Na plechovke sa meni iba "potlac" (alebo ako to nazvat) a objem... Pohare/hrnceky mozu byt kadejake, originalne, zajimavo tvarovane, atd.. pohar je lepsi..
mam taku asociaciu, ze kov je sexy. najlepsie na plechovke je asi to, ze sa zahadzuje, takze sa nemusis starat, aby sa jej nic nestalo, mozes ju priniest hockde a to je velmi sexy, lebo mas plllllllno moznosti, ako ju pit. pohar pouzijes doma a na inom velmi bezpecnom mieste a to nie je ani vzrusujuce ani nepodnecuje fantaziu. tolko k absurdnej analyze pritazlivosti plechovky a pohara.
@sugy1@grietusha nie že by to bol 100% hoax ale oveľa väčšia pravdepodobnosť vzniká pri pití infikovanej vody, umývaní potravín infikovanou vodou alebo kúpaní v infikovanej vode bo tie baktérie sú pohyblivé len vo vlhkom prostredí a taká mláčka moču vyschne pomerne rýchlo
@waagbistritz69 Nejde len o mláčky, ale aj o hociaký prachový zvyšok trusu. Tiež poznám zo svojho okolia niekoho kto zomrel len preto, že sa napil z neumytej plechovky, tak si na to tiež dávam pozor a buď umyjem a prelejem alebo pijem cez slamku. Zdá sa mi to ako celkom zbytočná smrť len tak z lenivosti
A k ankete, tiež by som napísala, že plechovka alebo fľaša, ale ja z plechoviek fakt nepijem .
@waagbistritz69 To neviem povedať, myslím, že sa to ďalej vyvinulo v nejaké respiračné ochorenie (pretože dlho nevedeli prísť na to, čo mu je), a to už nerozdýchal, ehm.
Ale každopádne, poskytujem link na to, čo mi vyhľadal google, keď som sa snažila nájsť (pôvodne trochu inú) šálku/hrnček - checknite si tam tie veci, niektoré ma slušne pobavili
Napr. lízanka vagína, "sporiaci" penis (akože pokladnička), portugalské keramické penisy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tak som prave zistila ze asi slamka
Ale pohárov je strašne veľa, plechovky sú stále pomerne rovnaké . Podľa mňa pohár, ak sa zvolí správny, ale tiež nie vždy.
A hlavne, aj @6 je niečo iné, ako otázka .
» www.loveangeles.com/.a/6a01156e3109...
A k ankete, tiež by som napísala, že plechovka alebo fľaša, ale ja z plechoviek fakt nepijem .
Napr. lízanka vagína, "sporiaci" penis (akože pokladnička), portugalské keramické penisy...
» www.google.sk/search?q=sexi+h...