cim som starsi tym mam s nimi lepsi vztah , vlastne , sa to uz ani neda porovnat s tym ako to bolo napr. pred 2 rokmi , teraz ma uz beru ako dospeleho a spravaju sa uplne inak stali sa z nich mamvpicisti
Svojím spôsobom ano...už tu prakticky nebývam (chvalabohu)..na mesiac som sa vrátila domov a poviem vám, že to normálne lutujem...u cudzích by mi bolo lepšie.. takže už sa teším jak túto stredu idem naspäť a nemienim ani rozmýšlať nad tým, že sa sem budem chceť nejak skoro vrátiť..keď hej, radšej pôjdem volákej kamarátke...otras táto família, som si povedala, že ja rodinu nemám a konec...
ale raz som to spravila skoro, no to som bola ešte na základnej, niekedy na prvom stupni tuším, zbalila som si kufrík, napísala list na rozlúčku, ľahla som si do postele oblečená a bola rozhodnutá, že sa odsťahujem k starým rodičom, potom som však zaspala a ráno ma to prešlo (a mama sa ma pýtala, prečo som spala oblečená)
Keď som bola v puberte, tak som raz zdrhla - ale s odstupom času si uvedomujem, že to nebolo preto, že by sa to nedalo vydržať s našimi, skôr som to nevedela vydržať sama so sebou.
A áno, momentálne s našimi nebývam, ale to spôsobili okolnosti. Hoci netvrdím, že mi nie je dobre, to by som nebola úprimná
haha mne je doma tááááák dobre.....totiž ja mám z každého rodiča po dva kusy.... 2x otec a 2x mama ja praveze nechcem odísť, ale okolnosti sa drbú tak, že budem musieť
ja som zdrhla v podstate... 5 -6 dní som nebola doma a šla som na druhý koniec SR a zrazu mi volá matka ... hlavná vec, že to ona ma ´´vykopla´´ z domu a zrazu som jej chybala? .. tsss
Nikdy som ,,neusla", ale snazim sa nevidiet ani jedneho zakonneho zastupcu viac, nez styrikrat za tyzden, a zdrham oficialne od jedneho ku druhemu, v skutocnosti za kamaratmi.
takých rodičov ako mám ja nema nikto, pochopili moju orientáciu už v 15. rokoch a všemožne mi pomáhali ju prijať a vedieť s ňou žiť ..........a tak je to dodnes...akceptujú môjho Mária.................filipk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A áno, momentálne s našimi nebývam, ale to spôsobili okolnosti. Hoci netvrdím, že mi nie je dobre, to by som nebola úprimná
ale dobre mi bolo mimo domova