Ja vôbec nechápem, načo by som si akože žehlila tričká, v ktorých chodím do školy O___O pokiaľ sa to nechá normálne uschnúť na vešiaku a poskladá sa, tak načo? Ofc chlapi, čo nosia košele, ich
ja tiež nežehlím iba mama vyslovene také veci, ktoré sa krčia nejaké košele... ale inak vôbec nežehlíme.. tiež mi to príde zbytočné, keď sa to vystrie dá na vešiak/poskladá
fakt... nohavice žehliť netreba.... to sa narovná na noháh a tričká, pokial sú z dobre látky a ako si písala, keď sa nechajú pekne uschnúť tak to netreba
taliansky vztah s mojou mamou by sa zacal definovat na nasom rozdielnom nazore zacinajucom na tejto teme , nuz preco ? lebo aby sme vyzerali ,aby nas neohovarali
tak, záleží ako čo, mám veci, ktoré proste žehliť treba (hlavne niektoré veci z prírodnejších materiálov, hlavne ľan je sviňa) a veci, ktoré nechápem, že niekto žehlí
a proste, ak to vyzerá pokrčene, tak to žehliť treba, ak je to v pohode, netreba
poznám extrémy, ktoré si žehlia aj spodné prádlo, kvôli likvidácii bacilov či čo O.o
inak veci na bežné nosenie nežehlím, a odkedy som na intráku tak ani krčivé blúzky či sukne.. ale keď som doma, tak uľahčujem mamke život žehlením bratových košieľ
toto bude off topic ale teraz mi to napadlo... naco utierat riad, ked to samo uschne na tom odkvapkavaci a potom to len odlozim? a usetrim si robotu tak (hoci moja babka ma na to iny nazor)
ale k tomu zehleniu, tiez to nepokladam za nejako zivotne dolezitu vec
Ja nezehlim, zehli mama ale zehli komplet vsetko. A tricka hoc sa nechaju uschnut a vyzeraju celkom nositelne, i tak to vyzera lepsie, ked su vyzehlene.
u nás sa tiež nežehlí. pekne sa to vyvešia a potom to nie je dokrčené. tuto nikto košele nenosí takže tak... akože malo by sa žehliť, vraj tpo zabíja bakterie, ale tak....
tiez nevime naco mama niekedy zehli jakedto je suche tak vzdy sito bud uz aj obleciem ked niekde idem alebo si otproste poskladam do skrine ale nieekdy ked jeto moc pokrcene tak by sa patrilo ale itak sa to natiahne na tele
načo žehliť veci čo netreba ? zbytočná práca .. ok beriem vyžehliť si niečo čo treba napr. košele alebo niečo čo je nenormálne pokrčené ale inak načo ?
presne, keby bolo len na mne, nežehlí sa doma viac vecí.... no vysvetlite to mame... a stým riadom je so mnou podobne keď som sama doma a musím umyť riad, tak sa mi ho nechce ešte aj utierať
ja neviem ja som zvyknuta si zehlit vpodstate vsetko a vazne miu tonepride divne. nerada nosim dokrcene veci.tal ale, mozno som cudna ja ale ja mam aj veci v skrini poskladane do uhladnych kominikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
len košele, blúzky a veci z blbých látok....
presne tak... načo
a keď si predstavím, že si niekto žehlí spodné prádlo alebo ponožky, tak mám dosť....
zehlia rodicia, ale mozno by bolo trosku zvlastne, keby som tie veci nemala vyzehlene ale aj ako-ktory kus oblecenia..
a proste, ak to vyzerá pokrčene, tak to žehliť treba, ak je to v pohode, netreba
inak veci na bežné nosenie nežehlím, a odkedy som na intráku tak ani krčivé blúzky či sukne.. ale keď som doma, tak uľahčujem mamke život žehlením bratových košieľ
ale k tomu zehleniu, tiez to nepokladam za nejako zivotne dolezitu vec
ale teraz nežehlím a mama si myslím, že tiež žehlí už iba fakt dáke pokrčené veci čo sú aj po praní..
a sebe len tie veci, ktore sa krcia...
Slušné oblečenie ako košele a nohavice do obleku hej...
Opak je moja teta, tá žehlí aj slipy a ponožky
"Nie je nad príjemný pocit teplých slipov na vajciach..."