nemyslim si.. lenze to je aj tym ze ja sama som dost nizka ale som k tomu aj.. dobre stavana xD ze nie som uplne utla. a jednoducho by som pri nizkom muzovi vyzerala komicky - to co ma nepritahuje nie je ten muz ale ako keby ta kombinacia nas dvoch
myslim ze je vela nizkych utlych dievcat ktore posobia tak jemne a proste tieto su uplne super pre nizkych muzov!!
cize povedala by som ze to nie ze pre mna je nizky muz nedobry ale ja prenho
a chcela by som aby to bolo inak, lebo hocikedy mam tento problem
@kakofonicka 175cm nie je porucha a aj tak je vacsina zien okolo mna vyssich alebo minimalne takych, ako som ja. len moja crush ma viac, jak ja a nejak mi to ruca sebavedomie v tom, aby som ju pozval na rande
Som si uvedomila teraz, že ja som vlastne dosť nízka takže neviem či by sa aj taký malý chlap našiel možno tak max. o pol centimetra keby bol nižší, to už by inak museli byť taký chlapci pod 13 rokov asi aby boli menší odomňa
asi nie, lebo mam 158cm ale uz som raz mala daco s dost nizkym typkom ale nebol nizsi ako ja .... sice som sa nedokazala nejak prekusnut cze to ake mal kratke nozicky ale mal strasne pekne oci, co prevysilo tie kratke nozicky
ale radsej by som mala povedat ze ANO, lebo uz sa vidim ako si v buducnosti zacnem s midgetom, za to ze som sebavedomo prehlasila ze nizsi muz odommna by ma asi nepritahoval
@nats keď má prachy, tak aj nízka výška robí zázraky a divy 0_0 ...keby som mal prachy, bolo by to nápodobné, aj keď je to smutné ...vtedy už baby skáču a nestačí ich ani odháňať
@15. Ale tak asi nie. Takí rovnakí jak ja je v pohode, mňa vysokí trošku desia, lebo sa necítim, že mám prevahu. Aj keď mám váhu pre obidvoch, tá výška predsa len niečo robí. Ale tak celkovo je strašne málo chlapov, čo by ma priťahovali.
@feroborba áno, ale čo sa týka stavu môjho účtu, tak dlho by to nebolo ...zas záleží aká je až náročná a či jej stačí mať tak maximálne 3x kávu v podniku do mesiaca alebo pizzu ...lebo aj tak by som to mal dosť náročné a nechodiť ani do roboty, tak by som mal z nej osobný bankrot 0_0
@devil presne taketo blbosti riesil frajer a nakoniec sa odvazil ma zavolat von a bum, zajtra to bude polroka co sme spolu (ja mam 178-179 a on 175, nazory okolia su nam ukradnute, lubte sa♥)
Meriam 180cm a môj drahý 173. I keď on hovorí, že 176, ale má 173, nosím podpätky a nemám problém s tým, že je nižší. on občas pokrútil hlavou, či náhodou nemám ESTE VYSSIE PODPÄTKY, či ma je málo, ale nech si porozpráva, koľko mu chutí.
keďže sama meriam iba 162cm, chlap nižší odo mňa by už bol fakt veeeľmi nízky, takže nie (našťastie takého ani nepoznám, čiže nie je ťažké byť odo mňa vyšší)
Nemám rada vysokých chlapov. Ja som malá. Raz som mala chalana, ktorý mal cez 190cm. Nepáčilo sa mi to Celkove nechápem, prečo sa ľuďom páčia vysokí ľudia. Modelky, ktoré musia mať nad 180cm alebo aj ženám chlapi, ktorí sú vysokí. Nechápem tomu vôbec. Okrem toho, ešte som asi nevidela chlapa, ktorý bol nižší ako ja, nakoľko ja mám 165, buď sú priblžne rovnakí alebo väčšinou vyšší. Mne sa páčia ideálne do 180 max, potom je už pre mňa moc vysoký.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
myslim ze je vela nizkych utlych dievcat ktore posobia tak jemne a proste tieto su uplne super pre nizkych muzov!!
cize povedala by som ze to nie ze pre mna je nizky muz nedobry ale ja prenho
a chcela by som aby to bolo inak, lebo hocikedy mam tento problem
Chlap pod 160cm môže byt maximalne môj kamarát.
Niečo medzi je ideál!
ale radsej by som mala povedat ze ANO, lebo uz sa vidim ako si v buducnosti zacnem s midgetom, za to ze som sebavedomo prehlasila ze nizsi muz odommna by ma asi nepritahoval