Moze mi niekto vysvetlit preco, ked sa spravam igorantsky, povysenecky a arogantne k zenam, tak ma chcu, a ked s nimi chcem mat nejaky vztah, a preto spravam sa k nim milo, uctivo, tak na mna kaslu??
@momoglamorous praveze nie...stretavam mile slecny, ku ktorym musim byt drzy a hnusny, aby som ich dostal do postele...ak som mily, tak sa akurat pekne porozpravame a rozlucime sa
@maximax vymeň si slovo "nelogika" v nadpise za ješitnosť, a máš časť odpovede.
druhá časť je "lebo hrubosť/ignorantstvo je do určitej miery vnímané ako chlapská vlastnosť, vyjadrujúca silu a sebavedomie, a väčšina žien, či to prizná alebo nie, resp. či o tom samy vedia alebo nie, podvedome v chlapovi hľadajú niečo silné a sebavedomé o čo sa budú môcť oprieť, a čo ich ochráni pred zlým krutým svetom"
tretia časť je, že "zovšeobecňuješ, nie všetky sú také, čiže by si mal aj zistiť prečo ťa vždy priťahujú práve tieto typy".
lebo ludia si vazia len veci, o ktore musia bojovat a v ktorych nemaju istotu. ked je si zena ista, ze si na 100% jej tak pre nu stracas zaujimavost. a tak to je aj s mnohymi inymi vecami.
@midnight s tou tretiou castou si mimo, nezovseobecnujem, je tam otazka, ak si si nevsimol
@hoperpohroma ak sa ti nepaci, ani neodpovedaj, nikto ta nenuti
@momoglamorous ktora zena pojde do seriozneho vztahu, ak na zaciatku neciti vzrusenie?..btw vsetky tie zeny, ku ktorym som bol zly chceli napodiv dlhodoby vztah, nielen sex...a vacsinou zeny, s ktorymi som chcem seriozny vztah, nechceli mat nic so mnou, maximalne "kamaratstvo", takze tvoj koment beriem ako sprostost
@hoperpohroma super nazor od niekoho, kto vie o mne hovn*...tebe to niekto povedal, vsak, takze si musis ulavit tym, ze niekoho ineho nazves, ze nie je sexi...daj este dalsi takyto uzasny koment nech sa dozvieme nieco nove o tebe
Vau, čítam komentáre a vidím, že ty nechceš vzťah, ty chceš akurát tak sex. Nemýľ si dojmy s pojmami. A ak si myslíš, že "milá slečna", so štipkou rozumu a sebaúcty s tebou skočí po prvej schôdzke do postele, tak si na omyle. Také dievčatá sa u nás volajú štetky.
@momoglamorous ja zase vidim tvoju zensku nelogiku, hovoril som o picatocnom vzruseni, nie o pociatocnom sexe!..nikde netvrdim, ze hned sa musia pojebat, ale ze sa musia pritahovat.
...potom zatial vsetky boli hlupane, a vsetky vysokoskolacky,...
nemozem suhlasit, ze som ich nepritahoval - zopar dievcat o mna zacalo prejavovat zaujem az ked som sa k nim spraval ako k hovnu, predtym ale nejavili ziaden zaujem...
..ti to radsej vysvetlim ako to myslim: najdem si rozumne dievca, chcem s nim vztah, preto sa k nej budem spravat uctivo, milo, pozorne=> k nicomu to nevedie, takze sa naseriem a som k nej hnusny hazjel=> zazrakom ma o mna zaujem, ja som hnusny, a ona ma miluje...to je ta zenska nelogika
@maximax tak preco potom pises, ze si sa ich snazil dostat do postele? vyznelo to akoby si chcel len sex v danom momente
na VS prijmu uz kazdeho debila, ak by si nevedel
".ti to radsej vysvetlim ako to myslim: najdem si rozumne dievca, chcem s nim vztah, preto sa k nej budem spravat uctivo, milo, pozorne=> k nicomu to nevedie, takze sa naseriem a som k nej hnusny hazjel=> zazrakom ma o mna zaujem, ja som hnusny, a ona ma miluje..." toto nie je nelogika zien, zu to pochop! to je spravanie drbnutych omylov prirody, ktore nevedia, co chcu
nikdy som neinklinovala k takemu spravaniu, takze neviem, co ich k tomu vedie, ale zjavne nejake komplexy
@hoperpohroma potom tie tvoje nazory aj tak vyzeraju ...a teba to serie, lebo je to pravda
@kofolavsrdci potom vidis velmi zle...chcem vztah ( a vsetko co k tomu patri),ale je sa zbytocne s tebou hadat, lebo si taka domyslava, ze si domyslis aj taketo sprostosti, ze chcem, aby zena po prvej schodzke so mnou skoncila v posteli...kde nieco take pisem?...nikde, ale tvoj mozog musi zufalo si vymysliet nejaky "argument"
@momoglamorous tak vies, chcel som zdoraznit to, ze ich zacnem sexualne pritahovat az ked som hnusny k nim,a vtedy chcu vztah (preto som pisel, ze ak zena nieje sexualne pritahovana, tak nebude chciet ist do vztahu)...btw pritahovali ta niekedy "dobri chlapci"??...hej, ale kolko debilov ju aj dokonci?..
..ved vravi sa, ze zena nevie co chce
@ssnehulienka nic nie je jednoduche, ale tak skrat to, ak poznas vysvetlenie
@maximax okej v prvom rade to nei je tak celkom ze ked si arogantny chmuľo tak vtedy si strasne pritazlivy...
ale funguje to asi tak, ze ak muz, alebo aj zena ono to vlastne funguje rovnako, vykazuju znamky mampicizmu, tak su pre druheho cloveka zaujimavi, pretoze si to jednoducho mozu dovolit mat pici, pretoze vedia, ze proste si partnera vedia najst, teda maju vyssie sebavedomie a teda na potencialneho partnera posobia pritazlivejsie, pretoze ak ma niekto o cloveka zaujem znamena to ze, je asi zaujimavy, super, a este neviem aky, chapes?
ale ked sa spravas milo a snazis sa tu zenu zaujat, tak ta zenska napriklad nema odkial vediet ci je o teba zaujem aj inak, (ono tu ide o to ze zena sa snazi od pripody najst co najsilnejsieho jedinca aby bol schopny postarat sa o potomstvo) no a nedava jej to teda ziadny feedback, nevie odhadnut, ci si dostatocne schopny.
nuz, snazila som sa neviem ci sa vyjadrujem aby ma bolo rozumiet
@ssnehulienka velmi zjednodusene, ale dava to zmysel
@momoglamorous tak pocul som, ze dominantne zeny pritahuju submusivni tutkovia ...skatulkovanim si zjednodusujeme svet...robia to vsetci, urcite aj vratane teba
@maximax ja zase mam kopu vlastnosti skor muzskych a neznasam a preto neznasam, ked niekto hovori: zeny su take a take, vtedy by som sa dala radsej preoperovat
@maximax "stretavam mile slecny, ku ktorym musim byt drzy a hnusny, ABY SOM ICH DOSTAL DO POSTELE...ak som mily, tak sa akurat pekne porozpravame a rozlucime sa" - môj mozog si nepotrebuje vymýšľať argumenty, z tohto krásne vidno, o čo ti ide. Mám dôvod na to, aby som si "domýšľala sprostosti". Tým, čo píšeš a hlavne spôsobom, akým to píšeš, mi sám dávaš argumenty.
@momoglamorous bud mas kopu testosteronu alebo mas chlapsku vychovu..a delenie na zenske a muzske vlastnosti nie je ostre...ale uprimne 99% ludi si o citlivom chlapovi, ktory sa zaujima o modu, je histericky a pod. bude mysliet ze je buzik ..no offence gays od birdz
@luc.ka napoly suhlasim...ale toto friendzone je podla mna vymyslena blbost...ani moji rodicia nic take nepoznali - proste ak sa mu pacila zenska, tak bud bol vztah (dlhy alebo aj kratky) alebo nic - maximalne sa rozpravali ako spoluziaci, susedia a pod...to len v dnesnej dobe maju zeny taky obrovsky vyber, ze 90% najhorsich proste "vyskrtnu" zo zoznamu potencialnych partnerov, ale chcu si uzivat vyhody kamaratstva a ti hlupacikovia si myslia, ze jedneho dna ich bude zazrakom chciet
@kofolavsrdci si precitaj @25 a @30 , aby si pochopila, ze stale pises blbosti.....PS: tebe urcite nejde o sex s chlapom, ktory ta sexualne pritahuje, vsak? Chciet sex so zenou vo vztahu je fakt hnusne, ze? ...tvoj mozog potrebuje injekciu s logikou hlavne, a nabuduce citaj cele forum, aby si sa nestrapnovala, lebo staci mi citat "hlavne spôsobom, akým to píšeš" a hned viem, ze kasles na obsah, ale pozeras na formu a domyslas si
@maximax Nemám pocit, že by som sa strápňovala Ani len trošku si neuvedomuješ, že všetko čo píšeš o tebe iba prezrádza, že (ako by som to napísala tak, aby si tomu rozumel) si arogantný idiot, neschopný prijať pravdu. Opäť - nepotrebujem si domýšľať, keď vidím. Už ti tu myslím niekto radil, aby si si naštudoval trochu psychológie. Ale to už nie je moja starosť. Ja nemám problém s partnerom, lebo sa neobťažujem s takými typmi, ako si ty.
Lebo nevedia zniest ze ich niekto nema rad tak sa vsetkymi cestami snazia dosiahnut aby si ich mal rad a ked ich mas rad sam od seba uz to nemusia zabezpecovat a ked ich nemas rad musia sa ozaj snazit. NeLogika? Hmmm potom povedz preco muzi dobyjaju zeny ktore ich odmietaju a tie ktore by si za nimi nohy polamali ignoruju od zaciatku...to su taki sprosti? Ved nie je logicke ze ked chcem zenu tak mam zenu a zoberiem tu najpristupnejsiu a nemusim absolovovat avanturu na ktorej vyplacem ladovec kvoli tomu aka je svina zena a rumazgam na pleci tej ktora by ho chcela hned...ale tak vysvetli muzom ze konaju nelogicky. Oni robia vsetko logicky a zeny vsetko bez rozumu nie? Ved jasne ked otvori usta muz logika prsi... neviem proste clovek chce mat pocit ze vec za nieco stoji tak potrebuje nejake prekazky ale tak to je a tak to chodi a prisudzovat sprostotu a nelogiku jednemu pohlaviu je ozajstna sprostost...
@kofolavsrdci tak to potom je s tebou fakt zle ...uz fakt nemam chut sa opakovat, aby si si precitala forum, lebo ta osoba mi aj nieco rozumne poradila narozdiel od teba!...a teraz ti ja poviem, co o tebe prezradzaju tvoje perly - ze postradas sebareflexiu, ze si povysenecka, namyslena, arogantna, plna predsudkov (o mne si si vymslela nazor este ked toto forum malo 1 koment), neschopna priznat si chybu, neschopna diskusie, neschopna zmenit svoj mylny nazor, a navyse skor si to ty, kto nevie prijat pravdu, a ked ti niekto dokaze, ze pises bludy na zaklade svojich vymyslov, tak sa namiesto toho, aby si stichla, napises este vacsiu blbost ...lutujem tvojho partnera
ak kamarátstvo so ženami nepotrebuješ a nevyhľadávaš, a ak teda vo vzťahu k ženám vidíš len potenciál nejakej partnerky, prípadne niečo, čo párkrát pretiahneš, potom chápem, že "friendzone" je pre teba nezmyselný pojem
@sapphirizing muzi dobyjaju pekne zeny, ale tie su si vacsinou vedome svojej krasy, preto ich musia dobyjat...ak by pekne zeny netrebalo dobyjat, aj tak by ich chlapi chceli, i ked mozno nevazili...btw mnoho zien ma rado, ked ich muz dobyja, a proste je citit, ze zene to robi dobre, a navyse aj mnoho nie najkrajsich zien je rado dobyjanych, ale tie ak zisti muz, ze treba dobyjat, tak mu za to vobec nestoji....ono nejde o vseobecnu logiku, ale iba o vztahovu logiku ...nie je to sprostost, ale empiricka pravda, ja nemoze zato, ze take vacsinou ste
k teme - ja mam sice za ciel ziskat zenu pre vztah nie pre vytrtkanie ako to ty odborne nazyvas, no tiez som mal mnoho stastia na take ku ktorym som bol mily a oni ma mali za handru
obcas mam pocit ze na zeny proste nesiem byt prilis dobry, len trochu, s mierou, lebo cim viac im das tym menej csi to vazia a ked da clovek vsetko co ma dostane konsky kokot do huby
Mozno pretoze som na moju priatelku mily a nechovam sa ku nej ako steroidova opica zo slovnikom drsneho macho typka. A mozno aj pre to, ze moja draha mila nechcela na nasom prvom stretnuti pretiahnut- a ja som od nasho prveho stretnutia tiez viac neocakaval.
možno tým že sa správaš povýšenecky, arogantne a ignorantsky tak im navodzuješ dojem že nemôžu mať čo chcú a práve to mnohým ľuďom dodáva takú chuť získať t
podľa mňa by si mal byť hlavne sám sebou a na to získaš dievča tebe súdené, nie niakú jednorázovú záležitosť tým že sa budeš na niekoho hrať tu už beží iba o tom ktorú možnosť chceš
a k otázke či niekto taký vzťah má..ďakujem bože že môžem povedať ja !
