v pici to je, uz aj tak su drahe, a takto nas vydierat nas zavislakov nieje fer, vsak nech zoberu aj tym co nefajcia preco len fajciari maju platiti tieto ucti za slovakov...
mne je to 3-5, fajcim rucne balene cigary, a tie su niekolkonasobne drahsie za kus nez cela krabicka cigariet o taky podradny drveny tabak nemam zaujem
kôli zvyšujúcim sa nákladom na výrobu ,v dôsledku nadspotreby lepiacej pásky pri balení cigariet, ktorá vznikla pohodlnosťou zamestnankýň pri jej odtŕhaní o tupé zúbky lepiaceho strojčeka. preto zdražejú. chce to nové zúbky.
ja nechapem ludi co povedia ze "nech sak ja nefajcim" alebo "haha zaplatte si fajciari" atď. chodte do pice ! nechapem ako mozu byt ludia taky sebecky
teraz napriklad zdrazia energetaky (ja ich nepijem) na 3 € a ja sa tomu budem smiat ? nie ! je mi luto ludi co ich kupuju ze musia minat tolko penazi ... takto by mali ludia podla mna rozmyslat ale bohuzial to tak neni
ale sak co to je pomaly 3 eura za krabicku dat za 2 roky budu stat ale 5 € to bude parada !!! a za rozok budeme platit 20 centov sak preco nie ? mame platy vysoke mozeme si ist aj na pivo po robote za 2 € ... do pice skurveny svet toto !!!
V mojich očiach je to dosť odlišné, vzhľadom na to, že nejde o chlieb, plyn, ani benzín, ale o horiace paličky, ktoré celkom drsne zdvíhajú napríklad náklady na zdravotníctvo.
Ceny nejak rásť musia a radšej nech rastú na úplných vrtochoch, akoby mali rásť na základných potrebách.
moj frajer prestal fajcit tiez po zdrazovani pred vyse rokom a pol...a kazdy den si odkladal do prasiatka peniaze co by dal za 1 skatulku + nejake tringelty a v lete vyprazdnil prasiatko a isiel na dovcu do turecka
@tunidlo neboj sa idu zdrazit aj potraviny aj plyn aj benzin akurat dnes som videl ze plyn ide hore o benzine ani netreba debatovat ten ide hore stale no a nedavno som pozeral ze pre nedostatok urody (co je urcite len zamienka) pojdu hore aj vsetky potraviny ... takze tu nejde len o cigarety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kurvy špinavé, červené, zdieračské
a prechádzam na elektrickú tak mi je to jedno
nefajčím, nemám problém
teraz napriklad zdrazia energetaky (ja ich nepijem) na 3 € a ja sa tomu budem smiat ? nie ! je mi luto ludi co ich kupuju ze musia minat tolko penazi ... takto by mali ludia podla mna rozmyslat ale bohuzial to tak neni
V mojich očiach je to dosť odlišné, vzhľadom na to, že nejde o chlieb, plyn, ani benzín, ale o horiace paličky, ktoré celkom drsne zdvíhajú napríklad náklady na zdravotníctvo.
Ceny nejak rásť musia a radšej nech rastú na úplných vrtochoch, akoby mali rásť na základných potrebách.
Zdražie všeličo, ale nie vplyvom dane, ako je to u cigariet. (a možno alkoholu, neviem)