm47 tam bol, normalne sme boli v podniku a popili, pokecali, tak netrep, ked nevies,
Zopár ľudí tu síce poznám, no na birdz stretku som ešte nikdy nebol. Ak by bol niekedy paintball, nie príliš ďaleko (BA) a šli tam fajn ľudia, by som rád išiel
@nesmies odvtedy bolo párkrát, naposledy niekedy pred dvomi týždňami či kedy to bolo, ale trampolíny v noci sú proste také ikonické, že si ich treba pripomenúť
je pecka citat ako, co a kde by sa konalo..ale ked uz ma prist do tuheho a mam sa rozhodnut ci by som siel tak radsej utekam co najdalej a tvarim sa ze ani neviem čo sa deje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
@1 @2 - @3
Treba robiť menšie akcie, naša birdz nočná návšteva trampolín dopadla napríklad vcelku dobre
@sasuke ja som za len ako je spomenute vyššie. .treb najprv nejakú menšiu akciu.. napr. Ísť spolu na fest alebo tak
@regan ved aj ja ^.^
a prvýkrát to bolo, hmmmm... :letim:
@nesmies aj ty taku hodku kua
no neviem ci sa vam bude chciet ja som z TT
@regan si si ho nemal dosrat ale sak aj tak by si ozrany nemohol soferovat
a potom sme ešte mali birdzácky umelecký klub, bohužiaľ sme to nedotiahli nikam, pretože sme sa nedokázali stretnúť, nakoľko ľudia, ktorých "projekt" zaujal boli každý z inej časti republiky, a snažiť sa niečo stvoriť cez net proste nebolo to práve orechové.
Pred rokom?
btw @nesmies
» www.birdz.sk/forum/viacdnove...
» www.birdz.sk/forum/birdz-str...
oznac tieto napr. ... ale aj tak takto skoncis sa stavim,
@soraya bola super,
moc si sa s tým @mm47 netrafil
@sasuke a kam si teda pôjdeme sadnúť?
ja som teraz cerstvo prisla po 4 rokoch z TN :ehm: vobec neviem kde co ako tutok co noveho pekneho zabavneho
kde to pracuješ ?
@nesmies ja v holiday inn tak ked to tu poznas mozes daco vybrat
jak keby som nevravel , cisty internetovy hrdina.
Nie nebi ma , fňuk.
@crowley je podľa mňa ďalší adept na BAN , ale usúď sám no.