Tvrdili ste ze citron nepomaha na zastavenie menzesu...Ale pomaha !!!!!!!!!!!! Stale som pila citrony s mineralkou a pomohlo mi to...kupalasom sa....a nemusela som si dat tampoon jooo...
Hej, ja som minule jedla cintróny... A pomohlo mi to asi tak, že som dva týždne nedostala, ale keď som už konečne dostala, tak mi trvali 18 dní!!!! Neviem, čo je príjemnejšie...
hovno pomahaju... kramy mi vychadzali presne na dovolenku, zrala som dva tyzdne v kuse citrony a prisli mi na hodinu presne... ani zoslanbene ani oneskorene... ani placebo efect
je dokázané ,že na každý organizmus platí niečo iné, na niekoho platia citrony na niekoho stačí sugescia , niekto potrebuje injekcie... mne osobne citrony posuvaju menštruaciu o par dní, ale len o také 3 alebo 4
radsej to skusat nebudem teda jedine ak by to bolo surne, ale len preto aby som si nemusela dat tampon? raz to aj tak pride...a inac pravda ze sila sugescie je velmi velka Mam otca lekara a ten hovoril ze mali jednu pacientku, mlade dievca ktore si samo sebe nahovorilo ze je tehotne a zacala byt o tom tak presvedcena ze nedostavala kramy a zacali jej normalne rast prsia atd
kriste evd su aj talbletky na oddialenie menzesu a aby sa ti nevypomstilo... možno ich už nebudeš mať pravidelne alebo budu dlhšie trvať ja by som neriskovala, tampon prežijem
ahojte , takze citron pomaha???? dostala som 29 .7 kramy a chcela by som sa ist kupat v sobotu 1. 8. myslite ze mozem ?? ked budem zrat tie cutrony???? dakujem
Ja som menzes dostala včera(pondelok! a zajtra ( streda) odchádzam k moru na dovolenku. Mám ešte len 11 rokov a tak si tampón nechcem dávať. Skúsim tie citróny.. Naozaj pomáhajú? Veľmi sa bojím, že sa nebudem môcť kúpať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
btw: psychika je svina.. skus si nabuduci mescia navravat, ze si tehotna, ze nedostanes kramy...stav sa, ze nedostanes..
Za odpovede Ďakujém..