Je to vôbec normálne? Už cca od 27.10. dáva nemenovaný mobilný operátor vianočné reklamy. Keby to bolo od 27 novembra tak to pochopím ale v októbri? Toto fakt nieje normálne, ******* komercia a ňou zničené Vianoce.
bolo to okolo 23.10....ci este skor??? to hadam nie ...myslim ze skorto nebolo..20.10 to na 100% este nebolo..alebo aspon ja osm nevidela vtedy este...
veru veru...z Vianoc sa za minule roky stal obrovsky biznis a zkomercionalizovany fake:/...ale myslim ze je este dost vela ludi,ktori skutocne vedia o com tie echt Vianoce su
Vkuse trepe o tom ako je ona nejaké pojítko medzi komerčnom a nekomerčnom, ale to, čo produkuje sú len komerčné sračky ... To svet nevidel, aby niekto spieval také kraviny a ešte sa pokrytecky hral na alternatívneho ...
až sa dožijeme toho, že budú takéto reklamy v obehu od polovice augusta, budeme môcť tvrdiť, že kdesi nastala chyba
ohľadom kvality:reklama môže byť strašná, ale aj zlá reklama je reklama. a na ruku dostaneš aj tak aj tak, takže ti môže byť u výfuku ako bude verejnosť reagovať na tvoju reklamu.
aj tak sú najlepšie reklamy na ČSOB-výmenný kurz ; ukradnutá stokoruna ..
@jerry483 ja som nechápal čo odo mňa mama chce, keď mi hovorila, že sa mám aspoň tváriť šťastne počas Vianoc a pripojiť sa do tých ich tradičných a umelých blbostí.
Chcel som tam tým ľuďom s nedostatkom súdnosti niečo pekné napísať, ale chcelo to potvrdenie hesla do účtu, ktoré neviem, lebo ma prihlasuje automaticky
áno, hromada mozgov, poďme všetci dokola rozoberať tú istú tému, pre každý prípad sa vybavme lepšie, aby sme nevyčerpali polylóg, a rozoberme aj veľkú noc, hej?
pedálik, aj ja ti ďakujem za mierny prejav tolerancie, akú by mohli viacerí prejaviť navyše so štipkou nadhľadu, to sa cení a nevravela som, že sa mi nepáči toto, ja sa smejem z toho všetkého...zabudla som, že pred veľkou nocou bude valentín:/
čo keby som založila diskusiu o sviatku zvanom valentín? ať hje väčší sranda...prečo tu vlastne nie je také, že rubrika: ODVECI A´Lá DISKUSIE? asi by nestačila kapacita, zlyhal by systém birdzu
keby len mobilni operatori...hahaha.zajdi do blavy ale k nam sem (TT),vsetky obchodne centra uz vyvesavaju nejake ozdoby.v hrackarstvach predavaju vianocny tovar,vianocne obaly
tak ale ja nemam nic proti-lebo ja mam ozdoby a vianocne stromceky a tak rada.a aj nakupujem darceky uz teraz.aby som si cez prazdniny mohla vylehovat
@41 ja BA poznám ale teraz som kvôli chorobe nebol vonku, tak neviem ako sa nákupné centrá zase zmenili Tipujem že tento rok je to horšie ako ten minulý.
ja som taký šťastný jedinec, dlho som nebola v tescu, dlho som nebola nikde, čo by hrozil pohľad na vianočnú výzdobu, doteraz som videla len jednu harrynočnú reklamu na nejaký feletón v telke, čo som náhodou šla okolo, nečumte do telky, nebuďte konzumní, serrrrte na centrá a žite!
51. pedall ... moji rodicia su rozvedeny odchadzali sme zrovna k mojej tete s mamou a foter sa zacal s mamou hadat a potom ju chytil pod krk a dal jej facku tam mu to vratila a zavolala na policiu ze ju napadol ... poradila jej to pravnicka ze este raz ju nejak napadne nech ho okamzite uda pretoze v ich zivote byvalo bezne ze ju napr topil vo vani alebo daco podobne
no je jedna vec uz uz z kazdeho sviatku sa spravila len komercna zalezitost a to je fakt a my tu s tym nic nespravime ale z druhej strany toto od toho operatora beriem lebo nemalo by velky vyznam keby smsky zadarmo zacali reklamovat koncom novembra ked to plati len do konca roka, toto teraz kvitujem lebo si ich aspon dlhsie uzijeme.
