no teraz kebi to pride tak bi som sa obetovala a dala ich niekomu aja ostala ale kebi o nieakich 10-20 rokov tak to bi zalezalo od situacie ale asi mojim detom ak bi som mala aja bi som ostala
ja som privatizer takze,vykopnem jedneho pilota a posadku ,ved jeden mi staci, cim ziskam dokopy 6 volnych miest. Jedno pre mna,2 pre maminu a sestru,jedno pre Vladka.M.,jedno pre Janka S., a aby som sa tam hore nenudil,jedno miesto pre nejaku milu modrooku blondinku...
ked zomriet tak vsetci....ja mam velku rodinu a aj velky okruh priatelov ja by som si v tej rychlosti nevybrala...ani v pomalosti...to sa proste neda...mna by to cely dalsi zivot na neviem akej planete stvalo....radsej zostanem
neviem si predstaviť, že by som rozhodla o tom, kto by mal právo prežiť, takže by som lístky darovala, neviem komu, to už by nebolo na mne... napr. druhému v poradí za mnou
Tiež by som ich darovala, na svojom živote nijak zvlášť nelipnem a stráviť niekoľko desiatok rokov s JEDNÝM človekom v raketopláne..Pripadala by som si ako Dave Lister (Vlastne, keby ten druhý človek bol Rimmer, nevidím v tom problém 8) )
@cerwik kebyze si mam vybrat ci vezmem mamu alebo sestru tak si proste nevyberiem. ja vravim, ak mame umriet, tak umrime spolu, nech s nami jebne jedno lietadlo.
ale nehovorim, ze by ma pud sebazachovy nepremohol
najdôležitejší moment Zeme a ja sa mám na to pozerať z diaľky? .. to určite .. pekne to chcem vydieť z prvej rady .. a komu by som dal lístky? .. mamine a slečne @adrenalineismylife ..
Je smiesne ako sa niektori pretvaruju na hrdinov a nevahaju obetovat vlastny zivot za zachranu ineho Samozrejme na fore V realite by ste zhrabli najblizsieho, chytro nastupili a ostatnym by ste ukazali chrbat
V poriadku, beriem si vasich darovanych 86 listkov pre svoju rodinu, znamych a zajta odlietame. Cmuq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a ja budem mať dobré spanie potom
nebojte sa nezabudol som ze ve vo vesmire je vakuum .
Tiež by som ich darovala, na svojom živote nijak zvlášť nelipnem a stráviť niekoľko desiatok rokov s JEDNÝM človekom v raketopláne..Pripadala by som si ako Dave Lister (Vlastne, keby ten druhý človek bol Rimmer, nevidím v tom problém 8) )
ale nehovorim, ze by ma pud sebazachovy nepremohol
aj ked sa pohybujeme v maxiteoretickej rovine a naozaj nemozem s istotou povedat co urobim keby to naozaj nastalo.
ved ani nestane, to je moja odpoved
V poriadku, beriem si vasich darovanych 86 listkov pre svoju rodinu, znamych a zajta odlietame. Cmuq