ale hlavne chalanov od ktorých by som potreboval radu ako sa čo najskor dopracovat k tehličkam na bruchu...nar. upraveny jedalniček alebo nejake učinne cviky...za odpovede vopred dakuje
Každému zaberá niečo iné. Hlavne si uvedom, že pravdepodobne už teraz máš tehličky, ale sú skryté pod tukom. Treba sa zamerať na zdravú stravu (pomalé sacharidy) a kardio cvičenia ... beh, plávanie, bicykel, alebo hociaký šport ako tenis, bedminton
....možeš urobiť 516456123123156450212021245612154 brušákov, pokiaľ ich máš skryté pod tukom, resp. si pri tele, tak tehličky vidieť aj tak nebudeš....
Okrem cvikov na brucho - behaj, behaj, BEHAJ, BEHAAAAAAAAJ, BEHAAAAAAAAAAAAAAAAJ!
@barky tak predlož argument a ja ti to zožerem....ked si tlsty kokot, tak ti nepomože ani dočahuvani ciciny papulou v leže.... Keď raz máš tuk, tak brušakmi ho nespališ.... Pogoogli si ty....
@barky plus sa zamysli jak formuluješ odpoveď - napíšeš sem ohromne pičung jak hrdina ale zároveň dodáš, že sa odmietaš o tom baviť....ja ti povim, že si kokot a odmietam sa o tom ´dalej baviť...
@barky a ďalší bezpredmetný dríst.... To, že máš iný názor alebo to, že o niečom vieš holý fas, mi malo zraziť ego? kamoš nebuď naivný...Navyše stále čakám, že mi objaníš prečo som napísal pičovinu..
20km XD ale doporucujem to moje video co tam jedna baba dala.
Ja som sice bol trochu prisebe 85kg ale po 48dnoch (som pocital) tehlicki urciote budes mat lebo a neni to blbost ked robis brusaki a hentie cviki ej ejanse ze sa zapotis jak svina a urcite ti z partii brucha bdudu tuky ubudat ko nic a naj funguje malo jest,vely behat,a dobre je aj biciklovat aby boli aj nohi sedeli k bruchu(brucho ako rambo a nohy ako sumo XD)a robit cviki.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ack-abs-lines_large.jpg" target="_blank"> ack-abs-lines_large.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
» www.mojevideo.sk/video/105d6/naj...
daj si každý deň tri série zmeň stravu a pôjde to ja teraz cvičím tretí deň podľa toho a zdá sa to že to je nič....ale je to makačka
Okrem cvikov na brucho - behaj, behaj, BEHAJ, BEHAAAAAAAAJ, BEHAAAAAAAAAAAAAAAAJ!
Podla mna nemas na to aby si ich mal disciplinu.
Ale ked nahodou tak zdvihanie noh na hrazde , lahni si na zem , nohy si vyloz na stolicku a rob brusaky.
A plavanie , je to lepsie ako beh
Zatiaľ je to tláchanie do vetra....
Ja som sice bol trochu prisebe 85kg ale po 48dnoch (som pocital) tehlicki urciote budes mat lebo a neni to blbost ked robis brusaki a hentie cviki ej ejanse ze sa zapotis jak svina a urcite ti z partii brucha bdudu tuky ubudat ko nic a naj funguje malo jest,vely behat,a dobre je aj biciklovat aby boli aj nohi sedeli k bruchu(brucho ako rambo a nohy ako sumo XD)a robit cviki.
Mne to vyslo somr rad....
Sory za diakritiku...