ako ste na tom vy,ak na vas vasa baba ziarli?paci sa vam to ci vam to vadi?aku mate hranicu pre priatelkyno ziarlenie?zazili ste uz ziarlivostnu scenu?pytam sa preto,lebo ja som dost ziarliva a obcas sa bojim,ze to mojmu priatelvi vadi,aj ked mi vravi,ze
Žiatlivosť jen a jednej strane dobrá - pretože aspoň vieš ako ťa ten druhý má rád - ale na druhej strane má aj svoje hranice ktoré netreba prekračovať.
podla mna je ziarlivost sexi...len to netreba prehanat...ziadne sceny a tak....proste len dat tomu druhemu najavo, ze ti nie je jedno, ked sa okolo neho mota nejaka to..no viete
Tak mam velmi ziarlivu babui v tej chvily mi to aj vadi ale potom si uvedomim ze naozaj ma myluje a preto sa strachuje ziarli a je to mile a keby prestala ziarlit vtedy by som vedel ze sa daco zmenilo a je zle som rad ze ziarôli lebo aj ja ziarlim ako ona takze skor ju dokazem pochopit aj ona mna ale pozor neziarli az moc ako ras napisala moja holka ziarlenie je zaciatok konca a ver tomu treba to len s mierou dobre?
ked ziarlivost tak zdravo ziarlit a nie jak debil... moj ex postupom casu zacal ziarlit na vsetko. mala som pocit ze ak na seba dam uterak aj na ten bude ziarlit ze sa ma dotyka
trocha ziarlenia neuskodi znamena to ze citime nieco a zalezi nam na tom druhom ale odtial potial!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale vo vseobecnosti mi to nejako nevadi pokial to nie je fakt ze obmedzovanie a beriem to skor ako ze jej na mne zalezi.
Btw, ja si tiez na taketo scenky nepotrpim obmedzovanie mojej osobnej slobody
mYLuje
trocha ziarlenia neuskodi znamena to ze citime nieco a zalezi nam na tom druhom ale odtial potial!
Tashira: no on asi pisal podla novych pravidiel Myluje (lebo s malym a makkym to ide zle smiley: