Zdravim vsetkych,mozno casto kladena otazka,ale prosim skuste poradit,velmi sa mi paci jedno dievca,no neviem ci sa jej pacim aj
zdravim vsetkych,mozno casto kladena otazka,ale prosim skuste poradit,velmi sa mi paci jedno dievca,no neviem ci sa jej pacim aj ja,a ci mam pri nej aspon najmensiu sancu
tak z čoho ti majú ľudia tu povedať, či sa jej páčiš alebo nie, keď nepoznajú ani ju ani teba ani si nijak tú situáciu v ktorej si podrobnejšie neopísal?
Každé dievča sa správa inak ked sa jej niekto páči, to dosť záleží aj na tom akú má povahu, či je hanblivá alebo podobne. Džízs, proste jej povedz že sa ti páči alebo niečo urob.
ak chceš mať u žien šancu, najprv si musíš veriť ty sám ( ak si budeš veriť ty a dokážeš si urobiť závery sám, skús ju osloviť, niekam pozvať podľa jej reakcie uvidíš, ako to vyzerá či nádejne, alebo nie (
btw: skús jej niekedy zložiť kompliment, ak sa začervená, alebo sklopí zrak, posuň to ďalej
@nicolkaa ano uznavam ,moja chyba,ale ako mozu vsetci poznat vsetkych,a keby som tu rozpisal celu situaciu,myslis ze sa dockam inych odpovedi ako len vysmechov
@leilla niektory to vedia napisat normalne ,viem ze som to celkom jasne nenapisal,a ani celkom presne,tak to nechajme,tych par,co mi odpisali normalne mi musi stacit
proste musíš na ňu civieť a uvidíš, že ako na teba reaguje. najlepšie,keď ideš niekde do pubu a tak.dáš pohár k jej poháru a sleduješ jak reaguje.ak si preloží svoj pohár na iné miesto tak nemáš šancu to gesto stojí za všetko. ak jej to nevadí tak si jej pri najmenšom sympatický ono viacero grifov na to existuje.
@lastfighter žeby áno? keď tu ľudia vidia, že niekto myslí svoju otázku vážne a fakt chce pomoc (teda napíše podrobne svoj problém a aké z toho má pocity), tak myslia vážne aj svoju odpoveď.
keď tu napíšeš, že sa ti niekto páči a chceš vedieť, ako sa správa dievča, keď sa jej niekto páči, tak bude problém asi v tom, že nevieš základy o ľudskej psychike a fakt sa pozastavujem nad tým, že si myslíš, že každé dievča má rovnaké správanie v danej situácii. veď to záleží od jej povahy, či je hanblivá, alebo by za tebou prišla sama ak sa jej páčiš. keď o tom nič nevieš, na fóre ti s tým nikto nepomôže. :/
@leilla a keby som to tu cele rozobral,chces povedat ze sa od teba dockam normalnej odpovede???? prepac,ale myslim si ze nie,lebo keby som tak celkom nenapisal nic,tak teraz ma nemas preco doj....at.
@nicolkaa ved to som vobec nepisal ,pisal som ze niektory to tu pisu normalne aj ked teraz som uz zistil ze som dal trocha neuplnu otazku,ale vsak sa pozri,napriklad odpoved KING mi pomohla asi vies ako??????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Páčiš sa jej ale ona sa tebe nepáči.....v tom sa mýliš
to ako keby ja som sa ťa spýtal, či nájdem v chladničke niečo dobré na obed...
tak z čoho ti majú ľudia tu povedať, či sa jej páčiš alebo nie, keď nepoznajú ani ju ani teba ani si nijak tú situáciu v ktorej si podrobnejšie neopísal?
facepalm :/
btw: skús jej niekedy zložiť kompliment, ak sa začervená, alebo sklopí zrak, posuň to ďalej
ty si sa s koňom zrazil?
akože teraz sa ťa opýtam: "páči sa mi jeden chlapec, mám uňho šancu?" a teraz mi raď.
haló, ty si nenapísal NIČ.
keď tu napíšeš, že sa ti niekto páči a chceš vedieť, ako sa správa dievča, keď sa jej niekto páči, tak bude problém asi v tom, že nevieš základy o ľudskej psychike a fakt sa pozastavujem nad tým, že si myslíš, že každé dievča má rovnaké správanie v danej situácii. veď to záleží od jej povahy, či je hanblivá, alebo by za tebou prišla sama ak sa jej páčiš. keď o tom nič nevieš, na fóre ti s tým nikto nepomôže. :/
tu sa len ludia obyvaju do gramatiky
posli fotku nech ti ju preberem
áno, keby si napísal, ako sa správa, tak ti na to dám normálnu reakciu. dojebávam ťa práve za to, že chceš niečo vedieť, a nenapíše čo.
veď viem... veď už som sa s tým zmierila
mat 22 rokov a citove problemy neriesit v sebe ale na birdzi
pytat si statisticke udaje ohladom tvojej vyhliadnutej baby jak keby sme ju poznali
makes perfect sense