Skus si checknut stranku sfz, mala by si tam najst vsetko co potrebujes, ale zeny a futbal, ked som to videl... nejak mi to nejde dokopy pokial nieste roztlieskavacky
tam som uz pozerala ale nic take som tam nevidela... nie kazda zena je stvorena pre futbal, to treba mat v krvi... tak si nepredstavuj svoje spoluziacky zo zakladnej
co si? nevies o tom ze zeny si obviazu prsia takou satkou aby sa im nenatriasali? sak keby niektora z nich bola lesba mohlo by to narusat jej herne schopnosti loool
prečo by dievčatá a ženy nemohli hrať futbal? ved je to šport ako každý iný. behanie za loptou a koordinácia, postreh...radosť z golov.. to len vy chlapi možte?? ja hrám futbal od mala von s chalanmi a nejedného som dostala do úzkych, pretože som lepšia ako oni. Baby!! hrajte a športujte. Nepočúvajte keci, ktoré vypotia truhlíci. Budte lepšie ako oni.. Do toho..
Ahojte som zo Zvolena a teraz hrávam futbal za chlapcov. Lenže ja budem mať už 15 a to už za chalanov Dorast nemôžem hrávať pretože som baba. A tak by som sa vás chcela spýtať či nepoznáte nejaký ženský futbalový klub poblíž Zvolena. Ďakujem
FK Dúbravka Bratislava robí nábor dievčat a žien do futbalového klubu. 1. slovenská futbalová liga žien, veľa zábavy, skvelý kolektív, veľa cestovania, super tréneri, a veľa nezabudnuteľných zážitkov. Ak máš záujem, neboj sa napíš. rada ti poviem, všetko, čo ťa bude zaujímať Baby do toho, každá jedna máte na to! futbal je krásny šport
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
i love futbaaaaaal
poradte prosiiiiiiiiim
vopred dakujem
ahoj, ženský futbal je super, ja hrám, ak chceš dám ti bližšie inf
možno by som ti vedela poradiť.
@barbora545 - v Zvolene je určite nejaký futbalový klub, kde ťa zoberú
ahoj, už si si našla nejaký klub?