obcas ma naozaj stve ze o mne kamarati hovoria ze som šiši alebo ze som koza lebo sa stale a rada smejem .. neee oni mi to ani tak nevycitaju ale obcas sa mi smeju ze boze ved ty sa furt smejes ae inak ma maju radi.. ake stve ma to dakedy ja za to nemozem
Si zober, že pri tebe sa musia aj najväčší traperi so suchými hlodmi cítiť ako najvtipnejší.. Ja poznám tééž jednu jak ty podobnú..a každý ju žere!! Aj ja..ham-ham.. D
hm...aj ja som thaka ale mne vsetci maju radi a nikomu nevadi ze sa smejem i ked nieje dovod thak sa smejem lebo ja sa s mejem s niecoho a oni sa smeju zo mna ale mne tho nevadi ale som naj dievcas triedy........radsej sa smej nez by si mala zivot brat z vaznostou! sak co nemusi byt zivot kruty!
Ja ked som bola mladsia, tak som sa smiala skoro stale na uplnych blbostiach, jak keby som fakt mimo. A ani mi nevadilo, ze sa na mna divne pozeraju ludia
Ale v poslednej dobe som akosi dospela, aj ked zachvaty smiechu este niekedy so spoluziackou mavame A ako tu uz bolo, ja sa smejem na nej a ona na mne. A nemozeme proste prestat Ale to uz nastastie len obcas.
Aj ja sa skoro stále smejem a strašne rada Ľudia veď smiech je zdravý A je vedecký dokázané, že ľudia, ktorí sa smejú žijú podstatne dlhšie ako tí, čo sú vážni To som niekde čítala
ved aj ja sa smejem na sebe... a rada sa smejem... preco by si mala byt sisi??? ze ti to vravia? sak ked im to robi radost kludne...predsa ta takato debilina len tak nerozhadze
podla mna je lepsie ked sa niekto na niecom smeje ako keby mal nad niecim plakat. len sa smej mne sa to paci, tiez sa niekedy smejem a som radsej s ludmi co su optimisticki...mne je napriklad smiesne ked sa niekto zaspini...hned sa zacnu velice cistit a vzdychat a hned si to bezia zaprat, a to mi pride smiesne ze sa tak o to staraju, ked to je vlastne normalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale neee sak co akoze to ta nema podla mna dovod co srat..to neries zvyknu si..a ked sa im to nelubi nech si zavru oci a zacpu usi
Ale my mame v triedu jednu holku co sa stale rehni jak brzda.. a obcas sa smeje aj na vlastnej debilite.. to uz je dost zle ..
Ja ked som bola mladsia, tak som sa smiala skoro stale na uplnych blbostiach, jak keby som fakt mimo. A ani mi nevadilo, ze sa na mna divne pozeraju ludia
Ale v poslednej dobe som akosi dospela, aj ked zachvaty smiechu este niekedy so spoluziackou mavame A ako tu uz bolo, ja sa smejem na nej a ona na mne. A nemozeme proste prestat Ale to uz nastastie len obcas.