tak deti moje kto z vás má tú česť predávať perníky pre Zebričku n.f.? je to vôbec niekto taký? zaujímalo by ma ako sa vám darí a aj nejaké typy kedy a kde sa dá najviac predať
@5 sak asi nejaka organizacia charitativna co sa vola Zebricka a peniaze zarabaju tak ze predavaju perniky ako americki skauti =D aspon ja si to tak predstavujem
@mid ale nájdu sa aj takí čo vyťahujú peňaženku ešte ani slovo nestihneš povedať teda našiel sa zatiaľ len jeden taký ale i tak
ale najhoršie sú staré babky, na nich nikto nemá a ľudia preboha keď sa vás náhodou niekto kto robí zbierku niečo spýta tak aspoň odpovedzte, stačí len "nie" keď už nič, a nie pojdem okolo a totál ignor
hehe my ako skauti obcas hrame take trapne hry po meste,neviem ci to niekdo poznate,ze dvojica skautov(alebo inych blaznov)má na zaciatku jeden štipec na pradlo a chodi ho po meste vymienat za ine zbytocnosti od ludi a tu vec zase za inu vec...by ste neverili ake vtipne veci vedia davat ludia:kravatu,lyžičku,ponožku,použitu žuvačku...
Citala som ze jeden pan sa dopracoval od štipca az po DOM!!!
a to je trochu od veci asi ze?som len chcela povedat ze to je sranda v meste otravovat ludi
zatial jeden? podla toho mailu, co mi pisali, treba za hodinu zarobit minimalne tak 15 euro nemas s tym problem?
Ja som uz robil tieto prace, robil som v meste "ankety" a tiez som robil zbierku na Den narcisov, ale to bolo nieco ine... Narcis si kupi kazdy, ale kto da peniaze tam nejakej Zebricke, o ktorej v zivote nepocul?
No neviem, ja tiež rád prispejem, ale zasa nie každú chvíľu. Keď za deň párkrát prejdem celým mestom a stretnem dvadsať ľudí ktorý odomňa pýtajú peniaze tak mi to už lezie na nervy a ani sa k nim neozvem.
Minule ma v obchoďáku oslovili nejaké štetkárky s voľajakými smradlákmi či omietkami alebo čo a ešte skôr než sa stihli nadýchnuť som, idúc ďalej, odvrkla „Nie!“
@mid si nepochopil ja som myslela že zatiaľ jeden bol taký že hneď ako ma uvidel peňaženku bral ani som nemusela nič povedať a inak tých 15€ za hodinu fakt nie je žiadny problém, ja sama mám nejakých 25 za hodinu a to aj v malom meste
@mid neviem koľko ich zastavím, nerátala som ale moje presviedčacie schopnosti sú povedala by som úbohé v každom prípade kariéra poisťováka ma absolútne neláka
@14@fialkasirotkova A sa cudujes,ze total ignoracia?Akoze prepac, ale ja kebyze chcem prispiet, tak si tu charitu najdem sama, a prispejem...pride mi to strasne ubohe, ked toto charity robia, obycajne zobranie a citove vydieranie....
To kde sme sa dostali aby som sa ani len po meste nemohla prejst bez toho, aby odo mna 10 ludi pytalo peniaze???
@miluskaaa no ale tak sluší sa aspoň jedno slovko povedať, to kde sme žeby sa ľudia už úplne ignorovali, a okrem toho ako má predávajúci vedieť že ťa zastavilo už 9 ľudí pred ním? trošku tolerancie a slušnosti nezaškodí, ale na Slovensku asi ľudia ani nevedia čo to znamená
no a vieš keby sa charity mali spoliehať na to že si ich ľudia sami vyhľadajú a prispejú tak nedostanú nič, lebo komu sa chce hľadať po internete a potom ešte zisťovať ako sa dá prispieť a pod., okrem toho na ulici môžeš prispieť aj malou čiastkou, ale keď chceš prispieť na účet tak tam je určité minimum lebo by sa im neoplatilo keby im ľudia posielali po 5 korún, veď by ešte prerobili na poplatkoch
@fialkasirotkova Ja s tym proste nesuhlasim...a ked ja prispejem niekomu na ulici na charitu,tak vlastne prispievam aj tomu kto to zbiera na vyplatu..a to sa mi nepaci uz vobec..
proste ma to otravuje...ja sa po meste len tak neprechadzam, ale niekde idem...a vacsinou sa ponahlam...a naozaj to ide na nervy...najlepsi su ti co ich je tam 10 z jednej charity na jednej ulici, a kazdych 10 metrov ta jeden zastavi...pride mi to naozaj ubohe...a ked charity chcu peniaze,nech robia fundraising akcie a tak...nie zobrat na ulici
Ja som nasla info o zebricke niekedy v novembri minuleho roka, ked som na nete hladala brigadu. aj sa vsetko vybavilo, poslali mi pernicky, ja som ich skoro vsetky predala (v skole a v meste, prip. znamym... Potom som im poslala tie vyzbierane peniaze na ucet, to bolo 3.12.2008 a DODNES mi ziadne prachy za to, ze som to robila, nedosli!!! Skoda, ze tu nepise aj niekto taky, komu vobec za to zaplatili.. Uz niekolko krat som tam volala a stale sa nejak vyhovorili s tym, ze COSKORO ich urcite poslu. Neviem ci je to odrb, ale takato nefer hra sa mi nepaci :// Uz nebudem verit nicomu takto nadialku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale najhoršie sú staré babky, na nich nikto nemá a ľudia preboha keď sa vás náhodou niekto kto robí zbierku niečo spýta tak aspoň odpovedzte, stačí len "nie" keď už nič, a nie pojdem okolo a totál ignor
Citala som ze jeden pan sa dopracoval od štipca az po DOM!!!
a to je trochu od veci asi ze?som len chcela povedat ze to je sranda v meste otravovat ludi
Ja som uz robil tieto prace, robil som v meste "ankety" a tiez som robil zbierku na Den narcisov, ale to bolo nieco ine... Narcis si kupi kazdy, ale kto da peniaze tam nejakej Zebricke, o ktorej v zivote nepocul?
potom su dve moznosti: bud zastavis za hodinu priemerne stovku ludi, alebo mas dobre presviedcacie schopnosti a hadam by si bola dobrym poistovakom
To kde sme sa dostali aby som sa ani len po meste nemohla prejst bez toho, aby odo mna 10 ludi pytalo peniaze???
no a vieš keby sa charity mali spoliehať na to že si ich ľudia sami vyhľadajú a prispejú tak nedostanú nič, lebo komu sa chce hľadať po internete a potom ešte zisťovať ako sa dá prispieť a pod., okrem toho na ulici môžeš prispieť aj malou čiastkou, ale keď chceš prispieť na účet tak tam je určité minimum lebo by sa im neoplatilo keby im ľudia posielali po 5 korún, veď by ešte prerobili na poplatkoch
proste ma to otravuje...ja sa po meste len tak neprechadzam, ale niekde idem...a vacsinou sa ponahlam...a naozaj to ide na nervy...najlepsi su ti co ich je tam 10 z jednej charity na jednej ulici, a kazdych 10 metrov ta jeden zastavi...pride mi to naozaj ubohe...a ked charity chcu peniaze,nech robia fundraising akcie a tak...nie zobrat na ulici
a inak u nás nehrozí žeby niekto stretol 10 ľudí v jeden deň a je tu viac ignorantov ako v KE kde ich predáva oveľa viac