Kasko, dávam ti moje slávnostné povolenie. Ale mne nejde o to, že by som nechcela, aby si mňa niekto pridal k priateľom (skôr by som sa čudovala, keby to niekto neurobil), ale škrie ma, že sa v "mojich" priateľoch objavili osoby, ktoré som si tam ja vôbec nepridala... Zrada...
Azel až na to "ů" v mojej prezývke (nevidím dôvod, prečo by som sa mala čechizovať), sa nemýliš. Je to vskutku neospravedlniteľné, že sa tu niečo také deje...
Ja co som mala byvaly nick (a to som tam bola prihlasena asi 10krat), tak mi raz napisal jeden chalan a ja som mu ani neodpisala. A za tyzden mi od neho dosla zase TS, ze co nereagujem, pozrem si jeho webku a uz som medzi jeho priatelmi. Ale nejak ma to netrapilo
A to si podla mna viaceri davaju do priatelov tych, co si s nimi nikdy nepisali, proste ked na nich niekto klikne, aby bolo videt, ze maju vela priatelov. Alebo ta tu mozno vacsina pozna a si slavna.
Och moja pohovka, ľudia, ako vidím, len zanedbateľné minimum z vás (ak vôbec niekto) pochopilo, na čom sa to tu vlastne pohoršujem... MNE NEJDE O TO, ABY SI MA INÍ ĽUDIA NEPRIDÁVALI MEDZI PRIATEĽOV, ALE MA IRITUJE, ŽE MNE (CHÁPETE DO MOJICH PRIATEĽOV - TÁ KOLÓNKA "PRIATELIA", KTORÚ MÁ KAŽDÝ Z VÁS V SIVOM OBDĹŽNIKU VĽAVO HORE UMIESTNENÚ NAD KOLÓNKOU "MAJÚ MA RADI") TO MEDZI PRIATEĽOV PRIDALO ISTÉ OSOBY BEZ MôJHO SÚHLASU (ŽE SOM TAM NAMIESTO JEDNEJ OSOBY, KTORÚ SOM SI SAMA PRIDALA, ZRAZU MALA ŠTYRI)...
Povedz to Tomášovi, nech s tým niečo robí. Toto je vážna vec, keď sa to stalo tebe, môže sa to stať komukoľvek. Čítal som, že také niečo sa deje aj na pokeci.
Ale rád by som vedel, čo to boli vlastne za osoby. Nemajú nejaké podobné meno? Ja som zase zistil, že medzi ľuďmi v rubrike "Majú ma radi" je uvedený akýsi Asazel, hoci ma vôbec nemá medzi priateľmi (ani nemôže mať, lebo sa naposledy prihlásil v januári a ja som sa zaregistroval až v júli
Viem, že toto je problém iného rangu, možno je to len chyba systému, ale možné je aj to, že sa ti niekto dostal na stránku a stvára tam blbosti...
Btw, viem, že "můra" nie je len český výraz, ale aj u nás sa bežne používa (nie v "spisovnom" jazyku, ale používa sa). Samozrejme, že sa píše s obyčajným "ú".
Azel tak to priridzene aj ja viem, že mura je synonymom pre slovo mora, len keď ty si to s tým svojím "ů" zčechizoval... Ale ja som mura z iného dôvodu.
Chiflada, ver tomu, že takí ľudia sa nájdu na svete. A drahá Monika a Lenka, je mojou kresťanskou povinnosťou vám odpustiť, už som to aj urobila, ale ak ešte raz budem od teba počuť výčitky typu: "Aká si zlá.", asi sa fakt neudržím.
by ma zaujimalo ci sa to niekomu aj naozaj stalo ze len tak z nicoho nic sa mu pridali priatelia ked to uz azel za tak vaznu vec povazuje hodnu presetrenia ..jezko ale dlho som sa tak nenasmiala, ani vtedy ked ten incident bol aktualny
Tak veru, podlosť a zlomyseľnosť sú už v dnešnej dobe považované za nesmierne vtipné... Kam to tento svet speje? No mne pripadá násilné vynucovanie si priateľského vzťahu so mnou skôr úbohé, hoci som takéto správanie schopná pochopiť - veď čo už len môže byť pre každého človeka väčšou cťou ako prejav priateľstva k nemu z mojej strany?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vsak clovek sam od seba priada do priatelov. potom sa potesis tak on si ma tam pridal. radsot nie?
A to si podla mna viaceri davaju do priatelov tych, co si s nimi nikdy nepisali, proste ked na nich niekto klikne, aby bolo videt, ze maju vela priatelov. Alebo ta tu mozno vacsina pozna a si slavna.
Sak ak ti to vadi, tak mu normalne napis TS.
Ale rád by som vedel, čo to boli vlastne za osoby. Nemajú nejaké podobné meno? Ja som zase zistil, že medzi ľuďmi v rubrike "Majú ma radi" je uvedený akýsi Asazel, hoci ma vôbec nemá medzi priateľmi (ani nemôže mať, lebo sa naposledy prihlásil v januári a ja som sa zaregistroval až v júli
Viem, že toto je problém iného rangu, možno je to len chyba systému, ale možné je aj to, že sa ti niekto dostal na stránku a stvára tam blbosti...
joj, Lucia, si s tým narobila poriadnu šarapatu