ale inak nemyslím si, že by ten článok bol fejk. sú aj také osoby, šak už dávno som sa smiala na nejakej feministickej stránke... tam boli ešte "drsnejšie" články, jak je tento
ale sú to podľa mňa chúdence, ktoré sa mali narodiť ako chlapi, ale niečo sa pokazilo, tak to musia kompenzovať...
"Šibanie korbáčom predstavujúcim mužský úd" keď prišli moji 5 a 7 ročný bratranci ma vyšibať a básničku zarecitovať tak mi to nepripomínalo mužský úd a ani keď som im mašličku na ne dávala
viete co je na zakomplexovanych feministkach najlepsie? Nemusite ani hovno.. Podrzat im dvere alebo dat im prednost?? To urcite, ved je rovnopravnost (!) to jest muz ma rovnake pravo prejst prvy ako ona, zalezi kto je rychlejsi.. Pozvat ju na veceru a nechat ju drzo zaplatit si svoju polovicu obeda? Ved je rovnopravnost, nemozem ju psychicky vykoristovat tym ze jej to zaplatim a bude sa mi citit zaviazana, nech len cvaka.. Kupovat nejake kvety a rozmaznavat ju?? Ani nahodou, pokial nebude robit to iste.. Chceli rovnopravnost, tak sa dozadujem rovnakej pozornosti.. Odniest tazke tasky s nakupom?? Zabudni, ked chcu mat rovnake podmienky jak chlapi, preco by ich mali mat len ked sa im to hodi.. Nie, pekne vsade rovnako!! A nakoniec, keby uz jej nadrzanost nevydrzala a chcela by sex: vies co, milacik dnes nie, nejak ma boli hlava.. Ved je rovnopravnost, aj ty to mozes raz vydrzat bez ze kolko by to vydrzala kym by jej to doslo, ze tadeto cesta nevedie
počul som už vela feministických kecou od dievčat, no toto vyhráva na plnej čiare, autorka toho článku má zjavne hlboké komplexi z mužskej populácie... neuvedomuje si že vela dievčat sa cítia príjemne práve keď vyzeraju sexi a v skutočnosti nepoznám dievča ktoré by vôbec chcelo mať upocené chlpaté bučo medzi nohami alebo pod pazuchami...
jako v niektorych veciach ma pravdu s tym obliekanim a mejkapom a podobne ale tak nikdo to zenam nekaze oni to robia dobrovolne , ale inak je to pica urcite
@veroniques ono je to take vtipne, ze to az mozne nie je ... boze dufam, ze tu babu osobne nestretnem, lbo by som sa brutalne pohadala normalne mam chut sa tearz aj sama vysibat a obliat s vodou just
Je to blbost, maju to byt sviatky prichodu jari, zdravia a radosti, a zeny z toho robia vedu ako keby ich siel niekto zabit. Ale na druhej strane, je pravda ze tak veci ako hodit babu do jazera su trocha prehnane - to sa napriklad u nas nikdy nerobilo. ja vzdy len dvakrat mavnem korbacom a je po vsetkom (co uz som lenivy PC maniak). keby boli takyto vsetci, asi by sa zeny nestazovali. otazka je ci tym zenam vadi princip alebo len to ked sas to prehana
Je to blbost, maju to byt sviatky prichodu jari, zdravia a radosti, a zeny z toho robia vedu ako keby ich siel niekto zabit. Ale na druhej strane, je pravda ze take veci ako hodit babu do jazera su trocha prehnane - to sa napriklad u nas nikdy nerobilo. ja vzdy len dvakrat mavnem korbacom a je po vsetkom (co uz som lenivy PC maniak). keby boli takyto vsetci, asi by sa zeny nestazovali. otazka je ci tym zenam vadi princip alebo len to ked sa to prehana
jááá skapém zrelá na psychiatriu dievča to nemá v hlave v poriadku chlpatá je že korbáč predstavuje .... ehm .... ona je na tom fakt dobre za to že ona je chlpatá a nemieni zo sebou niečo robiť nemusí písať takéto bludy ... ááách pobavilo a ona je chodiaca p*ča hovno o tom vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale sú to podľa mňa chúdence, ktoré sa mali narodiť ako chlapi, ale niečo sa pokazilo, tak to musia kompenzovať...
"Šibanie korbáčom predstavujúcim mužský úd" keď prišli moji 5 a 7 ročný bratranci ma vyšibať a básničku zarecitovať tak mi to nepripomínalo mužský úd a ani keď som im mašličku na ne dávala
ale treba jej uznať že má väčšiu fantáziu ako ja
a kto vie, ako jej nejaký chlap ublížil, keď má takéto názory
A aku prisnu fotku ma niekoho mi hrozne pripomina ale netusim koho
odvazna takto vyjadrit svoje nazory DDDD
ale trosku jej to unika XD
Ženy zmušte a prestaňte sexovať doživotné tresty za masturbovanie do boja
ale inak....hm...........je to .........dosť brutálne............slušne povedané
ale načo potom rýpeš? to ťa vytočí jedna feministka?
zavrite im niekto hubu
a celý svet je preto krásny