@55 do p... jak že nič nespravíme? Áno s týmto názorom nič nespravím, ale birdz má neviem koľko veľa užívateľov. Stačí sa dobre zorganizovať prizvať ďalších ľudí, hop a revolúciaa je na svete.
@56 a co tym chces povedat ze nejake "birdz hnutie" proti komercionalizacii sviatkov vsetko zmeni a prestanu to robit? ehm no neviem...sak im nejde o to ze uz napr. vianoce nie su tym cim boli, oni prosto lepsie zarobia a to je cela veda.
ja som bola včera po straaaaaaašne dlhom čase v tecsu a skoro mi až špatne prišlo,také to tam bolo prepchate vianocami,...., už to vidim ako skončia vianoce a už bude všade vyzdoba čo sa valentina tyka, potom rovno velka noc..... nejak je to všetko urýchlené podla mna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
to skôr to, že minulý rok už mal v decodom v oktobri vonku vianočný stromček, ale tento ho ešte nemá
Chce to bojkot ...
ale pre mňa osobne nejako minulý rok vianoce nemali extra čaro...dúfam že tento rok j
(hups som mimo témy )
Tak si prečítaj komenty k tej reklame na youtube
Niektorí ľudia sú proste brutal ovce ...
chapem ich iba ak su to trinastky ...ale si pozri ze je to ta ista skupinka ludi/oviec co ficala na super star...
Staré dobré obdobie prvej superstar, kedy tlačili ľuďom do hlavy len to
Teraz je takých vecí každoročne 10 a každá tak brutálne nevkusná ...
pravda..neviem z coho mi je viac zle...ci z reklam typu vianoce salala alebo relacii ktore su plne hranych emocii...ble...humus
fu...to kde si pocul? Tina ako Tina? neverim
Vkuse trepe o tom ako je ona nejaké pojítko medzi komerčnom a nekomerčnom, ale to, čo produkuje sú len komerčné sračky ... To svet nevidel, aby niekto spieval také kraviny a ešte sa pokrytecky hral na alternatívneho ...
ohľadom kvality:reklama môže byť strašná, ale aj zlá reklama je reklama. a na ruku dostaneš aj tak aj tak, takže ti môže byť u výfuku ako bude verejnosť reagovať na tvoju reklamu.
aj tak sú najlepšie reklamy na ČSOB-výmenný kurz ; ukradnutá stokoruna ..
má to vtip a je to originálne
Nick mám tuším rovnaký, ale koment tam nemám
Chcel som tam tým ľuďom s nedostatkom súdnosti niečo pekné napísať, ale chcelo to potvrdenie hesla do účtu, ktoré neviem, lebo ma prihlasuje automaticky
Lol to je sila
Čo u vás točilo tesco reklamu o vianočnej atmosfére?
Ja som skôr narážal na tú mamu, to bola trocha sila
Je to fajn,z toh odovodu,ze uz daleko skor,mozu ludia nakupovat darceky a proste nebude v decembri az taka plnka vsade.
btw ja si myslím že diskusia "čo ma nasralo" môže byť a lá odveci. Každého predsa naserie iné a mňa reklamy
jojo, serme na to, idem sa čľapkať do vody, možno stretnem žabiaka Voloďu...mám mu dať pusu?:/
tak ale ja nemam nic proti-lebo ja mam ozdoby a vianocne stromceky a tak rada.a aj nakupujem darceky uz teraz.aby som si cez prazdniny mohla vylehovat
!!!!! potom si povecme ze uz mame letne prazdniny par mesiacov hore dole
Tak treba vybaviť, aby zarobili menej
Kua už aby tam ocino prestal robiť a aby sme prešli celá rodina na nejakého operátora, ktorý by sa dal charakterizovať pojmom "menšie zlo"