ja som vyskusal uz asi tak 15sluchadiel(vacsinou drahsie), teraz som si kupil za 4€ SOLIGHT a nemam problem sice mam ich len mesiac ale hraju dobre zaial sa nestazujem. a hlavne Neoplati sa do toho vrazat vela penazi pokial ich pouzivac casto.
osobne Jedine s jednou znackou som bol zatial spokony co sa tyka cena vykon a to Pioneer, ale tie sa velmi tazko zhanaju na slovenku v normalnom obchode, jedine e-shop.
noo neviem neviem....ja som si vybral tieto » sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-zx600/... ale nie som si isty ci je to dobry vyber. mal som moznost skusit 300vky a tie boli celkom fajn a len dedukujem ze by mali byt tieto este lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
osobne Jedine s jednou znackou som bol zatial spokony co sa tyka cena vykon a to Pioneer, ale tie sa velmi tazko zhanaju na slovenku v normalnom obchode, jedine e-shop.
Konkrétny tip pre teba nemám, ale tak nájdeš si model, k nemu nejakú poriadnu recenziu na internete a hotovo
» sluchadla.heureka.sk/f:1576:1596,168...