Počula som,že za deň by sa malo vypiť maximálne pol litra zeleného čaju.Je to pravdu? Može to mať nejakú zlý účiok,keď ho pijem dajme tomu liter alebo liter a pol?
To isté ako s kávou alebo energy drinkmi. Môžeš piť aj dva litre denne. Pár rokov sa nestane nič. A potom iba parte na miestnom pohrebníctve a staré babky krútiace hlavami že "taká mladá"
Nie je zelený čaj ako zelený čaj. Každopádne by sa to nemalo preháňať.. Ja osobne vypijem pohár zeleného čaju (vylúhovaného) a celú hodinu strávim chodením na wc.
ja by som to urcite striedala ja pijem denne viac ako 2 litre caju, vacsinou liter rooibosu, k tomu salku mate, salku ovocneho, salku ajurvedskeho a to je tak akurat vsetko kvalitne sypane, nie sackove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ak ho len piješ, nič sa ti nestane.. pokojne môžeš vypiť aj 10 šálok...no nesmieš pri tom užívať výživové doplnky, ktoré obsahujú zelený čaj..