prosím pomôžte mi ... ja si superne vyžehlím vlasy pekene dobre atd...ale ked sa na mna kuknete zozadu tak uuuplne kučerave ... a to si žehlím uplne od korienkov vždy sa popálim xD neviete prečo to je?
akože, sorry, ale keď to nemáš vyžehlené vzadu, tak si to fakt musíš vzadu začať žehliť
skús si vlasy rozdeliť na dve polovice a najprv vyžehliť ľavú polovicu, potom pravú. ale vlasy si rozvrstvi, že vypni vrchné, ožehli spodné a potom prežehli vrchné. alebo si to rozdeľ aj na viac vrstiev, ak treba. a poriadne natiahni ruku aj na zadné vlasy.
Daju sa kupit pripravky na ochranu pred horucim vzduchom/ zehlenim.
A ak chces mat vlasy dokonale vyzehlene, naprv si ich po umyti s okruhlou kefou vyfukaj do hladka a potom kratko prezehli, budes mat aj rovnejsie vlasy, aj objem a bude to aj rychlejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
alebo to nechaj tak, kucierky su fajn
A k druhej časti by som napísala asi to čo @courtneylovegrunge. A myslím si, že v obchodoch je dosť takých prípravkov
@chidori asi sa ti to snívalo
@klaudiqaaa no to am nenapadlo ....
A pýtam sa preto, llebo sa tak vyjadruješ. A prečo sa ty pýtaš na to, či som talianka? ...
...
...
Aha, 13 rokov...nemusíš odpisovať
skús si vlasy rozdeliť na dve polovice a najprv vyžehliť ľavú polovicu, potom pravú. ale vlasy si rozvrstvi, že vypni vrchné, ožehli spodné a potom prežehli vrchné. alebo si to rozdeľ aj na viac vrstiev, ak treba. a poriadne natiahni ruku aj na zadné vlasy.
A ak chces mat vlasy dokonale vyzehlene, naprv si ich po umyti s okruhlou kefou vyfukaj do hladka a potom kratko prezehli, budes mat aj rovnejsie vlasy, aj objem a bude to aj rychlejsie.