preco si aj v 21. storoci ludia stoja za nazorom ze ked sa s viacerymi muzmi vyspi zena je kur.. a ked muz je najvacsi frajer na svete?chcem vediet vas nazor ci si to myslite aj vy a ci je to v poriadku
no dobre nebudem sa tu s vami hadat chlapci s tymi vasimi prirovnaniami so zamkom a neviem co.ale ked ste taky frajeri tak to bezte povedat rovno do oci svojej mame
a k teme - ja o tomto nazore viem iba z for a ponosov roznych ludi, v praxi som nikdy nezazil, ze by to bolo az take extremne. akoze daco pravdy na tom je, ale aj muz, co sa snazi vsetky opichat, ma dost nahovno povest a zase vela "stetiek" je sice za ne oznacovanych, ale nejak vynimocne sa na tom nik nepoburuje.
nie ,nie ...obaja klesnú dosť hlboko v mojich očiach ...či žena ,keď je šľapka ,alebo muž keď je sukničkár a vôbec nezdieľam tento názor ...že chlap je frajer ..mne sa takí muži práveže hnusia a to isté i ženy ..fuj ...
mm47 muz si moze vyhonit kedy chce niekolko krat za den....vyvrcholenie pri sexe dosiahne ovela skor a jednoduchsie nez zena(niektore skoro nikdy)...co je podla teba lahsie?
jako kto to berie...do môjho sexuálneho života je každému štyri...a keď som s babou ktorá si to so mnou rozdá baba, čo často stried partnerov, tak na tom nebudem asi až tak najhoršie. a pokial to nie je proti niekoho náboženskému, či morálnemu presvedčeniu, tak môže ísť s kým chce. Veď sex je prirodzená ľudská potreba a človek nie je od prírody monogamný tvor
Však sa nad tým zamysli...Keď máš jeden kľúč, ktorý ti otvorí každú zámku, tak je to super dobrý univerzálny kľúč. Ale keď máš jednu zámku, ktorú ti otvorí hociktorý kľúč, tak je to na na prd zámka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale
Julča si ráda zašuká vždy když na to chuť dostane,
na závazky má času dost a do nebe ji to netáhne.
Když je borec kretén tak šprcku z kabelky vytáhne,
ráno pusu na čelo, "Čau, možná se ještě potkáme".
Plivněme jí do ksichtu, jó, křičme na ni vtipná jména!
Co jiného od nás zaslouží si kurva, lehká žena ?!
JULČA JE KURVA !!!
Kája rád pretiahne každú čo mu úsmev opätuje,
jeho snom je taká, čo ho na starobu živiť bude.
Ochrana je pridrahá a on vie predsa bacha dať,
keď tak - lásku nasľubuje nech sa môže za chrbtom smiať.
Pozvime ho na pivo, hej, našim synom nech je vzorom!
U nás - koľko ženských skolíš, toľkokrát si správnym chlapom.
KÁJA JE BOREC !!!
Kluc, ktory pasuje do kazdej zamky, je mrte dobry kluc. Zamka, do ktorej pasuje kazdy kluc je dost napicu zamka !
1. Dá na diske každému kto si pekne poprosi
2. Dala trom sytrom a vyssie ktorych za svoj zivot milovala ale pokazilo sa to
v prvom pripade je to kur*a a nezrobis nic len si popros ak ti ruka nestaci a v druhom je to normalna zenska ....
co sa tyka chlapov ... to nech posudia zeny ....
MILUJEME VAAAAS
ja sa necitim ako zamka ja sa citim ako lietadlo!
a k teme - ja o tomto nazore viem iba z for a ponosov roznych ludi, v praxi som nikdy nezazil, ze by to bolo az take extremne. akoze daco pravdy na tom je, ale aj muz, co sa snazi vsetky opichat, ma dost nahovno povest a zase vela "stetiek" je sice za ne oznacovanych, ale nejak vynimocne sa na tom nik nepoburuje.
peto dpc zajtra vecer idem do BA musime dat pivo ale HLAVNE mi musis dat zahrat na tej novej base, ja dovleciem tu 6ku
Marš do kuchyne montovať digestor, šup šup.
sak co uz.
a vedel som ze toto forum zalozi dievca, ako inak...
Boze, to iste som chcel povedat