no ja osobne som EMO a wobec sa za to nehanbim..awe newem pleco ludia stale riesia...abosultne nikoho neodsudzujem podla toho co pocuwa...wed nejde o to,ake mas wlasy,co mas oblecene ci ake mas tenisky... wed kazdy ma predsa swoj ziwot,swoj hudbu,a swoj z
lenze ja tu neriesim seba,ja tu riesim to,ze seci RIESIA..wed stale sa odsudzuju za to co su a plitom su aj taq seci rownaky..kazdemu sa nieco paci,co uznawa..tot wse xD
no hej v tom máš pravdu,ale tak to vždy bolo každý každého riešil,,a rieši,,a myslím že aj nadalej bude,,,moja sestra bola hip-hoperka a teraz je z nej EMO alebo skôr punkerka a čo narobím,,teraz namiesto fiftyho počúvam green day,,a zvládam to,,a nevadí mi ani to,jak sa oblieka alebo čo so sebou nosí,,je mladá,,tak nech si uživá,,a zabáva sa tak akko ona považuje za super,,je jedno ako vyzeráte,,dôležitejšie je to čo nosíte v sebe!!
Pee5 no saq awe pleco je z nej "EMO"..?!lebo drbnuty konrad sa robi ze je plawy a plitom je len pozer..-a seci si mysla ze je to "in"..ako bola sprst hoperow taq je teraz EMOpeoples...a kto je plawy,ten ostane werny tomu,co naozaj je
ja sa nedam specifikovat...pocuvam vsetko,od house,cez trance,punk,dnb,hip hop,EMo style music az po neviem co...v obliekani podobne,....je dolezite co mas vo vnutri...
a mam prosbu na momosa....nauc sa pisat...to W a plitom a potobne kraviny....pises ako 10 rocne rozmaznane decko .....
ale ma pravdu kazdy thu nieco riesi!! ale fak nezaleziina style...aj ja som pocuvala hip-hop a presal aosm na punka nie koli Konradovi jeho som nenavidela a co teraz ma zabijete ci co???
Ale mne je jedno čo nosíš. Tresni si aj kondóm na hlavu keď sa ti to páči ale tie chujovské w a q a ja neviem ake kraviny a keď sa do toho pridajú ešte pravopisné chybi tak sa to nedá čítať. No Tommyhot vystihol
Ahojte!Najskor by ste si mali pozret o com tato diskusia je.Je to napisane uplne hore pre tych menej chapavych.Ved ona len hovori,ze jej vadi ze sa rozne styly zaroven osocuju.A ja s nou uplne suhlasim.Momos22,mas moje sympatie.
A neviem co sa starate do jej pisania.q,w,x...to su jej veci a je to to posledne co by ste jej mali vycitat.Ste chudaci.Cavte!
Prepáč mojo 2xx7 ale ja som povedal že mi je jedno čo má na sebe a ako vyzerá. Ale keď píše w a q tak sa človek musí zamýšľať čo chcela povedať a aj keď by možno povedala niečo zaujímavé tak sa vyondim na to a nebudem to lúštiť. A ja ju neosočujem ja ju UPOZORNUJEM na to že sa to neda čítať a tým pádom nemôžem adekvátne reagovať na jej príspevok z čoho vyplíva že ju za to zdžubem. A to sa už netýka jej ale aj MNA. Howgh
aaaaaaaale co....niekto sa tu snazi byt muudry x) pokracuj xD bawi ma to citat...bawi ma wytrcat z tychto vysoko inteligentych ludi...vytrca moja celkom obacyjna apatia
ale matus,len sa nehnewaj a usmiewaj
ziwot je len jeden xD a je to jedno ako kto pise xD
Mna jeeeeebne..Momos22..keď ti nikto nepritákava, si musíš založiť new nick..a pritakávať si sama sebee?? Sak devočka 2xx2 si též ty.. Vid tvoj mail..
Mne viac-menej nevadí, keď dakto hádže té svoje w a x..vtedy to nejak neprežívam..ale keď dojebáva aj iné písmenka..jako to tvoje ´´plitom´´..no mám dosť..
No tommyhotík pomlčal by som.. Vid..tvoje popisy k fotoalbumom na azete..´´moja cooool lawica´´ ´´nexcite´´ ´´najswetowejsia´´..a pod. ..kto tu potom dementnejšie píše?? Ako čumám, tak zrejme na birdzi nemáš tú odvahu sa prejavovať tak, ako sa prejavuješ inde..
Zatože som hodil pár slov, čo si zrejme v živote v tej tvojej kockatej izbičke a ešte v kockatejšej gebuli neočul..a predĺžoval slová..??..z čoho si bol očividne na mäkko..
A co sa tu teraz riesi?inak ste divny ked riesite nejaku patnastku ktorej sa este niekto dostal aj na nick...momos22,nevsimaj si ich ale nauc sa lepsie pisat
Inak neni som taka sprosta jak vy ze si spravim dalsie nicky..nemam to za potrebu..vas nazor ma vobec nezaujima...a ked mi chce niekto uskodit ze robi moje nicky aj na pokeci...nech sa paci...ked vas to bavi ste traaapny...
Mala pubertacka zasrana. Chudakto, zalozis sprostu diskusiu, nevys sa ani len po slovensky vyjadrovat.
Nikto s tebou nesuhlasil a tak si si musela vytvorit novy nick aby si si troska pozdvihla svoje EGO ????
Chuderka mala. Inac mne sa ten prispevok nejak hned nepozdaval. Jediny co ty tu plne pritakava A prosimta nerob si tu z nas srandu ze ty niekto ukradol hesla, a ze tu niekto tvori profily len nato aby ta tu strapnil. Si tu uplne nestaly a neznamy clen, neverim ze tu je niekto kto by vynakladal take usilie aby ta strapnil.
By som nad tym mozno uvazoval pokial by islo o nejakeho znamejsieho, staleho clena birdzu ale o teba ? Nerob si nadeje ... Uz to nezachranis. Len hambu Trnave robis...
Momoska..totáálne úbohe..mám dojem, že aj Imminka si ty...bo nikto normálny, by ti nenaletel na to, že sa ti nabúrali na nick..(ako praktickky to je možné)..ale tebe?? ..potom..na birdzi by ti to tak nikto slušne nenapísal.. ..a nakoniec 1x prihlásená..a mail odkazujúci na azet účet..ktorý vôbec neexistuje..
Ja som vedela ze na tuto temu tu bude milion komentov... a ja mam len jeden nazov... netreba to risiet lebo 98% z celeho slovenska tzv. emakov ani nevei o com emo vlastne je ja emo niesom... ja by som to v zivote nedokazala sa stat niecim tak silnym... nebbudem vam tu teraz vysvetlovat co emo je len vam powiem ze emo nie je to co vidite kazdy den na ulici powiem vam len to ze je to skomercionalizovany pohlad na EMO... ale robte si co chcete... mna len stve ze kazite nieco co je uplne o niecom inom... preco si nenajdete vlastny styl ktory zposobi rozdelenie ludi na Emo pozerov a anti emo pozerov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a mam prosbu na momosa....nauc sa pisat...to W a plitom a potobne kraviny....pises ako 10 rocne rozmaznane decko .....
thats all
Myslím, že Konrád bol menší pózer, ako emáci samotní..on aspoň neprežíval tak té emócie a tak..
A neviem co sa starate do jej pisania.q,w,x...to su jej veci a je to to posledne co by ste jej mali vycitat.Ste chudaci.Cavte!
aaaaaaaale co....niekto sa tu snazi byt muudry x) pokracuj xD bawi ma to citat...bawi ma wytrcat z tychto vysoko inteligentych ludi...vytrca moja celkom obacyjna apatia
ale matus,len sa nehnewaj a usmiewaj
ziwot je len jeden xD a je to jedno ako kto pise xD
ked uz ho pouzivas?
ono si to slovo pouzila maximalne nezmyselne
ludia ale je to jeden z lepsich pripadov.... mohlo to byt aj horsie...mohla tam zamiesat cislice
nemam slov
Matus33 dakujem
Mne viac-menej nevadí, keď dakto hádže té svoje w a x..vtedy to nejak neprežívam..ale keď dojebáva aj iné písmenka..jako to tvoje ´´plitom´´..no mám dosť..
lol to je ubohe
Zatože som hodil pár slov, čo si zrejme v živote v tej tvojej kockatej izbičke a ešte v kockatejšej gebuli neočul..a predĺžoval slová..??..z čoho si bol očividne na mäkko..
Tak co riesime?
Mala pubertacka zasrana. Chudakto, zalozis sprostu diskusiu, nevys sa ani len po slovensky vyjadrovat.
Nikto s tebou nesuhlasil a tak si si musela vytvorit novy nick aby si si troska pozdvihla svoje EGO ????
Chuderka mala. Inac mne sa ten prispevok nejak hned nepozdaval. Jediny co ty tu plne pritakava A prosimta nerob si tu z nas srandu ze ty niekto ukradol hesla, a ze tu niekto tvori profily len nato aby ta tu strapnil. Si tu uplne nestaly a neznamy clen, neverim ze tu je niekto kto by vynakladal take usilie aby ta strapnil.
By som nad tym mozno uvazoval pokial by islo o nejakeho znamejsieho, staleho clena birdzu ale o teba ? Nerob si nadeje ... Uz to nezachranis. Len hambu Trnave robis...
Tu nekritizujem gramatiku, tj sa zobud.