@sven buď trpíš duševnou chorobou, podniecujúcou ťa neustále nezmyselne, trápne a hlavne primitívne komentovať moje komentáre, alebo si len obyčajný zakomplexovaný imbecil, ktorý prvé čo spraví ako otvorí internetový prehliadač - otvorí Birdz.sk a hľadá príspevky od "cocca-colla". Ak nejaký nájde, šťastne a blaženo sa usmeje, že môže opäť vypustiť nejaký prejav kreténizmu do éteru, prípadne sa mu zdvihne jeho veľmi nízke sebavedomie tým, že si myslí, že ma "zhodí" cez internet.
A je tu ešte posledná možnosť. Si proste len chudák, ktorý si myslí, ako ma nehorázne pozná a som mu jednoducho nesympatická. Fajn. Je mi to ale ľúto, fotku si mazať nemienim, komentovať neprestanem a ak sa s tým nevieš zmieriť, choď sa liečiť.
Mňa celkom baví pozorovať a čakať čo mi najnovšie trápne a detinsky okomentuješ, zrejme je to tvoja úroveň srandy. Nech sa páči.
Má to však jednu chybu. Mňa môže uraziť len inteligent, kam ty vôbec nespadáš.
@gothicpoethic to ani ja... ale @husky nás zradil keď tam odklikol čiernovlásky, preto som potrebovala nejakú červenovlasú potvoru podobnú mne čo mu tiež dá za to zdrba
@cocca-colla A ja si začínam uvedomovať, že si ešte väčšia krava než som si myslel.
Ty my prídeš ako taká zlatokopka od Ritmusa mýlim sa ? Si zahladená len do seba asi trpíš narcismom. Myslíš si asi, že svet sa krúti len okolo teba, ale si totálne mymo !
ja keby som si mala chalana vybrat podla vlasou..co nehrozi tak mne je uplne jedno farba ..len nech sa vie o seba starat ja osobne som blond nekedy mam modre pramienky takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a vôbec @gothicpoethic vyjadri sa! povedz že mám pravdu!!!
ale určite nie ak ma drôty na hlave z toľkého farbenia...
no a potom za pár minút aj tak vidno či pod tými vlasmi má aj nejaký rozum alebo nie je jedno ci uz ide o blonsku alebo inu ono to vidno hned
A je tu ešte posledná možnosť. Si proste len chudák, ktorý si myslí, ako ma nehorázne pozná a som mu jednoducho nesympatická. Fajn. Je mi to ale ľúto, fotku si mazať nemienim, komentovať neprestanem a ak sa s tým nevieš zmieriť, choď sa liečiť.
Mňa celkom baví pozorovať a čakať čo mi najnovšie trápne a detinsky okomentuješ, zrejme je to tvoja úroveň srandy. Nech sa páči.
Má to však jednu chybu. Mňa môže uraziť len inteligent, kam ty vôbec nespadáš.
Týmto končím akékoľvek reagovanie na tvoju osobu.
Prípadne, teším sa na tvoj ďalší silný výplod.
+ červenovlasé a ryšavé je to isté.
Ryšavá je prirodzená a červenovlasá je umelá ryšavá, ktorá len chytila ako rozbitá hlava, alebo mala úmysel chytiť ako rozbitá hlava. Toť vsio.
Ty my prídeš ako taká zlatokopka od Ritmusa mýlim sa ? Si zahladená len do seba asi trpíš narcismom. Myslíš si asi, že svet sa krúti len okolo teba, ale si totálne mymo !
ty fakt kazdym dnom prekonavas sam seba