@luc.ka nahodou mam celkom dost kamaratok, a sme obaja spokojni (su to kamosky z detstva), ale nie je to ten povestny friendzone, kde chce niekto nieco viac...ano vo vztahu k atraktivnym zenam vidim iba potencial priatelky....ty by si bola spokojna, ak by ta muz, ktory by ta pritahoval, bol by aj po charakterovej stranke tvoj typ, nechcel na vztah?
Tí milí a pozorní bodovali. Ale sú aj také čo ich zlí chlapi priťahujú.
Keď je chlap hnusný k žene, a jej sa to páči, ide vážne o ženu na vzťah? podľa mňa len do postele. Vzťah je o niečom inom ako len o fyzickej príťažlivosti a miléa pozorne veci ku vzťahu patria..
A chlapi čo radi nákupuju a vyznajú sa v móde, nemusia byť hneď gayovia.
@maximax to sú ženy bez normálneho pohľadu na vec,uvažovania a bez logiky,ktoré sa riadia nanajvýš, ako som napísala pudom" chcem všetko čo nemôžem" a tým si chcú dokázať že na to majú .. načo takúto ženu? podľa mňa len na jednu vec
keby som vedela ako tak sem pridám gif niekoho kto papá popcorn pri refreshovaní stránky, jednoducho vtipné
k veci: áno také vzťahy sa nájdu, myslím že teba by viac zaujimalo ako k nim došlo .. no možno jedna strana tá mapičistická sa uvedomila nechala ťuťkovskú stranu aby ju dobila a sú na seba obaja milí (jedna z možností) alebo ťuťko našiel ťuťku a pre nedostatok iných možností a toho vedomia sa dali dokopi a existujú v symbioze na principe vrana k vrane sadá. alebo sa len ako normalni ludia zoznamili. zo začiatku navzajom oťukávali .. spoznali (zistili že sú obaja hladajúci a navzajom kompatibilný) a dali dokopy, škriepky vyhral raz jeden raz druhý a v konečnom dôsledku sa obaja naučili kedy sa biť, kedy ustúpiť a sú na seba v pravej miere milí a ústretoví, ked treba tolerantný. alebo začali ako priatelia a nejak časom zitili že je tam aj sexualna priťažlivosť tak prečo nie?
inak dôvody tu už boli spomenuté: arogancia je vlastne vnímaná ako sebavedomie a to je priťažlivé, mampičizmus je vlastne zaujmavý, a prilišná snaha a úslužnosť či milota .. je vlastne vzdávanie sa sameho seba pre druhého a kto by už len chcel poslušného psíka ako partnera .. za partnera si každý hladá niekoho minimalne seberovného.
a tiež ako už bolo spomenuté táto nelogika nefuguje len u žien ale aj u mužov, ked dievča niekoho chce a dáva to aj patrične najavo tak je chlap ukrátený o potešenie z lovu a nemusí mať zaujem, zdanie nedobytnosti je atraktívnejšie.
@c4ssie "arogancia je vlastne vnímaná ako sebavedomie a to je priťažlivé, mampičizmus je vlastne zaujmavý, a prilišná snaha a úslužnosť či milota .. je vlastne vzdávanie sa sameho seba pre druhého a kto by už len chcel poslušného psíka ako partnera" ..z toho mi vyplyva, ze laska a vztahy nie je o tom mat rad toho druheho, ale mat rad sameho seba a na zvysok ludi sa vys*at....potom preco nas vsetci krmia blbostami, ze treba zit pre inych a podobne?....nahodou ja by som chcel poslusnu partnerku
boze, to jak strasne vam ide na city ked vas baba odmietne?
ide o to ze ziadna zena nechce pri sebe psika, ktory jej bude oblizovat nohy potom co ho ona kopne
pretoze ono vela tych milych typov (ako sa velmi radi nazyvate-vo friendzone) su jak nesvojpravne stenata
proste v nature zeny, ako samice je zakodovane, ze potrbebuje silneho chlapa, ktory ochrani ju a ich potomstvo a bude zabezpecena
ako sorry ale typkovi vynadam z chuti a povedzme ze nepravom, len zo zlej nalady a tym ze bol poruke a on sa mi bude na druhy den bude ospravedlnovat zato co neurobil?
ja nechcem typka co sa necha robit si hocico, sak aj ja potrebujem vo vztahu hranice a kto mi ich nastavi ked nie moj partner?
@maximax necital som celu diskusiu ale k veci len tolko - tie najinteligentnejsie zeny, ktore poznam (a vsetky su velmi pekne) maju za priatelov normalnych milych inteligentnych chlapov a drzi im to uz niekolko rokov, cize hladas zle...to na co mas stastie su doslova pice
@majuri kazdemu to ide na city, ako ho ten druhy odmietne, nielen chlapom...a "typkovi vynadam z chuti a povedzme ze nepravom, len zo zlej nalady a tym ze bol poruke " to sa az sama takto lahko priznas, ze si pica?...ale suhlasim, niektore (vacsina) zien nema stipku sebareflexie, takze im fakt treba nastavit tie hranice, lebo si ani neuvedomuju, ze sa spravaju ako mrchy....
@moonbeam neviem cim to je, ale este som nestretol taky par, a to sa pohybujem vo vysokoskolskom prostredi medzi ludmi, ktorych skola aj bavi, a maju ambicie a rozum, a pritom je to stale na jedno kopyto....
@maximax tak mozno je to bratislavou neviem ja poznam minimalne tri pary, ktorym to uz dlhsie funguje a hodia sa k sebe a nikto z nich sa nemusi pretvarovat a robit zo seba niekoho, kym nie je
no hej, kazdeho zamrzi ked je odmietnuty, ale maximalne to cloveka drzi tyzden, zanadava si, da si pivo alebo cokoladu a ide sa dalej, kazdopadne nezaklada o tom fora(nie ze by si bol prvy)
ja pre teba ziadna pica nesom, takto sa rozpravaj so svojou matkou, ta to viac oceni ked ta vychovala
chces mi povedat ze ked mas zly den, ci uz sa nieco stalo alebo ta nasralo, ci si smutny alebo nastvany a niekto ta otravuje po tom co si ho doslova varoval, tak sa s nim budes dalej v klude rozpravat ze? dost pochybujem a pravdepodobne mu vynadas, lebo nebral na vedomie tvoje varovanie, alebo ho vypnes a mesiac sa k nemu neozves
no a nemam ani pocit ze ty by si bol jeden z tych milych a pozornych chlapov, takze nechapem co tymto forom riesis
sak ked su vsetky zeny take jebnute a lepia sa len na kokotov a jebnutych typkov, tak na teba musia sadat jak muchy na hovno
@maximax Práve si opísal seba Vidím, že viacero ľuďí tu má na teba taký istý názor, takže asi nebude chyba vo mne. Každopádne, prajem ti veľa šťastia v živote, snáď nájdeš takú, ktorá to s tebou vydrží
Ja ten vzťah mám 1 a pol roka! a nieje to tým že by ma bol zbalil na to, že bol hnusný a arogantný a nebolo to ani tým, že by som ho bola po prvom pive vyfajčila na záchode. Proste sme sa našli. Takže z toho vyplýva slávna veta mojej mami: „Obchod je vždy na dvoch ľudoch..". Vysvetlime si to: predáš niečo ak ti nevyhovuje cena? Nie. Kúpiš niečo ak ti nevyhovuje kvalita? Nie. plus "vrana k vrane" sadá platí naďalej. Takže niečo musíš zmeniť aj na sebe.
