najkrajsie co som na seba posledbu dobu pocula je, ze ma je zozadu akosi menej Yupiii ... a inak jednoznacne prsia - mam ich rada lebo ich maju radi aj ini
@jessiqa Minule si dávala nejakú fotku v plavkách, podľa mňa si na tom veľmi dobre.
Neviem prečo ste vy dievky furt posadnuté veľkými prsiami, mnohým mužom to naopak vyslovene prekáža a veľa dievčat má kvôli nim problémy s chrbticou
@ps102 niektore zeny to vravia lebo "compliment fishing" a potom postne fotku, kde vyzera dana osoba uplne v pohode...nic proti, ale nechapem tuto divnu vlastnost
a co sa ankety tyka, myslim , ze viac obdivu by mal dostat pekny zadok nez prsia, lebo tie zena neovplyvni a na zadok sa treba namakat vacsinnou a ja viem prsami hybat, to si na nich cenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Neviem prečo ste vy dievky furt posadnuté veľkými prsiami, mnohým mužom to naopak vyslovene prekáža a veľa dievčat má kvôli nim problémy s chrbticou
budem mat co robit, aby tomu opat tak bolo
Ale tak zadek som dala preto, lebo tie všetky drepy, co som porobila maju aj nejaky vysledok a tak!
a co sa ankety tyka, myslim , ze viac obdivu by mal dostat pekny zadok nez prsia, lebo tie zena neovplyvni a na zadok sa treba namakat vacsinnou a ja viem prsami hybat, to si na nich cenim