Prípravok si kúpiš v drogéri a žehlička na vlasy žehlí každá, len nie každá rovnako rýchlo. A žehli na najmenšej teplote. Bude to síce trvať možno dlhšie, ale nezničí to vlasy až tak..
Ono na tých prípravkov nezistíš hneď, či pomáhajú proti ničeniu alebo nie. Samotné žehlenie chvíľu trvá, než ti zničí vlasy. Ku žehličke sa vyjadriť neviem, ale 230 stupňov je pravdepodobne dosť, ak máš vlnité a nie kučeravé možno by ti stačilo ešte menej stupňov, nech máš menej zničené vlasy.
Napríklad na ochranu proti ničeniu je got2b straight on, ktorý má fungovať ako protector. Ale ja používam kúpený z kaderníctva, na nete sa objednať nedá. A neviem povedať či pomáha, končeky mám hnusné stále, to asi len musia dorásť nové zdravé vlasy - lebo tie vlasy čo sú už zničené to nezachráni. Ešte by si si mohla kúpiť šampón a kondicionér Gliss Kur hair repair, že aj keď tie vlasy trochu zničíš tak ti to pomôže.
Ja som si nedávno kúpila žehličku, tiež Remington, síce drahšiu ( » www.datart.sk/katalog/Zehlick... ), ale pri 180 stupňoch mám vlasy rovné ako z obrázka (samozrejme, pri precíznom žehlení od končekov a pramienok po pramienku), pričom pri starej žehličke som sa toho nedožila ani pri 230. Taktiež tým, že obsahuje vitamín E, vlasy po žehlení nie sú na dotyk suché, ale hladké, z čoho som sa do teraz nespamätala
Čo sa týka prípravkov, tak, aby vlasy boli aspoň trochu rovné a nerozlietané, ja ked ich mám vlhké, nanášam taký krém od L´Oreal v ružovej tube smiley: + ked si vlasy žehlím za sucha (resp. že som ich nemala pred tým umyté), používam, aby sa mi neničili ešte sprej Guardian Angel, ktorý neviem, akej značky je.
Ale vo všeobecnosti, ak nechceš, aby sa ti tie vlasy ničili, používaj aj spreje nie iba na žehlenie vlasov, ale aj na poškodené vlasy (ja osobne nedám dopustiť na tie od Gliss Kur).
fu moja zlatááá, aj 180°C je dosť... veď len porozmýšľaj, pri 100 vrie voda... ja si raz za čas musím vyžehliť ofinu keď sproste stojí, zapnem tých 180 a aj to mi je lúto tých vlasov
Aj prípravky na žehlenie vlasov ochránia vlasy len pred teplotou 200 °C viac nie. Naozaj viac nepotrebuješ, ale žehličky od Remington sú super tie jednoznačne odporúčam, len nežehliť na 230°C ale najviac 200
A ja používam syoss a som spokojná. Pred tým som mala L´oreal, ktorý tu už bol spomenutý v ružovej tube, ale ten podľa mňa len krásne vonia. Mne vlasy po ňom strašne splasli keďže je to v podstate krém. Syoss si na hlavu nastreikam vyžehlím a je dobre
Aj som si myslela že 230 stup. popááli a tie spomenuté prípravky kupiť kde? v drgoééríí lekárni a približná cena, bude mi 30 eur stačiť na niečo učinné ale..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Napríklad na ochranu proti ničeniu je got2b straight on, ktorý má fungovať ako protector. Ale ja používam kúpený z kaderníctva, na nete sa objednať nedá. A neviem povedať či pomáha, končeky mám hnusné stále, to asi len musia dorásť nové zdravé vlasy - lebo tie vlasy čo sú už zničené to nezachráni. Ešte by si si mohla kúpiť šampón a kondicionér Gliss Kur hair repair, že aj keď tie vlasy trochu zničíš tak ti to pomôže.
Čo sa týka prípravkov, tak, aby vlasy boli aspoň trochu rovné a nerozlietané, ja ked ich mám vlhké, nanášam taký krém od L´Oreal v ružovej tube smiley: + ked si vlasy žehlím za sucha (resp. že som ich nemala pred tým umyté), používam, aby sa mi neničili ešte sprej Guardian Angel, ktorý neviem, akej značky je.
Ale vo všeobecnosti, ak nechceš, aby sa ti tie vlasy ničili, používaj aj spreje nie iba na žehlenie vlasov, ale aj na poškodené vlasy (ja osobne nedám dopustiť na tie od Gliss Kur).
A ja používam syoss a som spokojná. Pred tým som mala L´oreal, ktorý tu už bol spomenutý v ružovej tube, ale ten podľa mňa len krásne vonia. Mne vlasy po ňom strašne splasli keďže je to v podstate krém. Syoss si na hlavu nastreikam vyžehlím a je dobre