A dve rady: 1.ak si nasratý na konkrétnu babu nemusíš zato útočiť na všetky, ktoré ti možno ani nepíšu tak v zlom ako to vnímaš ty
(ak ale ich názory nechceš vedieť tak nezakladaj fórum)
2. zdvihni si vajcia a choď za tou konkrétnou si to vybaviť nech ti vysvetlí tú JEJ nelogiku, lebo to sa neviaže na všetky len na tie vyvolene hlúpe!
@kofolavsrdci tak takuto blbost som od teba az necakal ...hej, viacero ludi, iba ty ..ostatne aspon pisu nieco konstruktivne narozdiel od teba
@rikka "nebolo to ani tým, že by som ho bola po prvom pive vyfajčila" seriously, kto by chcel ist s lahkym dievcatom do vztahu? a ako to suvisi s otazkou? ...rady mas dobre, len:
1. tych konkretnych je viac a neutocim na vsetky, ale normalne sa pytam na dovod, a to ze to beries ako utok znamena, ze nie si si uplne ista, ze si ina..tolko psychologia ...chcel som vediet skor nazory chlapov, a nie zien, preto som zalozil vobec toto forum...a ked ony nechcu vediet moj nazor, tak nemusia prispievat do fora
2. ako si prisla na to, ze som to este neurobil?..ich dopovede su viac-menej rovnake - nemame radi arogantnych blbcov, "frajerikov" a pod., a vies co? vacsinou s presne takymito chodia...ja neviem ci si to neuvedomuju alebo nechcu si to priznat, ale takto vo vacsine je....z toho prameni aj ten rozsireny nazor, co vravia zeny, ze muzi su svine - ony si selektivne vyberaju a spoznavaju iba svine...keby si vyberali slusnych, tak by o nich mali uplne inu mienku!...a este nakoniec - aky idiot dal rovnatko medzi slusny a nudny?..poznam aj arogantnych nudnych frajerov, co kecaju o totalnych kravinach.....
@mayben debilky urcite stretavam, ale kolko je normalnych? 1%?
ja to vôbec neberiem ako útok na seba, ja viem že taká nie som. Prečítala som si len nahmatkovo pár komentárov a zrovna vo všetkých si odpovedal tak útočne resp. negatívne. Chcela som len tie baby obhájiť a tým ti len povedať že nebuď zbytočne podráždený, ak nie si tak fajn.
K tomu fajčeniu-Z tých mojich vycucnutých komentárov som zachytila len tú časť diskusie kde sa píše, že také ženy sú šteky, sú sprosté atď. Ty sa hore pýtaš či má niekto aj normálny vzťah kde sú obaja k sebe milý. Zároveň nižšie píšeš, že mnohé sú s tými flegmošmi vo vzťahu, preto tou vetou som ti chcela demonštrovať to že máme super vzťah bez tých blbých vecí, že my sme sa takto dokopy nedali a taká štetka nie som a on taký kkt nieje.
Ak si to už riešil tak fajn mením svoj názor o teba z ufňukaného na bezradného právom a o nudných arogantných frajeroch máš pravdu
@rikka najprv som nemal chut odpovedat, ale vidim, ze mame uplne rozdielne nazory na utocnost..myslim, ze si dost netolerantna k cudzim nazorom, a este horsie je, ze tie svoje nevies racionalne obhajit, ale skor skritizovat nazory druhych - "odpovedal tak útočne resp. negatívne"...to, ze odpovedam negativne neznamena, ze utocim...podla tvojej "logiky" (co su tvoje pocity), potom skoro vsetky baby utocia na mna, lebo ma neguju ...a vlastne si dalsi dokaz toho, ze zenska logika su pocity, a nie racionalne fakty, lebo ty pri cudzich nazoroch pocitujes utocnost, co nema ziadne logicke opodstatnenie....vies, sj ludia, ktori suhlasia s tvojimi nazormi mozu byt utocni
..ja mam stale o tebe ten isty nazor o tebe, ze si nepochopila otazku, resp. pochopila si cast a zvysok si si domyslela podla seba, ale si tak arogantna, intoleratna, ze namieso nejakej rady skor utocis na mna "z ufňukaného na bezradného právom " - ufnukany niesom, ani bezradny, bab som mal dost, a vsetky som zbalil na idiotske spravanie, ale otazka bola preco?...nechapem preco namiesto toho, aby si odpovedala na otazku, sa radsej zamyslas nad tym, preco som tu otazku polozil?
