Neviem preco je to v taky blby vysielaci cas, vo stvrtok od 22:00 - 00:00. Strasne rad to pozeravam, no dnes si z toho moc nepamatam, budem musiet stiahnut si to z netu disappointed:(
no, ja prison break veľmi nemusím, ale je pravda, že ho dávajú dosť neskoro. Predtým býval v nedelu o ôsmej. Neviem, prečo ho dali na taký čas, to by si sa musel spýtať programového riaditeľa jojky.
Vies co ja sa nepozastavujem uz radsej nad ziadnymi vysielacimi casmi,lebo nelenze ma markiza sere s istym serialom aj jojka zacala..Mne sa najcastejsie stava ze zaspim pri prisone ked je uz druha cast a oni jebnu reklamu..Tak to mozem z vysoka kaslat.
ja som vcera od toho po prvej casti odisla,a to ked som to stiahla tak som pri tom vydrzala dlllho aj 4 casti po sebe... fakt je to dost neskoro.. ale hmm ked to pocujete v originali tak potom v telke to uz nie je ono, este ze sa to da stiahnut...
Hh, ja som to vcera pozeral prvykrat a cele, nejako ma to chytilo a zaujimavo to skoncilo, tak si pozrem asi aj o tyzden Tie reklamy tam seru aj mna..a nie len pri tomto serialy
Benci: A potom ked clovek rano vstava do skoly/roboty o 6:00 tak bude sviezy jak ryba. :p Keby ze to je v piatok, sobotu tak to kukam ale vo stvrtok kuknem a potom v skole spim ne? Mimochodom toto nasralo aj mna. A poriadne. Najma ked vidim tie reklamy tak pekne vynadam televizoru...
no ja v pohode takto pozeram aj prison break aj desperate housewives o 22:00 niekedy aj neskor a pohoda, tiez vstavam nieco po siestej. a Buffy ked byvala v noci o druhej tak isto.
Benci - ale to neznemena, ze ked to nerobi problem tebe, tak to nebude robit problem aj inym, ja vydrzat hore vydrzim, aj tak chodim spat az po polnoci, ale nevladzem uz pozerat nieco, ked lezim pri telke tak v noci, tak zaspavam.
Tiez som si to chcel nahrat, ale nejak blbol signal cez DVDprhravac a ked som skusil dat nahrat, tak mi blbol obraz a cosi tam piskalo, ako naschval, nikdy sa mi to nestava, ale akurat, ked som si chcel dat nahrat Prison Break, tak sa musi nieco pokazit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov