Dala som nie
Ale po prečítaní komentárov som si uvedomila, že v prípade, že by som mala na sebe ochranný oblek, rukavice, bola by tma a mala by som k dispozícii potrebné pomôcky
Tak by mi to vykrylo terapiu a ešte mi aj veľa zostalo
Inak ak veríte prevažnej časti Threemy, tak Kočner so Zsuzsovou si už v roku 2017 písali, že Boris (Vlekár) si má na Východe vydržiavať nejakého mladého chalana a všeobecne nemá problém ani s mužmi. Čítal som to ešte pred tými "transaférami" - takže by ma neprekvapilo ani to, keby bol Boris v skutočnosti pansexuál. To by celkom vysvetľovalo aj názov hnutia Sme rodina, akurát si mal dať do loga viac dúhových farieb.
@mielikki btw ty rozumies principu sexu, ze ako vlastne prebieha ta ,,procedura"
a nie nerobi sa to v ochrannom obleku, jedine ze by v nom bol otvor na pohlavne organy
100 000 je strašne málo na stratenie dôstojnosti, sebaúcty a pocitu hnusu zo seba do konca života. Možno taký miliónik by to spravil
Btw. som sa dozvedela minule, že jedna cca 16 ročná baba čo býva tuto kúsok, sa nechala odpaniť riaditelom pobočky Mercedesu za nový ajfón a ešte dačo tuším 0_0
@mielikki Nie sex by prebiehal bez pomocok, klasickym sposobom. Cize ak si zena, mas na vyber medzi dvomi otvormi do ktorych vopcha svoj ud.
No a ak si muz, tam je to o dohode ci chces byt pasiv alebo aktiv. Kazdemu ako vyhovuje.
ja by som to riskol, ale jebal by som na jeho špinavé prachy, namiesto toho by som namontoval skrytú kameru a potom to zavesil na internet...
no a bolo by o jedného kokotka v parlamente menej...
vualáááááá...
Takto. Mam skvelého muža a nerozmýšľam nad sexom s inými. Ale Boris na svoj vek zase až tak zle nevyzerá. To, že je slizký ako had a je trošku bezcharakterná sviňa je už druhá vec. Nikdy som nebola na tom finančne zle, aby som uvažovala nad takýmito možnosťami. Ale kebyže nemám love a potrebujem ich, tak by som radšej brala Borisa ako dákeho pupkatého ožrana z ulice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale po prečítaní komentárov som si uvedomila, že v prípade, že by som mala na sebe ochranný oblek, rukavice, bola by tma a mala by som k dispozícii potrebné pomôcky
Tak by mi to vykrylo terapiu a ešte mi aj veľa zostalo
a nie nerobi sa to v ochrannom obleku, jedine ze by v nom bol otvor na pohlavne organy
*pokojne miesto Vysočiny aj ručný mixér, som otvorená možnostiam
Btw. som sa dozvedela minule, že jedna cca 16 ročná baba čo býva tuto kúsok, sa nechala odpaniť riaditelom pobočky Mercedesu za nový ajfón a ešte dačo tuším 0_0
No a ak si muz, tam je to o dohode ci chces byt pasiv alebo aktiv. Kazdemu ako vyhovuje.
Fujjjj, je to starý nepritazlivy slizky človek, ktorý keby sa ku mne priblížil, asi by som sa dogrcala.
Od 250 k by som zacala o tom okrajovo uvazovat
no a bolo by o jedného kokotka v parlamente menej...
vualáááááá...
s lopatou po hlave