a to že ja ti poviem svoj dojem z teba tiež neznamená, že útočím iba som k tebe úprimná a argumentujem. To je akurát jeden z tých faktov, že si kokot, ale práve tým nesprávny spôsobom(!), o čom sme sa bavili a preto normálne ženy nepriťahuješ. A ty tento holý fakt žiaľ nedokážeš racionálne stráviť. O to nejde, že som nepochopila tvoju otázku, ale ide o to že tu máš 90komentov z toho aspoň polovicu odpovedí a predsa ani jednu nevnímaš za odpoveď, takže človeku s racionálnym rozmýšľaním nezostáva nič iné ako zapodievať sa s otázku prečo sa vôbec pýta? Ty tento fakt dokážeš "racionálne" pochopiť. Viac polopate ti neviem vysvetliť to, že si negatívny debil nieje kritika ale FAKT a preto že som po skúsenosti s tebou pochopila, že debilovi nevysvetlíš, že je debil ani len milým spôsobom ti už naozaj nejdem písať. Ale vďaka za zábavu
jaj a nezabudni si zas ešte 5krát nasrať do huby, kým odpíšeš niekomu radím ti čítať niekedy aj spätne viem tých 90 komentov je žiaľ veľa tentoraz nemusíš maj sa krásne skladaj básne
@rikka ked chces mi nieco "mudre" odkazat, tak ma najprv otaguj, mas uz dost rokov na to (ale rozumu zjavne nie)
vies co...s clovekom ako si ty, ktory ma viac arogance ako rozumu, a nulovu sebareflexiu sa nema zmysel sa hadat, lebo:
1. ak ja poviem svoj nazor a argumentujem, v tvojom idiotskom zmyslani to znamena, ze utocim, aj ked hovorim fakty
2.ak ty povies svoj nazor, aj ked urazlivy, tak to je len tvoja "uprimnost"...a akoze "fakty"
3. ty sama niesi normalne dievca, ale pica, co sa za nu povazuje
4. nevies stravit fakt, ze som odhalil pravdu, ako to vacsinou chodi, a teba to vnutorne serie, ze vacsina zien chodi s debilmi (aj tie akoze mile a normalne s nimi chodia---mam skusenosti z mojho "frajerkovskeho" obdobia, takze tvoja teorie o tom, ze nepritahuje normalne baby je chybna tak ako zvysok tvojich periel)
staci mi citat tie tvoje bludy, aby som pochopil, ze si obmedzena, a jedine, co povazujes za spravne je iba tvoj nazor...a ked mam na teba opacny nazor, tak to beres ako utok...sa spamataj! sa spravas ako rozmaznane dieta
a dalej, polovica z tych komentov su odpovede, a videla si, ze by som na nich utocne reagoval?..nie, len na teba takto reagujem, lebo ty si utocna, pardon, uprimna ..a zaujimave je, ze nikto okrem teba tu nema problem, iba ty..cim to bude? no predsa tym, ze neznesies cudzi nazor, neznesies, ak ti niekto dokaze, ze si trepes hluposti...tak sa dalej hraj na najmudrejsiu, ako dieta....a mi ukaz, kde si seriem do huby, to ty si stale series do huby, lebo ako som povedal, nepochopila si otazke, neprecitala si vsetky komenty, ale zato mas tolko mudrych reci ...zbohom.
@mayben to bola otazka ...ale fakt je, ze ked som sa spraval ako debil, tak ma nechceli debilky, ale skor tie slusniacky a normalnejsie baby...toto vrana k vrane sada nie je uplna pravda a neplati to pre vsetkych....
@mayben debilky v zmysle neskusene a naivne, tak ano....ale ako boli slusnejsie, scitane, mile, vtipne, nevlugarne, takze po tejto stranke to debilky neboli
@maximax fúúú, fakt sa mi to nechce celé čítať....tak sa ťa opýtam - čo vlastne chceš? Len "vytrtkať" babu? Tak v tom ti radiť nebudem.
@depropex ti napísal veeeeľkú pravdu, povedala by som. Súhlasím, že bezhranične milý a zniesť aj modré z neba a odpustiť všetko nie je to najlepšie - hlavne pri babách, ktoré nemajú ešte za sebou zlý vzťah. Lebo tie si nevedia vážiť dobrých chlapov.
A ja, aj keď za sebou už mám aj zlé vzťahy, tiež by som nechcela vyslovene cukríkového ťuťka, ktorý si nevie povedať svoj názor, určiť hranice a byť aj dominantný. Ale to neznamená, že chcem zlého chlapa. Keby bol ku mne chlap arogantný, povýženecký a zlý, či ako si to napísal, tak by som sa s ním ani len nerozprávala, nie to ešte s ním chcela mať vzťah alebo s ním ísť do postele. Ten by dostal porád po papuli asi. A neexistujú len bezhranične milí a arogantní, neškatuľkuj. Čo tak byť sám sebou - byť milý, keď si to zaslúži, byť "zlý" keď si to zaslúži ?
Chcem chlapa (a mám ho pri sebe), ktorý má svoj názor, a keď sa mu niečo nepáči, tak mi to vie povedať. Chcem chlapa, ktorý ma vie uzemniť, keď príliš vyskakujem. A toto vám nezapadá ani do jedného vzorca - lebo my sme obaja dominantní. A obaja pri sebe potrebujeme mať rovnaký živel, ktorý nás vie schladiť, keď treba.
A na záver - prosím ťa, neškatuľkuj to ako "ženskú" nelogiku - to je nelogika akurát tých pipiek, čo si ty stretol. Väčšina báb, čo poznám, by sa s arognantným a povýšeneckým debilkom ani len nebavilo....
A ešte @maximax - prosím ťa, to čo za pičoviny tu vypisuješ @kofolavsrdci ?!?! Akože, tým komentom @6 a @7 si sa prezentoval, ako idiot, ktorému ide len o to, aby si dostal babu do postele, potom si to obhajoval tým, že "musí byť pre babu chlap sexuálne príťažlivý" - ale to nemá nič reálne spoločné s tými komentmi, kde píšeš len o "trtkaní"... sexuálna príťažlivosť neznamená, že babu hneď na prvom rande dostaneš do postele. Predstavuješ si to ako hurvínek válku - ako ti už niekto napísal, také baby sa u nás volajú štetky, kurvy a podobne. Ak chceš také, nech sa páči.
Ty si v prvom rade ujasni v hlave, čo chceš, a pokiaľ sa fakt k babám správaš takto, ako píšeš @kofolavsrdci - čo bolo, ako ti správne napísala, povýšenecké, arogantné, tak to si musel naraziť na iné piče, keď ti "dali"...úbohé chuderky, ktoré si nevážia samé seba.
Serieš si do huby. Najprv si prečítaj, čo si vôbec napísal TY za perly, aby si sa nestrápňoval ty, lebo potom tu píšeš, že "kde si napísal, že ich chceš dostať iba do postele"...tuším to bolo TU: "...stretavam mile slecny, ku ktorym musim byt drzy a hnusny, aby som ich dostal do postele..." to je citát z komentu @7 .
Nečakaj, že ženy nebudú na toto fórum reagovaň obranne alebo nasrane, pretože už v úvode píšeš úplnú pičovinu, nad ktorou sa každej normálnej babe zastavuje mozog a potom ešte tie komenty na úvod...pravdupovediac, po tých dvoch komentoch sa ani mne už nechcelo čítať ďalej, lebo "si zabil", chlapče...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
@hoperpohroma ten "super" komentar si si mohla usetrit
druhá časť je "lebo hrubosť/ignorantstvo je do určitej miery vnímané ako chlapská vlastnosť, vyjadrujúca silu a sebavedomie, a väčšina žien, či to prizná alebo nie, resp. či o tom samy vedia alebo nie, podvedome v chlapovi hľadajú niečo silné a sebavedomé o čo sa budú môcť oprieť, a čo ich ochráni pred zlým krutým svetom"
tretia časť je, že "zovšeobecňuješ, nie všetky sú také, čiže by si mal aj zistiť prečo ťa vždy priťahujú práve tieto typy".
myslela som si, ze hladas zeny na serizony vztah, ale k tomuto nemam slov
@hoperpohroma ak sa ti nepaci, ani neodpovedaj, nikto ta nenuti
@momoglamorous ktora zena pojde do seriozneho vztahu, ak na zaciatku neciti vzrusenie?..btw vsetky tie zeny, ku ktorym som bol zly chceli napodiv dlhodoby vztah, nielen sex...a vacsinou zeny, s ktorymi som chcem seriozny vztah, nechceli mat nic so mnou, maximalne "kamaratstvo", takze tvoj koment beriem ako sprostost
ved hovorim, asi sa stretavas so samymi hlupanami, ktore si nevazia, ked je k nim chalan mily
a potom tie, co chceli mat s tebou vztah, neznamena, ze kvoli tomu ho nechceli, ze si bol k nim mily a slusny, ale proste si ich nepritahoval
hovoris tu "zenska nelogika", jedine, co vidim, je tvoja vlastna nelogika
@iwanna5 ak neklames, tak mas u mna plusovy bod
...potom zatial vsetky boli hlupane, a vsetky vysokoskolacky,...
nemozem suhlasit, ze som ich nepritahoval - zopar dievcat o mna zacalo prejavovat zaujem az ked som sa k nim spraval ako k hovnu, predtym ale nejavili ziaden zaujem...
..ti to radsej vysvetlim ako to myslim: najdem si rozumne dievca, chcem s nim vztah, preto sa k nej budem spravat uctivo, milo, pozorne=> k nicomu to nevedie, takze sa naseriem a som k nej hnusny hazjel=> zazrakom ma o mna zaujem, ja som hnusny, a ona ma miluje...to je ta zenska nelogika
na VS prijmu uz kazdeho debila, ak by si nevedel
".ti to radsej vysvetlim ako to myslim: najdem si rozumne dievca, chcem s nim vztah, preto sa k nej budem spravat uctivo, milo, pozorne=> k nicomu to nevedie, takze sa naseriem a som k nej hnusny hazjel=> zazrakom ma o mna zaujem, ja som hnusny, a ona ma miluje..." toto nie je nelogika zien, zu to pochop! to je spravanie drbnutych omylov prirody, ktore nevedia, co chcu
nikdy som neinklinovala k takemu spravaniu, takze neviem, co ich k tomu vedie, ale zjavne nejake komplexy
@kofolavsrdci potom vidis velmi zle...chcem vztah ( a vsetko co k tomu patri),ale je sa zbytocne s tebou hadat, lebo si taka domyslava, ze si domyslis aj taketo sprostosti, ze chcem, aby zena po prvej schodzke so mnou skoncila v posteli...kde nieco take pisem?...nikde, ale tvoj mozog musi zufalo si vymysliet nejaky "argument"
..ved vravi sa, ze zena nevie co chce
@ssnehulienka nic nie je jednoduche, ale tak skrat to, ak poznas vysvetlenie
@adypetushqa uz si mi predtym odpovedala, teraz to nema zmysel rozmazavat
ale funguje to asi tak, ze ak muz, alebo aj zena ono to vlastne funguje rovnako, vykazuju znamky mampicizmu, tak su pre druheho cloveka zaujimavi, pretoze si to jednoducho mozu dovolit mat pici, pretoze vedia, ze proste si partnera vedia najst, teda maju vyssie sebavedomie a teda na potencialneho partnera posobia pritazlivejsie, pretoze ak ma niekto o cloveka zaujem znamena to ze, je asi zaujimavy, super, a este neviem aky, chapes?
ale ked sa spravas milo a snazis sa tu zenu zaujat, tak ta zenska napriklad nema odkial vediet ci je o teba zaujem aj inak, (ono tu ide o to ze zena sa snazi od pripody najst co najsilnejsieho jedinca aby bol schopny postarat sa o potomstvo) no a nedava jej to teda ziadny feedback, nevie odhadnut, ci si dostatocne schopny.
nuz, snazila som sa neviem ci sa vyjadrujem aby ma bolo rozumiet
ty si hrozny skatulkator...taketo veci su uplne individualne
@momoglamorous tak pocul som, ze dominantne zeny pritahuju submusivni tutkovia ...skatulkovanim si zjednodusujeme svet...robia to vsetci, urcite aj vratane teba
tak ale ja nikdy nedelim veci a spravanie podla pohlavia
niektore vlastnosti su ale povacsinou prisudzovane zenam..a ak ich ma muz, tak je to najskor gay alebo aspon bisexual
Ale u mňa to tak nie je vždy. Ja som mala taký vzťah, síce zozačiatku bol ten chalan hnusný, arogantný, povýšenecký..
@luc.ka napoly suhlasim...ale toto friendzone je podla mna vymyslena blbost...ani moji rodicia nic take nepoznali - proste ak sa mu pacila zenska, tak bud bol vztah (dlhy alebo aj kratky) alebo nic - maximalne sa rozpravali ako spoluziaci, susedia a pod...to len v dnesnej dobe maju zeny taky obrovsky vyber, ze 90% najhorsich proste "vyskrtnu" zo zoznamu potencialnych partnerov, ale chcu si uzivat vyhody kamaratstva a ti hlupacikovia si myslia, ze jedneho dna ich bude zazrakom chciet
nech si otvori zdrojak Birdzu, podla mna po pochopemi tunajsich zazracnych kodov bude zenska logika malina
ak kamarátstvo so ženami nepotrebuješ a nevyhľadávaš, a ak teda vo vzťahu k ženám vidíš len potenciál nejakej partnerky, prípadne niečo, čo párkrát pretiahneš, potom chápem, že "friendzone" je pre teba nezmyselný pojem
lebo dobro sa len k dobru ťahá a zlo k zlu....
ako napísal midnight, treba sa nad sebou zamyslieť a hľadať si dievča, ktoré si ctí ľudské hodnotý, .......filip
k teme - ja mam sice za ciel ziskat zenu pre vztah nie pre vytrtkanie ako to ty odborne nazyvas, no tiez som mal mnoho stastia na take ku ktorym som bol mily a oni ma mali za handru
obcas mam pocit ze na zeny proste nesiem byt prilis dobry, len trochu, s mierou, lebo cim viac im das tym menej csi to vazia a ked da clovek vsetko co ma dostane konsky kokot do huby
Ja 8)
Mozno pretoze som na moju priatelku mily a nechovam sa ku nej ako steroidova opica zo slovnikom drsneho macho typka. A mozno aj pre to, ze moja draha mila nechcela na nasom prvom stretnuti pretiahnut- a ja som od nasho prveho stretnutia tiez viac neocakaval.
podľa mňa by si mal byť hlavne sám sebou a na to získaš dievča tebe súdené, nie niakú jednorázovú záležitosť tým že sa budeš na niekoho hrať tu už beží iba o tom ktorú možnosť chceš
a k otázke či niekto taký vzťah má..ďakujem bože že môžem povedať ja !
