neskusam. ked bola naklonnost z mojej strany, tak som sa im venovala ja, ked bola naklonnost z ich strany, tak sa mi venovali oni. malokedy sa podarilo, aby to bolo obojstranne.
ked da zena hned zozaciatku najavo, ze sa snazit nemusi, tak sa nebude.
a ked ma zase ti, co sa snazili o mna, "ziskali", aj tak stratili zaujem, cize.. guess you can never know
vacsinou tak ze mu vravim ze mam penis, ze milujem ked sa dvaja chlapci jebu do riti a ze ja chcem byt ten dominatny a jebat ho do riti
vacsinou to ale kazdy vzda xc(
Ja som zistila, že môj chlap to myslí vážne v kritickej situácii Chcela som to nechať pretože to bolo v určitom období na mňa príliš ťažké, nevedela som sa vysporiadať s tým čo mám a s tým čo vážne chcem, nevedela som vôbec čo chcem a teda som sa rozhodla, že ho nechám odísť a budem sama pátrať po tom čo je pre mňa to správne. Povedala som mu, že je v tom iný muž nakoľko som nechcela počúvať žiadne rady ako to zvládnuť ani nič.
A on ma i tak nenechal odísť... Vyriešili sme si to, usporiadala som si hodnoty, priority a je to. Dobrý život odvtedy.
zistila som ze to mysli vazne, ked opity utekal z KC dunaja cez cele mesto az ku mne domov aby mi povedal, ze ma lubi a potom si lahol a zaspal silna romantika.
ale nie tak da sa to zistit asi tak, ze spolu rataju aj do buducnosti. mna to vzdy hrozne tesi ked moj frajer planuje buducnost tak, ze som tam uz zakomponovana aj ja.
@aprilynne nie dobrý ukazateľ, lebo jeden dôvod prečo to chlapovi môže nevadiť je ten že o tom sníva tiež, ale ten druhý je ten že vie že je to fikcia a tak sa nemá čoho báť
väčšinou zabera uvolneny priebeh kamaratstva kde maju obaja slobodnu volu a nezaväzne sa spoznavat.v kritickych situaciach a po odzneni zamilovanosti sa ukaze ako vazne to ten druhy mysli.
skusenostami, clovek na to pride skusenostami, kedy uz vie vycitit, kedy ho ta zena chce len na sex (ano, aj take su...dokonca su schopne aj fejkovat naklonnost az kym nedostanu sex) , ci kvoli prachom alebo k nemu aj naozaj nieco citi.
Pomahaju aj kriticke situacie a naznaky vaznosti - staci zo srandy naznacit spolocne byvanie, a hned je vymalovane
mal by to človek vidieť, resp. aj cítiť ... aj keď ľudia z rôznych príčin často klamú a zavádzajú len aby si uspokojili sebecky svoje potreby a často nehladna potom na následky, ich správanie nie je neomylné a drobné detaily dokážu tieto odchýlky odhaliť ...
ja si často viem všimnúť na správaní človeka či si ma váži alebo nie (to je vlastne to isté ako otázka fóra)
len niekedy tak váham, či je človek natívny debil a to že si ma neváži je jeho primárna schopnosť a nemyslí to nijako zle (aj keď pri tom tvrdí že si ma váži) no nemá šancu pochopiť čo robí zle alebo akokolvek zmeniť postoj aj keby chcel ... alebo je proste iba sebec ktorý vie veľmi dobre čo robí, no je mu to jedno
a vôbec teda, to či to je ,,vážneješie - vážne,, rozoznávam príve v tých maličkostiach (slová a činy) + čas za ktorý sa dejú, to je najlepší ukazovateľ pokial človek dobre vníma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ked da zena hned zozaciatku najavo, ze sa snazit nemusi, tak sa nebude.
a ked ma zase ti, co sa snazili o mna, "ziskali", aj tak stratili zaujem, cize.. guess you can never know
* tam chyba slovo chlapovi
vacsinou to ale kazdy vzda xc(
a chalaň ide papa
jolo#
ja ho možno už používať nebudem
ok?
A on ma i tak nenechal odísť... Vyriešili sme si to, usporiadala som si hodnoty, priority a je to. Dobrý život odvtedy.
ja som spitina aj bez copyrightu
aj bez probanda na testovanie
zn.: boro boro + desina
ale nie tak da sa to zistit asi tak, ze spolu rataju aj do buducnosti. mna to vzdy hrozne tesi ked moj frajer planuje buducnost tak, ze som tam uz zakomponovana aj ja.
Zalezi mu na mne, a proste mi to prejavuje maličkosťami
a našťastie pri tom mojom viem na čom som a nemusím sa báť tej druhej možnosti
Pomahaju aj kriticke situacie a naznaky vaznosti - staci zo srandy naznacit spolocne byvanie, a hned je vymalovane
ja si často viem všimnúť na správaní človeka či si ma váži alebo nie (to je vlastne to isté ako otázka fóra)
len niekedy tak váham, či je človek natívny debil a to že si ma neváži je jeho primárna schopnosť a nemyslí to nijako zle (aj keď pri tom tvrdí že si ma váži) no nemá šancu pochopiť čo robí zle alebo akokolvek zmeniť postoj aj keby chcel ... alebo je proste iba sebec ktorý vie veľmi dobre čo robí, no je mu to jedno
a vôbec teda, to či to je ,,vážneješie - vážne,, rozoznávam príve v tých maličkostiach (slová a činy) + čas za ktorý sa dejú, to je najlepší ukazovateľ pokial človek dobre vníma