Mam novy objav, ale sprava sa divne, dost surovo, ked ma chyti za ruku, tlaci mi ju tak silno, aby ma to bolelo a uprene na mna pozera, ked sme blizko seba chyti ma okolo pasa a pritiahne naraz a silno a potom ma cely cas k sebe velmi tlaci bez toho,aby p
pýtaj sa jeho, hovor jemu, čo tu mi vyriešime ked nevieme čo tým sleduje on, ak to aj niekto z nás robí tiež, asi má iné úmysly, a reálne pre vás je dôležitý len ten jeho.
A z takýmto tvojím prístupom k vzťahom si zbierať akurát tak bolesť, zranenia...
"chyti ma okolo pasa a pritiahne naraz a silno a potom ma cely cas k sebe velmi tlaci" ta do boha ty sebe hľedaj chlopa a neobjavuj nove živočišne druhy.. to co ši našla.. aliena?
@sorsha a preco s nim este chodis? si jebnuta alebo ano?
Tiez som mal znameho ktory frajerke robil zle, tahal za vlasy fackal a bil sikanoval ju spraval sa k nej ako k handre a to vsetko robil bez hanby na verejnosti pre neho to bola sranda a ona ho ajtak lubila ja som si v duchu hovoril jezis ty si ale pica. Niektore zeny su fakt prijebane. Ale mozno sa jej to paci.
neviem, ci je nasilnik, alebo je to proste trtko, ktory chce posobit ohromne dominantne, ale pritom mu nedojde, ze sa len sprava ako idiot
srat na takeho, toto su veci, v ktorych si (imho) maju partneri sadnut hned odzaciatku a ked je ti proste nesympaticke, ako sa ta dotyka (a komu by bolo, ze), tak ho posli tam
@15@17 paneboze "chlapi", je rozdiel medzi dominantnym muzom (co ano, vacsinu zien pritahuje, ked ju napr. chlap chyti a pritiahne k sebe, ale nie tak, akoby bola vrece zemiakov) a nasilnickym kokotom
a k @0 povedala by som mu raz ze sa mi to nepaci - nasilie je nieco co absolutne striktne odsudzujem - takze spravil by to este niekedy a nestretla by som sa s nim uz.
Teraz si popisala mojho daddyho. A ked sa branim ta je este agresivnejsi. Juhu.a ano, je nasilny, staci ked mu rupnu nervy a je v celej parade, uplne psycho.
@willbebetter nechcela som flejmovat, tk radsej tagujem cislom.. muzi s takymito zaskatulkovanymi nazormi si aj tak pravdepodobne neuvedomia, ze my zeny sme rozdielne tvory a nie nejake stado oviec, z ktoreho sa kazdej paci, ked ju chlap bije a ponizuje.. tuto midnight potom napise, ze ja som vynimka, co potvrdzuje pravidlo a melancholo napise nejaky sloh, ktory ani nedocitam, lebo mi z neho bude zle.. co uz, no.
@hoperpohroma tiez pravda. a zabudli sme dodat, ze chudacikovia dobri chlapi co na zenu nezdvihnu ruku budu naveky sami, iny dovod v tom proste nie je a nikdy nebude, len ze zeny su slepice
no to s tou rukou neviem to neni moc prijemne, ale to je podla mna iba že nemá cit v rukách....ale taketo to pritisnutie k telu je celkom Wrr, aspon mne sa to páčilo... takže tak...
@hoperpohroma podľa mňa je trochu (dosť) náročnejšie u vás rozoznať násilníckeho kok*ta a dominantného chlapa pokial vás priťahuje ... čiže nejako by som nepozmenil znenie tej vety
@hotaru@37 však som ju len citoval, a vždy sú tie veci vzájomné. Ako ty pristupuješ k sebe a k iným tak budú i k tebe pristupovať, lebo zistia čo si môžu dovoliť...
@sorsha mhm, nevie sa ťa v normálnej situácií dotknúť tak aby ti to nebolo nepríjemné, ale budeš predpokladať že v situácií ktorá vyžaduje omnoho viac vnímavosti a pozornosti (a ohľaduplnosti) bude jemný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
aj ty si potom len jeho nový objav, a zase nájde iný keď sa mu zachce.
a komunikujte o tom
A z takýmto tvojím prístupom k vzťahom si zbierať akurát tak bolesť, zranenia...
jaj a facku by dostal kebyze je taky drzi este predtym
Tiez som mal znameho ktory frajerke robil zle, tahal za vlasy fackal a bil sikanoval ju spraval sa k nej ako k handre a to vsetko robil bez hanby na verejnosti pre neho to bola sranda a ona ho ajtak lubila ja som si v duchu hovoril jezis ty si ale pica. Niektore zeny su fakt prijebane. Ale mozno sa jej to paci.
srat na takeho, toto su veci, v ktorych si (imho) maju partneri sadnut hned odzaciatku a ked je ti proste nesympaticke, ako sa ta dotyka (a komu by bolo, ze), tak ho posli tam
a k @0 povedala by som mu raz ze sa mi to nepaci - nasilie je nieco co absolutne striktne odsudzujem - takze spravil by to este niekedy a nestretla by som sa s nim uz.
ach idem ja, na dnes mam dost birdzu