Tí milí a pozorní bodovali. Ale sú aj také čo ich zlí chlapi priťahujú.
Keď je chlap hnusný k žene, a jej sa to páči, ide vážne o ženu na vzťah? podľa mňa len do postele. Vzťah je o niečom inom ako len o fyzickej príťažlivosti a miléa pozorne veci ku vzťahu patria..
A chlapi čo radi nákupuju a vyznajú sa v móde, nemusia byť hneď gayovia.
A tiež na tú otázku či má niekto taký vzťah odpovedám : ÁNO ja mám
a ďakujem, viem že mám
tam žijú praví gentlemani, ktorí vedia, že mačka nie je domáci mazlíček ale potrava
k veci: áno také vzťahy sa nájdu, myslím že teba by viac zaujimalo ako k nim došlo .. no možno jedna strana tá mapičistická sa uvedomila nechala ťuťkovskú stranu aby ju dobila a sú na seba obaja milí (jedna z možností) alebo ťuťko našiel ťuťku a pre nedostatok iných možností a toho vedomia sa dali dokopi a existujú v symbioze na principe vrana k vrane sadá. alebo sa len ako normalni ludia zoznamili. zo začiatku navzajom oťukávali .. spoznali (zistili že sú obaja hladajúci a navzajom kompatibilný) a dali dokopy, škriepky vyhral raz jeden raz druhý a v konečnom dôsledku sa obaja naučili kedy sa biť, kedy ustúpiť a sú na seba v pravej miere milí a ústretoví, ked treba tolerantný. alebo začali ako priatelia a nejak časom zitili že je tam aj sexualna priťažlivosť tak prečo nie?
inak dôvody tu už boli spomenuté: arogancia je vlastne vnímaná ako sebavedomie a to je priťažlivé, mampičizmus je vlastne zaujmavý, a prilišná snaha a úslužnosť či milota .. je vlastne vzdávanie sa sameho seba pre druhého a kto by už len chcel poslušného psíka ako partnera .. za partnera si každý hladá niekoho minimalne seberovného.
a tiež ako už bolo spomenuté táto nelogika nefuguje len u žien ale aj u mužov, ked dievča niekoho chce a dáva to aj patrične najavo tak je chlap ukrátený o potešenie z lovu a nemusí mať zaujem, zdanie nedobytnosti je atraktívnejšie.
podľa mňa sa teraz nechápeme, a nechce sa mi rozpisovať na mobile možno sa k tomu zajtra vrátim
@c4ssie "arogancia je vlastne vnímaná ako sebavedomie a to je priťažlivé, mampičizmus je vlastne zaujmavý, a prilišná snaha a úslužnosť či milota .. je vlastne vzdávanie sa sameho seba pre druhého a kto by už len chcel poslušného psíka ako partnera" ..z toho mi vyplyva, ze laska a vztahy nie je o tom mat rad toho druheho, ale mat rad sameho seba a na zvysok ludi sa vys*at....potom preco nas vsetci krmia blbostami, ze treba zit pre inych a podobne?....nahodou ja by som chcel poslusnu partnerku
@barb ciastocne suhlasim
@candy36 poznam take slecny, ktore ked su vzrusene tak maju skolny mlatit chlapov
ide o to ze ziadna zena nechce pri sebe psika, ktory jej bude oblizovat nohy potom co ho ona kopne
pretoze ono vela tych milych typov (ako sa velmi radi nazyvate-vo friendzone) su jak nesvojpravne stenata
proste v nature zeny, ako samice je zakodovane, ze potrbebuje silneho chlapa, ktory ochrani ju a ich potomstvo a bude zabezpecena
ako sorry ale typkovi vynadam z chuti a povedzme ze nepravom, len zo zlej nalady a tym ze bol poruke a on sa mi bude na druhy den bude ospravedlnovat zato co neurobil?
ja nechcem typka co sa necha robit si hocico, sak aj ja potrebujem vo vztahu hranice a kto mi ich nastavi ked nie moj partner?
no hystericke osoby nema nikto rad, ale zase nie kazdy chlap, ktory ma cit pre modu, je teply, naopak, su aj tepli bez stylu
@moonbeam neviem cim to je, ale este som nestretol taky par, a to sa pohybujem vo vysokoskolskom prostredi medzi ludmi, ktorych skola aj bavi, a maju ambicie a rozum, a pritom je to stale na jedno kopyto....
no hej, kazdeho zamrzi ked je odmietnuty, ale maximalne to cloveka drzi tyzden, zanadava si, da si pivo alebo cokoladu a ide sa dalej, kazdopadne nezaklada o tom fora(nie ze by si bol prvy)
ja pre teba ziadna pica nesom, takto sa rozpravaj so svojou matkou, ta to viac oceni ked ta vychovala
chces mi povedat ze ked mas zly den, ci uz sa nieco stalo alebo ta nasralo, ci si smutny alebo nastvany a niekto ta otravuje po tom co si ho doslova varoval, tak sa s nim budes dalej v klude rozpravat ze? dost pochybujem a pravdepodobne mu vynadas, lebo nebral na vedomie tvoje varovanie, alebo ho vypnes a mesiac sa k nemu neozves
no a nemam ani pocit ze ty by si bol jeden z tych milych a pozornych chlapov, takze nechapem co tymto forom riesis
sak ked su vsetky zeny take jebnute a lepia sa len na kokotov a jebnutych typkov, tak na teba musia sadat jak muchy na hovno
A dve rady: 1.ak si nasratý na konkrétnu babu nemusíš zato útočiť na všetky, ktoré ti možno ani nepíšu tak v zlom ako to vnímaš ty
(ak ale ich názory nechceš vedieť tak nezakladaj fórum)
2. zdvihni si vajcia a choď za tou konkrétnou si to vybaviť nech ti vysvetlí tú JEJ nelogiku, lebo to sa neviaže na všetky len na tie vyvolene hlúpe!
a nepíšem ti v zlom tak dúfam pochopíš
@rikka "nebolo to ani tým, že by som ho bola po prvom pive vyfajčila" seriously, kto by chcel ist s lahkym dievcatom do vztahu? a ako to suvisi s otazkou? ...rady mas dobre, len:
1. tych konkretnych je viac a neutocim na vsetky, ale normalne sa pytam na dovod, a to ze to beries ako utok znamena, ze nie si si uplne ista, ze si ina..tolko psychologia ...chcel som vediet skor nazory chlapov, a nie zien, preto som zalozil vobec toto forum...a ked ony nechcu vediet moj nazor, tak nemusia prispievat do fora
2. ako si prisla na to, ze som to este neurobil?..ich dopovede su viac-menej rovnake - nemame radi arogantnych blbcov, "frajerikov" a pod., a vies co? vacsinou s presne takymito chodia...ja neviem ci si to neuvedomuju alebo nechcu si to priznat, ale takto vo vacsine je....z toho prameni aj ten rozsireny nazor, co vravia zeny, ze muzi su svine - ony si selektivne vyberaju a spoznavaju iba svine...keby si vyberali slusnych, tak by o nich mali uplne inu mienku!...a este nakoniec - aky idiot dal rovnatko medzi slusny a nudny?..poznam aj arogantnych nudnych frajerov, co kecaju o totalnych kravinach.....
