a kde si nechala napoleona, whisky a brandy?
a je že kinder mafia pije iba tesco vodku a vážne na chlast máš ešte kopu času, nechaj si to na strednú...
vsetko os spiss original ..v tych peknych flaskach to proste je moje..potom este orig ruska vodka je super len aj cena je viac super v akcii 640 za 0,7l flasku
vodka nicolaus ale absolutka je lepsaa...a drahsaa ale inak lubim este spissku hrusku ,marhulu aj slivovicu tez malibu a vajcovy liker ale vodka u mna vyhrava...a po nej je hned hruska s marhula inak aj čerešna je dobra tu ste kde nehali? a kamarat mi hovoril že je dobra aj ta čučoredka spiššska ale ešte som ju nemala ale aj tu raz ochutnam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a este tip:
cukraren je otvorena do 18:00
a je že kinder mafia pije iba tesco vodku a vážne na chlast máš ešte kopu času, nechaj si to na strednú...
inak som milovala rum ale už ho nemôžem ani citit a aj tak najdokonalejsia na vec na svvete vždy bude PIVo
Zo spomenutych mam rad vsetko okrem vodky....ale naj su whisky skoro vsetky ale Jim Beam je eso
No ale myslim nato ze napisala ze vajcovy