@mayben debilky urcite stretavam, ale kolko je normalnych? 1%?
K tomu fajčeniu-Z tých mojich vycucnutých komentárov som zachytila len tú časť diskusie kde sa píše, že také ženy sú šteky, sú sprosté atď. Ty sa hore pýtaš či má niekto aj normálny vzťah kde sú obaja k sebe milý. Zároveň nižšie píšeš, že mnohé sú s tými flegmošmi vo vzťahu, preto tou vetou som ti chcela demonštrovať to že máme super vzťah bez tých blbých vecí, že my sme sa takto dokopy nedali a taká štetka nie som a on taký kkt nieje.
Ak si to už riešil tak fajn mením svoj názor o teba z ufňukaného na bezradného právom a o nudných arogantných frajeroch máš pravdu
..ja mam stale o tebe ten isty nazor o tebe, ze si nepochopila otazku, resp. pochopila si cast a zvysok si si domyslela podla seba, ale si tak arogantna, intoleratna, ze namieso nejakej rady skor utocis na mna "z ufňukaného na bezradného právom " - ufnukany niesom, ani bezradny, bab som mal dost, a vsetky som zbalil na idiotske spravanie, ale otazka bola preco?...nechapem preco namiesto toho, aby si odpovedala na otazku, sa radsej zamyslas nad tym, preco som tu otazku polozil?
...hádam z toho raz vyrastieme
vies co...s clovekom ako si ty, ktory ma viac arogance ako rozumu, a nulovu sebareflexiu sa nema zmysel sa hadat, lebo:
1. ak ja poviem svoj nazor a argumentujem, v tvojom idiotskom zmyslani to znamena, ze utocim, aj ked hovorim fakty
2.ak ty povies svoj nazor, aj ked urazlivy, tak to je len tvoja "uprimnost"...a akoze "fakty"
3. ty sama niesi normalne dievca, ale pica, co sa za nu povazuje
4. nevies stravit fakt, ze som odhalil pravdu, ako to vacsinou chodi, a teba to vnutorne serie, ze vacsina zien chodi s debilmi (aj tie akoze mile a normalne s nimi chodia---mam skusenosti z mojho "frajerkovskeho" obdobia, takze tvoja teorie o tom, ze nepritahuje normalne baby je chybna tak ako zvysok tvojich periel)
staci mi citat tie tvoje bludy, aby som pochopil, ze si obmedzena, a jedine, co povazujes za spravne je iba tvoj nazor...a ked mam na teba opacny nazor, tak to beres ako utok...sa spamataj! sa spravas ako rozmaznane dieta
a dalej, polovica z tych komentov su odpovede, a videla si, ze by som na nich utocne reagoval?..nie, len na teba takto reagujem, lebo ty si utocna, pardon, uprimna ..a zaujimave je, ze nikto okrem teba tu nema problem, iba ty..cim to bude? no predsa tym, ze neznesies cudzi nazor, neznesies, ak ti niekto dokaze, ze si trepes hluposti...tak sa dalej hraj na najmudrejsiu, ako dieta....a mi ukaz, kde si seriem do huby, to ty si stale series do huby, lebo ako som povedal, nepochopila si otazke, neprecitala si vsetky komenty, ale zato mas tolko mudrych reci ...zbohom.
@depropex ti napísal veeeeľkú pravdu, povedala by som. Súhlasím, že bezhranične milý a zniesť aj modré z neba a odpustiť všetko nie je to najlepšie - hlavne pri babách, ktoré nemajú ešte za sebou zlý vzťah. Lebo tie si nevedia vážiť dobrých chlapov.
A ja, aj keď za sebou už mám aj zlé vzťahy, tiež by som nechcela vyslovene cukríkového ťuťka, ktorý si nevie povedať svoj názor, určiť hranice a byť aj dominantný. Ale to neznamená, že chcem zlého chlapa. Keby bol ku mne chlap arogantný, povýženecký a zlý, či ako si to napísal, tak by som sa s ním ani len nerozprávala, nie to ešte s ním chcela mať vzťah alebo s ním ísť do postele. Ten by dostal porád po papuli asi. A neexistujú len bezhranične milí a arogantní, neškatuľkuj. Čo tak byť sám sebou - byť milý, keď si to zaslúži, byť "zlý" keď si to zaslúži ?
Chcem chlapa (a mám ho pri sebe), ktorý má svoj názor, a keď sa mu niečo nepáči, tak mi to vie povedať. Chcem chlapa, ktorý ma vie uzemniť, keď príliš vyskakujem. A toto vám nezapadá ani do jedného vzorca - lebo my sme obaja dominantní. A obaja pri sebe potrebujeme mať rovnaký živel, ktorý nás vie schladiť, keď treba.
A na záver - prosím ťa, neškatuľkuj to ako "ženskú" nelogiku - to je nelogika akurát tých pipiek, čo si ty stretol. Väčšina báb, čo poznám, by sa s arognantným a povýšeneckým debilkom ani len nebavilo....
Ty si v prvom rade ujasni v hlave, čo chceš, a pokiaľ sa fakt k babám správaš takto, ako píšeš @kofolavsrdci - čo bolo, ako ti správne napísala, povýšenecké, arogantné, tak to si musel naraziť na iné piče, keď ti "dali"...úbohé chuderky, ktoré si nevážia samé seba.
Serieš si do huby. Najprv si prečítaj, čo si vôbec napísal TY za perly, aby si sa nestrápňoval ty, lebo potom tu píšeš, že "kde si napísal, že ich chceš dostať iba do postele"...tuším to bolo TU: "...stretavam mile slecny, ku ktorym musim byt drzy a hnusny, aby som ich dostal do postele..." to je citát z komentu @7 .
Nečakaj, že ženy nebudú na toto fórum reagovaň obranne alebo nasrane, pretože už v úvode píšeš úplnú pičovinu, nad ktorou sa každej normálnej babe zastavuje mozog a potom ešte tie komenty na úvod...pravdupovediac, po tých dvoch komentoch sa ani mne už nechcelo čítať ďalej, lebo "si zabil", chlapče...